- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 737
- 398
- 30
- Konu Sahibi kanatlimelek
-
kızlar heyecana gerek yok. 43 kiloyum ben hızlı yazınca 34 olmuş göremedim özür dilerim. Ayrıca dediklerinizi de dikkate alıyorum çok sağolun muck hepinise :*
kızlar heyecana gerek yok. 43 kiloyum ben hızlı yazınca 34 olmuş göremedim özür dilerim. Ayrıca dediklerinizi de dikkate alıyorum çok sağolun muck hepinise :*
ay bir an neden herkes çok abartmış diyecektim ki 34'ü gördüm. Annem ergenlik çağında olur böyle güzel görünme sevdası, otur da a yemek ye dedi . Allahım çok şükür!
43 yani gayet normal:26:
spor falan yap düzenli o zaman korkmazsın aldığın kaloriyi harcadığını bildiğin için[/QUOT
okula yürüyerek gidiyorum zaten.Bir de 150 boya zaten 43 normal diyorlar. Spor boyumu da uzatır inşallah :)
okula yürüyerek gidiyorum zaten.Bir de 150 boya zaten 43 normal diyorlar. Spor boyumu da uzatır inşallah :)
ay bir an neden herkes çok abartmış diyecektim ki 34'ü gördüm. Annem ergenlik çağında olur böyle güzel görünme sevdası, otur da a yemek ye dedi . Allahım çok şükür!
34 dersen abartırız tabı nerdeyse sana etlerımden butlarımdan bağışlıycaktım oderce hayrete düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?