Bu Nasıl Bir Takıntı Aman Allah'ım

neden kilo takıntın var..ne kadar yersen ye bu yaşta 100 kilo olamazsın..
ye ye can boğazdan gelir :)))

:D öyle böyle değil ama çuk kurkuyurum :((. 3-5 Atıştırmalık yesem 1000 kalori ooluyor daha bir şey yemiyorum o gün :( oooffff offff çok mutsuzum yaa

34 kilo çok korkutucu bir rakam bence, sen çocuk değilsin ki genç bir kadınsın bu rakamın daha üstünde olman gerekir. Bir de çok sağlıksız bana göre kilo kontrolü için kullandığın yol, besinlerden aldığımız kalori kadar, içeriklerinden edindiğimiz protein, vitamin, minarel gibi yapıtaşları da sağlığımız ve güzelliğimiz için önemli, gün boyu tek bir fast food ürünüyle beslenirsen, cildinin duruluğu ve ışıltısı, saçlarının ve gözlerinin parlaklığı, ve boyunun uzaması için gerekli besinleri almamış olursun.

herkesin günlük alması gereken kalori miktarı var
1000 kalori bana da az geldi mutlaka bi doktora danışmalısın
o sana neleri yiyebileceğini ne tarz besleneceğini söyler böylece hem kilo almaz hem protein karbonhidrat vitamin vs eksik kalmazsın
ama sen bi meyve yerine bütün günü hamburgerle geçirirsen sağlığında problem oluşabilir
bana göre bi diyetisyene git ve doğru beslenme tarzını öğren
sağlık bu başka bişeye benzemez

neeyyyyyy 34mü yok artık inanmak istemiyorum:50: helede bu yaşta çok yanlış yapıyosun boyun bukadar uzamış şükret drlar 18 yaşına kadar diyet yapılmamasını söylüyor tabi abartmamak şartıyla 34 kilo genç kızmı oluryaaa :53::53:

Kaç yaşındasın canım,belki senin bu kalori takıntın yüzünden boyun uzayacaktır uzamıyordur..34 kilo ne demek !!..bence bir an önce doktora görün kilonu düzelt boyunu uzatmanın yollarına bak..

Kendinizi kilolu görüyor musunuz? 34 gerçekten çok düşük bir kilo. Eğer tek başınıza üstesinden gelemezseniz mutlaka bir diyetisyenden yarım alın kilo alımı konusunda.

Ergenlik çağlarında ne kadar kilo yapacak besinler tüketirseniz; sizin için o kadar iyi olur.

Ergenlik döneminde alınan kilolar , özelliklede adet periyotlarında yenilen burgerler vs. gibi şeyler kalıcı kilo yapmaya birerbir.(sağlıklı şekilte tüketilmesinde fayda var )

burda anoreksiya yı anlatan bır konuvardı bulamadım şimdi ordada bu hastalaın sureklı kalorı hesabı yaptıklarından bahsedıyordu yanı teşhis koyucak değilim ama ailenden yarım al bence hem annen hiçmi görmuyor o halını

lisedesin yani hala gelişim çağındasın, 1000 kalori demişsin, yaşına göre çok az. ve kalori hesabına göre yemek için bi uzmana başvursan daha sağlıklı olabilir diye düşünüyorum. sonuçta protein, karbonhidrat vb.. ayarlayıp bi liste yapacaktır sana. Allah korusun yemek yiyemez duruma bile gelebilirsin.

O yaşta böyle hiç bir şey yemezsen daha da uzamazsın 1,54'te kalırsın.

Ayrıca kilo almak hormonlarla alakalı bir şey.Tiroid bezlerin az çalışıyorsa istersen sadece sıvıyla beslen yine kilo alırsın.

Bu arada 34 kilo iğrenç,çöp gibisindir.Ve bak ben lisede 45 kiloydum üstünden 5 sene geçti hala değişmedi kilom,çok yemek yememe rağmen.Kilo alımı 30lu yaşlardan sonra başlar.Bu kadar sorun yapma kendine.

Okuduklarimdan sonra beynimde tek bi cümle olustu : ANOREXIA
Tedavi olmalisin, ne kilon ne düsüncelerin normal degil...

10 yaşındaki kardeşimle nerdeyse aynı kilodasın ve kardeşime baktım da şimdi:53:
Bence doktora gitmelisin. Şuan zayıf olmak hoşuna gidiyor belki ama boyunun uzaması vs.hep beslenmenle doğru orantılı bunu kendine yapma ve hemen bir önlem al:19:

ben de zayıflıktan şikayet ettin zannettim mesajın başında, kilo almaya calısırken uyguladığım yöntemleri geçiriyodum kafamda sana yazmak için, bi baktım hatun kilo alıcak diye korkuyomuş ! bebeğim sen şaşırdın mı? 34 kilo nedir Allah aşkına. git hemen dolaba ne bulduysan ye. o boy biraz zor uzar sen böyle az yersen. vitamin al mutlaka. ergenlik çağındasın şu an o memeler büyümez cücük gibi kalır cok aglarsın sonra :)) ye ablacım ye en kritik çağın şu an, şimdi nasıl bakarsan öyle toplarsın meyveleri ilerde

Back
X