• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil bir terbiyesizlik !!

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba arkadaslar, ablamin kizinin dugunune iki hafta kaldi.. ve dugunu olmadan once, yakinlari yemege filan davet ediyor her neyse.. bugunde annem davet etti.. ve bir kac kisiyi daha davet etti.. hepsi geliriz dediler.. annem sabahtan bir suru hazirlik yapti.. kimse gelmedi.. sinirlerim bozuldu.. bu nasil bir terbiyesizliktir.. ariyoruz yok misafirlerim gelecek yok bilmem neler.. halbuki dunden soyledik.. geliriz dediler haberleri vardi.. annemde ona gore ayarladi kendini.. ablalarimdan haric kimse yoktu.. anneme dedim artik onlari yemege filan davet etmiceksin dedim.. haksizmiyim sinirlenmekte ??

Merhaba arkadaslar, ablamin kizinin dugunune iki hafta kaldi.. ve dugunu olmadan once, yakinlari yemege filan davet ediyor her neyse.. bugunde annem davet etti.. ve bir kac kisiyi daha davet etti.. hepsi geliriz dediler.. annem sabahtan bir suru hazirlik yapti.. kimse gelmedi.. sinirlerim bozuldu.. bu nasil bir terbiyesizliktir.. ariyoruz yok misafirlerim gelecek yok bilmem neler.. halbuki dunden soyledik.. geliriz dediler haberleri vardi.. annemde ona gore ayarladi kendini.. ablalarimdan haric kimse yoktu.. anneme dedim artik onlari yemege filan davet etmiceksin dedim.. haksizmiyim sinirlenmekte ??
Cok saygısızlık etmısler bende cok snirlenırsm o kdr hazırlık stres fln ınsanın sniri bozulur yeri gelnce bence bu konuyu acıp lafı gecırın

Cok saygısızlık etmısler bende cok snirlenırsm o kdr hazırlık stres fln ınsanın sniri bozulur yeri gelnce bence bu konuyu acıp lafı gecırın
Bir daha kendi davetlerine gitmicem.. annemede dedim artik bisey yok onlara dedim.. kadin yoruldu ustelik..

Esimin ailesinden bana bu sekilde yapan bir grubu bir daha cagirmadim. Gelmek icin gun istediklerinde de "ben size haber veririm" dedim.

Çok ayıp hakikaten ya.. siz böyle diyorsunuz da onlar anlar mı acaba asıl önemli olan o hatalarını da anlamıyor insanlar birşey söylesende senden kötüsü yok

Belki acil birşey çıktı
Yok cnm ne acili.. birisi misafirlerim gelecek dedi.. misafirlerine ben davetliyim diyebilirdi.. haber bile vermediler.. annem aradi sonradan.. ki hadi diyelim birinin acil biseyi cikti digerlerinindemi cikti ! terbiyesizlikten baska birsey degil..

Çok ayıp hakikaten ya.. siz böyle diyorsunuz da onlar anlar mı acaba asıl önemli olan o hatalarını da anlamıyor insanlar birşey söylesende senden kötüsü yok
Zaten bir daha cidden evde gormek bile istemiyorum onlari.. bizde bekledik .. saatler gectikce kimse yok.. ablalarimla kala kaldik..

Gelemeyeceklerini bile beni insan yerine koyup da bir haber dahi vermeyen akrabalar için bir daha kılımı kıpırdatmam. Ne evime davet ederim ne de kendim giderim. Üzgünüm ama saygı çok önemli benim için, böyle büyük bir saygısızlığa tahammülüm olamaz.

E iste insan yerine koyup adamdan sayiiyoruz boyle kisileri sonuc kocaman bir hic uguruna sifir oluyor malesef.

Back
X