bu nasıl bir yazışma?

1 cok arkadaşı vardir konuşmayı seviyordur
2 cok flört vardir yine konuşmayı seviyordur
birden çok kişiye yazıyorsa , bu yazışan kişiler son görülmesine bakmıyor mu bu adamın. bana yazarken arada habire giriyor kimlere yazıyor diye?

birden çok kişiye yazıyorsa , bu yazışan kişiler son görülmesine bakmıyor mu bu adamın. bana yazarken arada habire giriyor kimlere yazıyor diye?
Sende biliyordun seninle yazısirken başkaları da olduğunu, devam ettin mi ettin. Türünün tek örneği değilsin demek ki.
Birde herkes senin gibi ne zaman nereye girmiş, son görülmesi ne zaman diye takip etmiyordur. Aklı selim insanlardır belki.
Yüzyüze gelmediği insanın evindeki duşakabine kadar düşünmüyordur mesela.

Senin uykun gelmiyor mu yorulmuyormusun

Nedir bu takıntı bu hırs

Şuda var belki sana bakıyor oda senin gibi düşünüyor karşılıklı takip ama kimsenin kimseden haberi yok

Bakmıyor olabilir. Ben sevgilimin flörtken dahil hiçbir zaman son görülmesini takip etmedim, onunla mı uğraşıcam? Üşenirim bi kere. Ki bir sürü arkadaşı var birilerine yazdığını anlasam ne değişecek ki?

özellikle bakmazsın ama ister istemez görünüyor.
biriyle yazıştığını anlasan da bu seni rahatsız etmiyorsa tabi ki bakmaya da gerek yok. rahatsız olmaz mısın senden başkasına da yazsa?

bir erkeğin böyle şeylerle uğraşacağını sanmıyorum. yani belki 50 erkekten biri merak edip son görülmeyi takip eder

bir erkeğin böyle şeylerle uğraşacağını sanmıyorum. yani belki 50 erkekten biri merak edip son görülmeyi takip eder
Yapan gördüm
Erkek de kadın da yapsa bu bana taciz etmekten başka bir şey gibi gelmiyor
Ne kadar özgüvensiz bir hareket diyorum
Ve ayrılalım yani böyle insanla yaşanmaz çünkü

Kimsenin hayatı sadece biri değil ki

Ya rosseyy, biliyorum bekarsin, tadını cikarsana bu günlerinin ya, nedir bu gözü donmusluk?

Ya yemin ederim, iki küçük çocuk var, birini uyuttum digeri iceride, mutfak bulaşık dolu, oturma odası dağınık, ev supurulecek, yemek yapılacak, çamaşır asılacak, küçük uyanacak, meyve saatleri gelecek, çorba saatleri gelecek, banyo saatleri gelecek, ben bütün bunları yaparken, sen o güzelim boş zamanlarini seni sevmeyen, seninle buluşmak bile istemeyen bir erkek için heba ediyorsun.

Adam seninle yalvarmana rağmen bile bulusmadi, boşversene artık sunu. Annen yok mu senin, annen olsam tutar kolundan dışarı çıkartırım seni, hasta olacaksın, hasta

özellikle bakmazsın ama ister istemez görünüyor.
biriyle yazıştığını anlasan da bu seni rahatsız etmiyorsa tabi ki bakmaya da gerek yok. rahatsız olmaz mısın senden başkasına da yazsa?
Neden olsunlar? İnsanların hayatında sevgili geçicidir ama akraba dost hatta iş arkadaşı bile daha kalıcıdır. Onlarla konuşuyordur ya da siz de hiç yüzyüze gelmediğiniz için belki 3 kızla daha konuşuyor. Olmadık şeyleri düşünüp konu açıyorsunuz devamlı. Doğru dürüst bir ilişki edinin artık. Sizin sevgiliniz yok yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…