• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil bir terbiyesizlik !!

Ben olsam bıdaha cagırmadıgım gıbı davetlerınede gıtmezdım terbıyesızlık etmısler

Bende eşimin amcası ve karısını çağırmıştım. şehir dışındalar onlar. buraya gelmişlerdi yengenin annesinde kalıyorlardı.

eşim aradı yemeğe çağırdı. bende hazırlık yaptım 1 gün önceden başladım yemeğe gelecekler diye. sabah erken uyandım vs. akşam oldu 8 gelen yok. 9 oldu gelen yok. eşim aradı amca nerdesiniz, şimdi çıkıyoruz dediler. gelene kadar 10 oldu.

masa kurulu bekliyor biz açız. neyseki saat 10 gibi teşrif ettiler, kurulu masayı görünce de aa siz yemek yemediniz mi dediler.

Eşim dedi amca sana söyledim ya yemeğe gelin diye Amca da ya evet dedin de biz de evde yedik kayınvalide yemek yapmıştı dedi.

Biz eşimle oturduk yedik. Onlarda oturdu bizi bekledi. Sofrayı topladık çay içtik gittiler. Bir daha yemek yaparmıyım onlara hayır. Eşimde çok kızdı. Benimde işime geldi.
Aynısı başıma geldi.
Eşimin anneannesi bize geleceklerini söyledi, buyurun gelin yemeğe bekliyoruz dedim.
Bu arada oğlu gelini falanda var, 4 kişiler.
O gün eltimler, kayınvalidemlerde bizde olacak. Evim müsait ağırlarım sorun yok.
Ama çalışıyorum ve bir hafta sonum var küçükte kızım var.
Ama yine de dert değil, başımın üstünde yerleri var. Ben kalktım yemek telaşına girdim hazırlık yaptım.
Severim de yemekli misafir ağırlamayı, masa kurmayı.
neyse kayınvalidemler geldi, eltimler geldi.
Masayı kurduk bekle bekle gelen yok, saat 9 oldu yok, eşim en son aradı nerede kaldınız diye geliyoruz dediler.
Neyse dedik bekleyelim biraz daha , ay bir geldiler hadi buyrun yemeğe geçelim diyoruz biz tokuz.
Tövbee, biz eltimle bakışıp kaldık, ama nasıl sinirim bozuldu.
Aşk olsun yemeğe bekliyordum, kaç kez gelipte aç kaldınız çok kırıldım dedim,
Yok mok olur mu öyle şey dediler ama iş işten geçti bi kere.
Kayınvalidem de çok bozuldu, haber verseydiniz bari dedi.
Bizde oturup bir güzel yedik.

Aynısı başıma geldi.
Eşimin anneannesi bize geleceklerini söyledi, buyurun gelin yemeğe bekliyoruz dedim.
Bu arada oğlu gelini falanda var, 4 kişiler.
O gün eltimler, kayınvalidemlerde bizde olacak. Evim müsait ağırlarım sorun yok.
Ama çalışıyorum ve bir hafta sonum var küçükte kızım var.
Ama yine de dert değil, başımın üstünde yerleri var. Ben kalktım yemek telaşına girdim hazırlık yaptım.
Severim de yemekli misafir ağırlamayı, masa kurmayı.
neyse kayınvalidemler geldi, eltimler geldi.
Masayı kurduk bekle bekle gelen yok, saat 9 oldu yok, eşim en son aradı nerede kaldınız diye geliyoruz dediler.
Neyse dedik bekleyelim biraz daha , ay bir geldiler hadi buyrun yemeğe geçelim diyoruz biz tokuz.
Tövbee, biz eltimle bakışıp kaldık, ama nasıl sinirim bozuldu.
Aşk olsun yemeğe bekliyordum, kaç kez gelipte aç kaldınız çok kırıldım dedim,
Yok mok olur mu öyle şey dediler ama iş işten geçti bi kere.
Kayınvalidem de çok bozuldu, haber verseydiniz bari dedi.
Bizde oturup bir güzel yedik.

Kendileri kaybeder

Bir daha yapmam ben çay koyarım en çok bir tatlı yaparım ya da dışarıdan alırım o kadar.

Boşuna kendimi parçalıcam ama bir kibarlık yok

Iste milleti boyle ortada birakiyorlar, bir suru hazirlik gelen yok :sinirli: ama artik bitti.. evlerine gitmicem.. davet etselerde gitmicem..

Annenizin emeklerine cok uzuldum yazik kadin o kadar ugrasmis bundan sonra siz de ona gore bir yol cizip devam edersiniz..

bizde de tam tersi oldu yan komsumuz yemek yemeyin gelin dedi. bizde gittik ne yemek var ne bisey patates koftesi ve cay sastim kaldim cocuklar agladi. aciktilar tabi hemen evime gidip corba getirdim bir guzel doyurdum cocuklari bizde o gun patates yedik.niye dersin ac gelin yemek yicez

Çok gorgusuzlermis demek ki. yemek daveti bu yemek yapılır bilmiyorlar mı hazırlık olacgsni akşamdan ya da sabah erkenden önemli bir mazeret varsa haber verilir

Back
X