bu nasıl bir yazışma?

ama sürekli çevrimiçi kalmıyor ki. girip çıkıyor ve çevrimiçi olma süresi 1-2 saniye kadar. web de uzun süre çevrimiçi kalınıyor sanırım
Hayır webde de uzun süre çevrimiçi kalma yok o çok eskidendi. Uzun süre çevrimiçi ise webden kullanıyordur avuntusunu 2022'ye taşımayalım artık.
Yalnız ben adamdan ziyade sana takıldım. Şimdi ben de seni takip ediyor olsam sen de bahsetmiş olduğun biçimde çevrimiçi olup durdun sırf adama bakmak için. Ama sen de dışarıdan bakınca biriyle seri biçimde yazışıyor gibi gözüküyorsun onu napıcaz?

Konunun sizle alakasi ne?
Nasil istiyorda oyle yazisir. Size normal gelmiyorsa siz normal buldugunuz sekilde yazisirsiniz.
Her saniyesini not edecek kadar takip ediyorsanız baya bos vaktiniz var sanırım.

Biz kocamla sevgiliyken sabah başlıyorduk gecelere kadar zırt zırt😂 her boş vaktimizde yazışıyorduk da, siz nasıl böyle takip ettiniz bu adamı yahu🫣

Neden olsunlar? İnsanların hayatında sevgili geçicidir ama akraba dost hatta iş arkadaşı bile daha kalıcıdır. Onlarla konuşuyordur ya da siz de hiç yüzyüze gelmediğiniz için belki 3 kızla daha konuşuyor. Olmadık şeyleri düşünüp konu açıyorsunuz devamlı. Doğru dürüst bir ilişki edinin artık. Sizin sevgiliniz yok yokkkk
Ahahahhaa ya benim bir arkadaşım var kızlarla whatsapp grubu falan var. 5-6 hatun sabahtan akşama kadar sürekli grupta muhabbet çeviriyor. Arkadaşımla ne zaman buluşsam bir gözü hep o grupta, yani merak da ediyor orada dönen sohbeti. Bazen bişey yazmasa da giriyor okuyor falan ve arkadaşları hayatında sahiden aşırı önemli. O gruba günün ilk günaydınını yazan benim diye övünüyor hatta ahahhaha yani insanın arkadaşı da olabilir. Ben arkadaşlarla ses kaydıyla sohbeti çok seviyorum mesela e ses kaydı da 30 sn ile birkaç dk arasında değişiyor. Özellikle ben uzun ses kaydı atan biriyim mesela. Bu kaydı atıyorum sonra dinliyorum falan baktığın zaman ben de bayağı bi çevrimiçi kalıyorum ama sevgilim var mı yok.

özellikle bakmazsın ama ister istemez görünüyor.
biriyle yazıştığını anlasan da bu seni rahatsız etmiyorsa tabi ki bakmaya da gerek yok. rahatsız olmaz mısın senden başkasına da yazsa?
Başkasıyla flörtleşse tabi olurum da, başkasına yazıyorsa arkadaşına yazıyordur diye düşünürüm. Ben annemle bile yazışıyorum bazen gün içinde

sabahtan yani 8 gibi gün başlıyorsa o saatte başlayıp yatana kadar bazen gece 2-3 lere kadar bir insan günde 5 dk bir, 7 dk bir, 10 dk bir online olacak şekilde yazışabilir mi?
arada maksimum 15-16 dk oluyor çok nadir de olsa yarım saat-40 dk kırk yılda bir oluyor.
bu şekilde bir yazışma yapan varsa aranızda ne olur bana mantığını anlatın? günlerdir bu şekilde tek kişiyle yazışma yapılabilir mi?
bu kadar yazışcak ne olabilir?
bir de benim bildiğim yazışma devam ederken arada aynı anda denk geldiğin olur bir süre de karşılıklı yazışırsın. ve uzun süre çevrimiçi olunur. ama yok. çevrimiçi olma süresi sadece 1-2 sn kadar olup böyle yazışma şeklinin mantığına aklı eren varsa yazabilir mi?
not: yazışma telegramda üzerinden
Takip etmeyin manyak olursunuz, man kısmındasınız yak'ın tamamlanması kısa sürmez. Sevgilimle oturup 1 saat boyunca mesajlaşabiliyoruz ancak yemektir tuvalettir araya dakika giriyor. Çok normal.

Notu şimdi gördüm, coinleri takip etmiyorsa ve aktif olarak zaten whatsapp kullanan biriyse telegrama girip durması bana da garip gelirdi açıkçası.

kripto para yatırımcıları hep telegramda grupları var . onlara katıldıysa sürekli bakıyordur...takip etmek gerekiyor çünkü
yani o geldi aklıma

birden çok kişiye yazıyorsa , bu yazışan kişiler son görülmesine bakmıyor mu bu adamın. bana yazarken arada habire giriyor kimlere yazıyor diye?
Canım benim, normal insanlar böyle şeylere takılmıyor. Benim hayatıma kaç tane insan girdi, uzun dönem/kısa dönem. Asla aklıma gelmedi ki "çevrimiçi kimle konuşuyor" diye kavga etmek. Birinden duydum 31 yıllık hayatımda, onda da gece ikiydi ve uzun zamandır cevrimiciydim. Onu bile tersledim,boşuna gerildik.
Normal insan davranışı değil bu

biriyle yazıştığını anlasan da bu seni rahatsız etmiyorsa tabi ki bakmaya da gerek yok. rahatsız olmaz mısın senden başkasına da yazsa?
Lütfen bı uzmandan yardım alın, konularınız o kadar ilginçleşti ki . Baksa ne olur biri bana AA çevrimiçisin kime yazıyorsun dese sana der kaçarım . İnsanların grupları olur, çevresi olur , iş için takip ettigi grupları olur .

sabahtan yani 8 gibi gün başlıyorsa o saatte başlayıp yatana kadar bazen gece 2-3 lere kadar bir insan günde 5 dk bir, 7 dk bir, 10 dk bir online olacak şekilde yazışabilir mi?
arada maksimum 15-16 dk oluyor çok nadir de olsa yarım saat-40 dk kırk yılda bir oluyor.
bu şekilde bir yazışma yapan varsa aranızda ne olur bana mantığını anlatın? günlerdir bu şekilde tek kişiyle yazışma yapılabilir mi?
bu kadar yazışcak ne olabilir?
bir de benim bildiğim yazışma devam ederken arada aynı anda denk geldiğin olur bir süre de karşılıklı yazışırsın. ve uzun süre çevrimiçi olunur. ama yok. çevrimiçi olma süresi sadece 1-2 sn kadar olup böyle yazışma şeklinin mantığına aklı eren varsa yazabilir mi?
not: yazışma telegramda üzerinden
Ohaaaa. Sen hiç iyi değilsin yavrum. Bütün gün adamı mı takip ettin? Kızamıyorum bile şu an ya, yazık gerçekten. Sıkıntıların var senin , yardım alman lazım cidden. Adamla yüz yüze bile gelmedin sen ya. Amma takıntı yapmışsın. Bu hiç doğal değil.

İster istemez görünmüyor , canavar gibi stalk yapıyorsun sen. Biz kocamız günde kaç kere kaç dk online oluyor bilmeyiz. Çıldırma boyutuna gelmişsin sen, bi psikiyatriye gitmen lazım.

Back
X