Bu Nasil Bir Kadin...

Ay canım Allah kolaylık versin. Zormuş durumun gerçekten, umarım bir yolunu bulup o evden ve kadından uzaklaşırsınız

benim görümcemin aynısı.o da yalan sahtekarlık oynaşma bol boldur.
bir kez sinirlendim yalan söyledim hemen ayy korkulur valla bundan pes demiş eşime.
allaha havale et gir işe çalış umursama bunlarla mücadele edilmez

Sen hemen bir iş bul ve çıkın o evden borcunuz mu var ki kalıyorsunuz yoksa çıkın pansiyonda kalın evinizi kurana kadar daha iyi. Allah esirgesin böyle insanlardan...

Tövbe estafurullah. İnsan mı şeytan mı yaptıklarına bak hele şunun.

Sen de bir işe girsene durumun nedir ne değildir bilmiyorum ama gündeliğe bile gitsen ayda 1500 kazanırsın.

Ev değil kümes Tutun gerekirse yine de çıkın o evden. Bu ne ya kabus gibi.

Alkah sabır versin senin yerinizde olsam korkuyu birkenara bırakıp eşimle konuşurum seni bugün tehdit eden kadın ilerde yine eder... Eşine bunu sana dediğini soyleki ilerde bisey olursa seni savunabilsin...

maddi durum yok diyorsun da, açlıktan sürünsem durmam öyle ahlaksız birinin evinde ben.

eşin çalışıyorsa sen de çalış çıkın ayrı eve. neden bu ahlaksızlığı çekiyosunuz ki? açlıktan ağzım kokar yine de çekmem yani.

Sen hemen bir iş bul ve çıkın o evden borcunuz mu var ki kalıyorsunuz yoksa çıkın pansiyonda kalın evinizi kurana kadar daha iyi. Allah esirgesin böyle insanlardan...
Evet borcumuz var bu yüzden sabir diyorum esime bazen diyorum esyalar kalsın bi apart tutup yasayalim onada yanasmiyor isimiz iyi olursa tasiniriz diyorum ama yok girtlağa kadar borca batmis isimiz iyiydi de sonradan böyle oldu maalesef.. Bana 1 sene sabir et diyor 1 seneye kadar nasıl dayanacam bilmiyorum ya bide insanla konusurken bastira bastira ben kaynanayim ben söylerim gibisinden konusuyor anneme giderken bile korkuyorum sonumuz hayirolsun diyorum.

Evet borcumuz var bu yüzden sabir diyorum esime bazen diyorum esyalar kalsın bi apart tutup yasayalim onada yanasmiyor isimiz iyi olursa tasiniriz diyorum ama yok girtlağa kadar borca batmis isimiz iyiydi de sonradan böyle oldu maalesef.. Bana 1 sene sabir et diyor 1 seneye kadar nasıl dayanacam bilmiyorum ya bide insanla konusurken bastira bastira ben kaynanayim ben söylerim gibisinden konusuyor anneme giderken bile korkuyorum sonumuz hayirolsun diyorum.

Annenlerde kalsanız 1 sene de oradan kendi evinize ayrılırdınız. ??

huyuna gitmezsen eşinle de senin aranı bozacak bir potansiyel var bu kadında :(

Hem kadından nefret edjyorsunuz hem ondan faydalaniyorsunuz
siz de bir alemsiniz
ben olsam çalışır yine de kalmam o evde

huyuna gitmezsen eşinle de senin aranı bozacak bir potansiyel var bu kadında :KK43:
Ayneen öyle zaten bugüne kadar hep eşimle arami bizacak die sustum resmen ağzma etti afedersiniz yani sesimi cikarmadim taaa ki 2 gün önceye kadar bana ağza alinmiycak kelimeler söyledi küstüm konusmuyorum.. Kocamda anasi için beni bosayip kavga cikaracaksa cikarsin dedim 4 senenin sonunda bunu başardim yani...

Back
X