Bu nasıl bir kadın anlayamadım!!!(uzun ama okumanızı rica ediyorum)

walla cnm cok zor bi durumdasın oncelıkle kesınlkle mesafenı koru bellı kı cadı bı kaynanan war uzgunum bunu soledgım ıcın ama ole gozukuyo.sonra sennde dedıgın gbı kndı ayaklarınızın ustunde durun.en mantıklısı bu.kıraya cıkın.bıraz da olsa bırıkım yapın kı yarın obur gun o kıracıyı cıkarr sız oturun derse daha sonra bunu her gun dınlemek zorunda kalırsın.dugune kadr bız karar werdk oturmıcas bu konu artık kapansın dugunden sonrada arada en az yarım saat mesafelı bı ew ınsallhh mutlu olursunuz..ısın zor.NOT:nerden mı bılıorm 2 yıllık ewlıyım kayınwaldemle oturuyorm :)

Ya niye bu kadar minnet ediyorsunuz ki, madem gönülsüz kiraya çıkın hiç dinlemeyin onu. Hem sizin için de daha hayırlı olur, kayınvalideyle altlı üstlü oturmak pek iyi birşey değil.

sevgili melo_seko,
ama sanıyorum senin kayınvaliden benimki gibi davranmamış..
yani garip ama çok iyiydi esasında koynunda yatırırdı beni. ama geçen sene birden bir para hırsına büründü ya inanır mısınız her cümlesi para. suyu çok açmayın,klimayı fazla çalıştırmayın!!!

yani esasında biz cüz'i paralara çalışna insanlarız,dedik ki en azından kira vermezsek rahat birikim yaparız. ama görünen o ki birikim yaparken evliliğimiz düzgün temellerle yürüyemeyecek. ve sürekli olarak bir başımıza kakma durumuz söz konusu olacak..

ama sanıyorum cesur olmak lazım ve kiraya çıkıp, mesafe koyup sonrasında onları utandırmak lazım.demiş ya babası siz kendiniz bişey beceremicek misiniz diye! ne ayıp!!

hiç istemememe rağmen o kadar soğuyorum ki. ben yıllardır saygımla özverimle tüm mesaimi onlara harcadım ama beni hayal kırıklığına uğrattılar. bizim onların alt katında oturmamızı boşanma sebebi olarak kabul etmeleri hakikaten bende kapanmaz bi yara açtı. nasıl yakın olucam artık bilemiyorum ama sanıyorum hakkaten kirada yaşayıp ağız tadıyla yaşayabilmek için cesaret şart!
umarım başarırız!!

evinde sizi oturtur ya da oturtmaz. bu onların bileceği iş. neden illa oturmak için direniyorsunuz? bir çok çift kiraya evleniyor. üstelik gönülsüz başlanan bir işin sonu hayırla bitmez. çok eder size burnunuzdan getirir. huzur paradan çok daha önemlidir. bence de vazgeçtiğinizi söyleyip kesenize göre bir ev tutmanız daha iyi olur. evlendikten sonra onu dedi bunu yaptı kocanızla da aranızda sorun çıkar.

sevgili labellevie,
esasında minnet değil yani bütün aile fertleri bizimle aynı fikirde olup sadece annenin bunu sorun etmesi bizde " e heralde orada oturmamızda sakınca yok sırf sorun çıkarmak istiyor" düşüncesi uyandırdı.

ama sence de artık ayıp değil mi?
nasıl davranıcam düğüne kadar ve sonrasında.? yüzyüze gelmek dahi istemiyorum...

aaaaaaaaaaaa kaynanan kayınpederin boşanmaya kalkıyor geçen sene bu ev konusu yüzünden sen şimdi bu sene yeniden mi aynı konuyu açıyorsun valla çok ayıp çoooooooooook
ben nişnalılının yerinde olsam kendi ailemin hıuzurunu kaçıran bir kızla evlenmezdimmm

sevgili umudumyok,
ilgine teşekkür ederim.. elbette onların bileceği iş ama bu durum sanki bizim illa ev istiyoruz dememizden biraz farklı. çnkü biz diretmedik hiç yani esasında söylenen her sözü buraya taşımam imkansız. ama ortada bir oyun var sadece.
yani eğer istemiyorlarsa da bu bir kez söylenir ve herkes planını ona göre yapar değil mi? burada durum şu ki bir evet diyorlar tam bişeye kalkışıyorsun hayır diyorlar. sonra kirada ev arıyorsun ee hadi artık kiracılara söyleyelim çıksınlar diyorlar.. yani sence de garip değil mi!!

sevgili bernamm,
sanırım durumu yanlış anladın. ben onlara bu konuyu açmadım. size açıyorum yalnızca.. onlar konuyu kendileri açıp kendileri kapatıyorlar..

ayrıca boşamaya kalkması bizim hayırsızlığımızdani terbiyesizliğimizden kesinlikle değil.. sadece şnat olduğunu düşünüyorum ve kiradan olmak istememsi. düğün için bile para vermek istemiyor ki..

sevgili melo_seko,
ama sanıyorum senin kayınvaliden benimki gibi davranmamış..
yani garip ama çok iyiydi esasında koynunda yatırırdı beni. ama geçen sene birden bir para hırsına büründü ya inanır mısınız her cümlesi para. suyu çok açmayın,klimayı fazla çalıştırmayın!!!

yani esasında biz cüz'i paralara çalışna insanlarız,dedik ki en azından kira vermezsek rahat birikim yaparız. ama görünen o ki birikim yaparken evliliğimiz düzgün temellerle yürüyemeyecek. ve sürekli olarak bir başımıza kakma durumuz söz konusu olacak..

ama sanıyorum cesur olmak lazım ve kiraya çıkıp, mesafe koyup sonrasında onları utandırmak lazım.demiş ya babası siz kendiniz bişey beceremicek misiniz diye! ne ayıp!!

hiç istemememe rağmen o kadar soğuyorum ki. ben yıllardır saygımla özverimle tüm mesaimi onlara harcadım ama beni hayal kırıklığına uğrattılar. bizim onların alt katında oturmamızı boşanma sebebi olarak kabul etmeleri hakikaten bende kapanmaz bi yara açtı. nasıl yakın olucam artık bilemiyorum ama sanıyorum hakkaten kirada yaşayıp ağız tadıyla yaşayabilmek için cesaret şart!
umarım başarırız!!

ahh guzelm bnm sn bnm dertlerımı bı bılsennnn snnkı hıc kalır aynı sey bana olsa 1 dk durmm...2 senedr demedıgı kalmadı ama allhım bana ole bı sabr wermss kı dayanıyorm.sogumakta haklısın bn coktan sogudum :(sız az yersınız az alırsınız bı ew alıp onları utandırırırsınız kı utansalar bıle aferın demezler bnce ama sen 1-0 onde olursun kıraya cıkarsan..bı ara esım kavga ettı babasıyla gıt de gdıyım dedı ama demedı cunku bıze muhtaclar..gun olur dewran doner sen yıne odun werme saygı senn saygın olsn.onlar kndı yaptıklarıyla kalsınlar..

sevgili umudumyok,
ilgine teşekkür ederim.. elbette onların bileceği iş ama bu durum sanki bizim illa ev istiyoruz dememizden biraz farklı. çnkü biz diretmedik hiç yani esasında söylenen her sözü buraya taşımam imkansız. ama ortada bir oyun var sadece.
yani eğer istemiyorlarsa da bu bir kez söylenir ve herkes planını ona göre yapar değil mi? burada durum şu ki bir evet diyorlar tam bişeye kalkışıyorsun hayır diyorlar. sonra kirada ev arıyorsun ee hadi artık kiracılara söyleyelim çıksınlar diyorlar.. yani sence de garip değil mi!!

ben yıne dıorm kı nısanlınla konus tawrını koy bu konu kapansın bıde sırası glmısken sorıyım nısanlın ne dıyo bu konuda?

sevgili umudumyok,

garip de olsa, yanlış da olsa ev onların. oturtsalar güzel olurdu ama vazgeçmiş. siz hanımefendiliğninizi koruyup peki siz bilirsiniz deyin ve üzerinde fazla düşünmeyin. dfüşündükçe herşeyi batmaya başlar. mesafeli de olsanız bir araya gelmek zorunda olduğunuz özel günler olur. çok zor olur sizin için. bence hiç üzerinde durmayın evini bulunmaz hint kumaşı yapmayın. çıkın kiraya ohh kafanız rahat olsun. cebiniz biraz sıkışır ama innın bana huzur hepsinden önemli. mutluluklar canım:)

sevgili melo_seko,
hakikaten çok özverili bi insanım ben bak yanımda bana ucu dokunan neler söylendi,ağzımı açmadım sırf nişanlıma saygımdan sustum. ama sanki alay ediyorlar gibi geliyor ve ona sıkılıyorum. ama yapılarından anlıyorum ki orada oturduğumuzda sürekli olarak onların evinde oturduğumuzu başımıza kakacaklar. yani gerekirse az yer az içer az gezerim ama bir gün kalkıpta çocuğumuzun önünde gururumuzu kıracak laflar duymayız di mi?

ama nasıl davranacağımı kesitrebilmiş değilim..

sevgili bernamm,
sanırım durumu yanlış anladın. ben onlara bu konuyu açmadım. size açıyorum yalnızca.. onlar konuyu kendileri açıp kendileri kapatıyorlar..

ayrıca boşamaya kalkması bizim hayırsızlığımızdani terbiyesizliğimizden kesinlikle değil.. sadece şnat olduğunu düşünüyorum ve kiradan olmak istememsi. düğün için bile para vermek istemiyor ki..

Eee geçen sene yine bu ev konusundan boşanmaya kalktılar dedin ya
düğün için para vermek istemiyorsa ya seni istemiyorlardır ya paraları yoktur ya da herkes kendi düğününü kendi yapsın demek istiyordur.
ne yapcan?
ya ayrılacan ya da para biriktirip öyle evlencen zorla mı alacaksın evini parasını kadının

nişanlım esasında büyük hayal kırıklığı içinde. çnkü o hakikaten çok özverili ve çok saygılı bir evlat! o ailesini kendisini bu kadar uzaklaştırmaya çalışmasına anlam veremez durumda. ama yine de pek yorum yapmıyor. kiraya çıkmakta hemfikir.

9 uye 2 ziyaretçi konu kaynana olunca sayfa costu :) walla cnm fıkrımın arkasındayım zmannda ne ozverılı ne ıyı nıyetı dusunn bırıyken ıkı sennın bırıkımı sonunda bana yapana pat cvp hazır laf mı sokuyolar aynn cunku kıymetımı asla bılmedıler bılmıcekler uzuldm agldm yıprandm esımle aılesı yuzunden cok tartıstık oda anladı neyın ne oldugunu artık takmıyoruz onumuze bakıyoruz..ınsallh hayırlısı olsn ama net ol..

sevgili melo_seko,
ben de şimdiden yıprandım! ama anladım ki çok yakın olunca iyice çıkmaza girecek ilişkiler.. ayrıca yapıları da çok farklıymış hakkaten. yani hakkaten yaşayan bilir bu durumları.. sadece gönlüm çok kırıldı!

sevgili melo_seko,
ben de şimdiden yıprandım! ama anladım ki çok yakın olunca iyice çıkmaza girecek ilişkiler.. ayrıca yapıları da çok farklıymış hakkaten. yani hakkaten yaşayan bilir bu durumları.. sadece gönlüm çok kırıldı!

en zoruda o gonul kırgınlıgı asla gecmıyo bnm gecmedı gcmıcek ama allha havale ettm obur tarafta hesaplasıcas bu da bızım bu taraftakı sınavımız ole dusun ewlnmeden bole uzulursen toparlanamazsın saglam bas yere yasadım soluyorm ınsan oglundan ewını nasıl kıskanır :) bnmkı bnden kıskanıyo :)

yani inan paraya ihtiyaçları olsa anlicam. ama yok. düşün ya amcalarından bile kira alıolar ki durumları yok onların aslında. ama anne aldırıo baba almicak esasında.
başlarda çok farklı davrandılar ya sanırım hayal kırıklığım bu yüzden. bir ihtiyaçları olsa yemin ederim ben istemem zaten ama yok yok yok! sadece para hırsı valla bak. ah bi bilsen..
ama nasıl sıcak davranıcam onu bile bilmiyorum..

Back
X