Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet borcumuz var bu yüzden sabir diyorum esime bazen diyorum esyalar kalsın bi apart tutup yasayalim onada yanasmiyor isimiz iyi olursa tasiniriz diyorum ama yok girtlağa kadar borca batmis isimiz iyiydi de sonradan böyle oldu maalesef.. Bana 1 sene sabir et diyor 1 seneye kadar nasıl dayanacam bilmiyorum ya bide insanla konusurken bastira bastira ben kaynanayim ben söylerim gibisinden konusuyor anneme giderken bile korkuyorum sonumuz hayirolsun diyorum.Sen hemen bir iş bul ve çıkın o evden borcunuz mu var ki kalıyorsunuz yoksa çıkın pansiyonda kalın evinizi kurana kadar daha iyi. Allah esirgesin böyle insanlardan...
Evet borcumuz var bu yüzden sabir diyorum esime bazen diyorum esyalar kalsın bi apart tutup yasayalim onada yanasmiyor isimiz iyi olursa tasiniriz diyorum ama yok girtlağa kadar borca batmis isimiz iyiydi de sonradan böyle oldu maalesef.. Bana 1 sene sabir et diyor 1 seneye kadar nasıl dayanacam bilmiyorum ya bide insanla konusurken bastira bastira ben kaynanayim ben söylerim gibisinden konusuyor anneme giderken bile korkuyorum sonumuz hayirolsun diyorum.
Ayneen öyle zaten bugüne kadar hep eşimle arami bizacak die sustum resmen ağzma etti afedersiniz yani sesimi cikarmadim taaa ki 2 gün önceye kadar bana ağza alinmiycak kelimeler söyledi küstüm konusmuyorum.. Kocamda anasi için beni bosayip kavga cikaracaksa cikarsin dedim 4 senenin sonunda bunu başardim yani...huyuna gitmezsen eşinle de senin aranı bozacak bir potansiyel var bu kadında![]()