- 28 Ocak 2021
- 1.485
- 3.692
- 83
- 37
kripto grupları takip ediyordur takılma bu kadar işlem açarken bende çok yapıyorum aynı şeyiama sürekli çevrimiçi kalmıyor ki. girip çıkıyor ve çevrimiçi olma süresi 1-2 saniye kadar. web de uzun süre çevrimiçi kalınıyor sanırım
aminAllah kimseyi elin adamının online olma durumunu bütün gün takip edecek hale getirmesin. Amin...
birden çok kişiye yazıyorsa , bu yazışan kişiler son görülmesine bakmıyor mu bu adamın. bana yazarken arada habire giriyor kimlere yazıyor diye?1 cok arkadaşı vardir konuşmayı seviyordur
2 cok flört vardir yine konuşmayı seviyordur
Siz sanal bir adamla ilişki yaşadığınızı zannediyorsunuz. Aslında yok öyle bir ilişki. Boşuna zaman kaybı bilesiniz
evet telegramda gruplar olduğunu biliyorum. bu da bir ihtimalkripto grupları takip ediyordur takılma bu kadar işlem açarken bende çok yapıyorum aynı şeyi
Sende biliyordun seninle yazısirken başkaları da olduğunu, devam ettin mi ettin. Türünün tek örneği değilsin demek ki.birden çok kişiye yazıyorsa , bu yazışan kişiler son görülmesine bakmıyor mu bu adamın. bana yazarken arada habire giriyor kimlere yazıyor diye?
birden çok kişiye yazıyorsa , bu yazışan kişiler son görülmesine bakmıyor mu bu adamın. bana yazarken arada habire giriyor kimlere yazıyor diye?
benim ihtimal mantıklı da sizin yaptığınız şey sağlıklı değil excel dosya da açıp kayıt tuttunuz mu istatistik falan çıkarıyor musunuzevet telegramda gruplar olduğunu biliyorum. bu da bir ihtimal
Bakmıyor olabilir. Ben sevgilimin flörtken dahil hiçbir zaman son görülmesini takip etmedim, onunla mı uğraşıcam? Üşenirim bi kere. Ki bir sürü arkadaşı var birilerine yazdığını anlasam ne değişecek ki?birden çok kişiye yazıyorsa , bu yazışan kişiler son görülmesine bakmıyor mu bu adamın. bana yazarken arada habire giriyor kimlere yazıyor diye?
özellikle bakmazsın ama ister istemez görünüyor.Bakmıyor olabilir. Ben sevgilimin flörtken dahil hiçbir zaman son görülmesini takip etmedim, onunla mı uğraşıcam? Üşenirim bi kere. Ki bir sürü arkadaşı var birilerine yazdığını anlasam ne değişecek ki?
bir erkeğin böyle şeylerle uğraşacağını sanmıyorum. yani belki 50 erkekten biri merak edip son görülmeyi takip ederSon görülmeye ben de bakmıyorum hatta wp de benimki kapalı diğerlerininkini de göremiyorum haliyle dert de etmiyorum
Yani benim aklım açık açık konuşmaktan yana ve taciz etmemekten yana bir erkek yapsa oğlum manyak mısın deriz
Yapan gördümbir erkeğin böyle şeylerle uğraşacağını sanmıyorum. yani belki 50 erkekten biri merak edip son görülmeyi takip eder
Neden olsunlar? İnsanların hayatında sevgili geçicidir ama akraba dost hatta iş arkadaşı bile daha kalıcıdır. Onlarla konuşuyordur ya da siz de hiç yüzyüze gelmediğiniz için belki 3 kızla daha konuşuyor. Olmadık şeyleri düşünüp konu açıyorsunuz devamlı. Doğru dürüst bir ilişki edinin artık. Sizin sevgiliniz yok yokkkközellikle bakmazsın ama ister istemez görünüyor.
biriyle yazıştığını anlasan da bu seni rahatsız etmiyorsa tabi ki bakmaya da gerek yok. rahatsız olmaz mısın senden başkasına da yazsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?