sabahtan yani 8 gibi gün başlıyorsa o saatte başlayıp yatana kadar bazen gece 2-3 lere kadar bir insan günde 5 dk bir, 7 dk bir, 10 dk bir online olacak şekilde yazışabilir mi?
arada maksimum 15-16 dk oluyor çok nadir de olsa yarım saat-40 dk kırk yılda bir oluyor.
bu şekilde bir yazışma yapan varsa aranızda ne olur bana mantığını anlatın? günlerdir bu şekilde tek kişiyle yazışma yapılabilir mi?
bu kadar yazışcak ne olabilir?
bir de benim bildiğim yazışma devam ederken arada aynı anda denk geldiğin olur bir süre de karşılıklı yazışırsın. ve uzun süre çevrimiçi olunur. ama çevrimiçi olma süresi de 1-2 sn kadar olup böyle yazışma şeklinin mantığına aklı eren varsa yazabilir mi?
telegramdan bahsediyorum. ilişki yeni de başlasa da tek kişiyle olur mu bu kadarYeni başkayan bir ilişksii vardır ya da WhatsApp web kullanıyordur
Telegram web de vartelegramdan bahsediyorum. ilişki yeni de başlasa da tek kişiyle olur mu bu kadar
ama sürekli çevrimiçi kalmıyor ki. girip çıkıyor ve çevrimiçi olma süresi 1-2 saniye kadar. web de uzun süre çevrimiçi kalınıyor sanırımTelegram web de var
sanmıyorumHer online olduğunda yazışma olduğu ne malum belki birine birşey yazdı 10defa merakından girdi çıktı?
Niye? Kimden bahsediyoruz Buarada ya ortaya konuşuyoruz ama işi nedir? yaşı nedir? sizin hayatınızda yeri nedir? bu kadar hafiyelik yapmanıza neden olan olay nedir?sanmıyorum
çünkü bir insan meraktan o kadar bakamaz. bir iki bakar sonra bırakır. günlerce meraktan bakılmazNiye? Kimden bahsediyoruz Buarada ya ortaya konuşuyoruz ama işi nedir? yaşı nedir? sizin hayatınızda yeri nedir? bu kadar hafiyelik yapmanıza neden olan olay nedir?
Orası hiç belli olmaz konuştuğu kişi heyecan veriyorsa muhabbetleri sarıyorsa gayette devam eder bu durumçünkü bir insan meraktan o kadar bakamaz. bir iki bakar sonra bırakır. günlerce meraktan bakılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?