Bu nasıl bisey ya..

fairytaless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
150
32
38
Mrb kızlar bu konuda sizinde bu konuda ne düşündüğünüzü merakımdan yazıyorum.. Liseden tanistğm arkadaslarimla ayni unv ayni yurt ve ayni odada kalıyorum 3 kişiyiz ama ben sadece bi tanesini cok seviyorum diğer kiz sonradan tek kalinca bizim yanimiza gelmisti lisedeyken..Sonrada unv dede devam etti yanimizda olmaya.. Herneyse bu kiz distan görseniz hanim kiz vs dersiniz ama bn artk soğudum ondan davranislarindan dolayi olay şu ki yurttan konusmadigi kisi kalmadı diyebilirim bize ben kimsyle ckmam sadece konusurm diyodu hernyse daha sonra oranin yerlisi 25 yasnda biriyle tansti kizda 20 yasinda.. Ben kizi sevmiyorum evet ama cocugu hic gozum tutmadi kizi sevmesemde yanls yapmasni istemedim diger arkadasmla cocugu sorduk sorusturduk ve hakknda .. 'ün abazasi diyenler cok oldu arkadssa soledik uzak dur vs diye tabi dinlemedi bizi ckmaya basladilar 1 haftada benim 2 senelik sevgilimle cekilmediğm kadar fotoğraf cekildiler.. çocuk motorla gezdiriyodu 12 de yurda geliyodu bi gun yine gecikti aradik nerdesn gel artk diye cocugn evine gitmis anneside evdeymis ama cocukla daha 1 hafta olmus aksamin 10 unda isin ne orda dedik bize darildi bu sefer nolcak diye.. Yani kiz geziyo tozuyo evine gidiyo öpüyo vs bi onu yapmadigi kaliyor ve annesini gorseniz kizini her seferinde över benim kizim şoyle benim kizim boyle diye.. okul bitti istnbula geldik cocuk buraya geldi ve bulustuklari yer sinema ne kadar sacma olduğu ortada yani.. ve kiz mesela sevgilisyle birlikte olan birini duysa hemen o.. damgasi vurur ama kendisi onun disinda herseyi yaptgi icin gayet düzgn bi kiz olarak görür kendini ben buna deli oluyorum iliski yasanmasina bende karsi biriyim ama bu kiz onun disinda gayet serbest takilip kendini böyle görünce ve annesi her seferinde onu bize övünce ben deli oluyorum konusmamak icin zor tutuyorum kendimi sizce bu kiz nasl smdi ?

Son düzenleme:
he de geç yaç...olmadı en fazla annesi överken
tabi bilmezmiyiz öyledir mıhakkak de geç
ya...kız da birine o...derken
de ki ruhunda o...luk olmasın insanın o çok fena deyip geç...

Biz kızı görmedik siz kızı sevmemişiniz eleştirmişiniz.

Ben bu yazıda eleştiriden öte kızı kıskandığınıızı sezdim. Ben onun neresini kıskanayım diyebilirsiniz ama şu yazınız. sadece bunu hissettiriyor.

Sevmediğiniz kızın erkek arkadaşından size ne? Ben sevmediğim kişinin hayatıyla neden ilgileniyim.

Hayr kesinlikle kiskanmiyorum kiskanilcak bi yanida yok emin olun.. sevmeyebilirim evet ama cocuk gercekten zarar verck bi tip kizi sevmiyo olablrm ama onu abaza gorunmlu cocuga karsida uyarmicak olmam anlamina gelmez ki bu

Mrb kızlar bu konuda sizinde bu konuda ne düşündüğünüzü merakımdan yazıyorum.. Liseden tanistğm arkadaslarimla ayni unv ayni yurt ve ayni odada kalıyorum 3 kişiyiz ama ben sadece bi tanesini cok seviyorum diğer kiz sonradan tek kalinca bizim yanimiza gelmisti lisedeyken..Sonrada unv dede devam etti yanimizda olmaya.. Herneyse bu kiz distan görseniz hanim kiz vs dersiniz ama bn artk soğudum ondan davranislarindan dolayi olay şu ki yurttan konusmadigi kisi kalmadı diyebilirim bize ben kimsyle ckmam sadece konusurm diyodu hernyse daha sonra oranin yerlisi 25 yasnda biriyle tansti kizda 20 yasinda.. Ben kizi sevmiyorum evet ama cocugu hic gozum tutmadi kizi sevmesemde yanls yapmasni istemedim diger arkadasmla cocugu sorduk sorusturduk ve hakknda .. 'ün abazasi diyenler cok oldu arkadssa soledik uzak dur vs diye tabi dinlemedi bizi ckmaya basladilar 1 haftada benim 2 senelik sevgilimle cekilmediğm kadar fotoğraf cekildiler.. çocuk motorla gezdiriyodu 12 de yurda geliyodu bi gun yine gecikti aradik nerdesn gel artk diye cocugn evine gitmis anneside evdeymis ama cocukla daha 1 hafta olmus aksamin 10 unda isin ne orda dedik bize darildi bu sefer nolcak diye.. Yani kiz geziyo tozuyo evine gidiyo öpüyo vs bi onu yapmadigi kaliyor ve annesini gorseniz kizini her seferinde över benim kizim şoyle benim kizim boyle diye.. okul bitti istnbula geldik cocuk buraya geldi ve bulustuklari yer sinema ne kadar sacma olduğu ortada yani.. ve kiz mesela sevgilisyle birlikte olan birini duysa hemen o.. damgasi vurur ama kendisi onun disinda herseyi yaptgi icin gayet düzgn bi kiz olarak görür kendini ben buna deli oluyorum iliski yasanmasina bende karsi biriyim ama bu kiz onun disinda gayet serbest takilip kendini böyle görünce ve annesi her seferinde onu bize övünce ben deli oluyorum konusmamak icin zor tutuyorum kendimi sizce bu kiz nasl smdi ?

Bütün yazınızı sonuna kadar okudum. Tek bir şey sormak istiyorum, bütün bunlardan size ne? Neden hiç üstünüze vazife olmayan bir konuya bu kadar karışma gereği duydunuz ve yine aynı şekilde neden hiç üstünüze vazife olmayan, sizi zerre ilgilendirmeyen bir konuyu burada paylaşma gereği duydunuz?

Benim burda sorum farkli cevabi farkli boyle gereksiz bi yorum neden yaptinz anlamadm. Gercekten anlamamissnz beni. Bu kiz istemesemde benim hayatimda olan biri ayni odada kaliyoruz ve surekli iletism halindeyiz ve bunlari yaparken kendini böyle gormesi beni sinir etti anlamadan sirf konusmak icin yorum yapmayin.

aynı konumda siz olsanız siz de kendi bildiğinizi yapardınız :KK14:

sizin duyduğunuza göre sizin tabirinizle abaza olsa da kızın gözünde ilişki yaşamaya değer biri demek ki..:KK59:

dert edecek ne var anlamadım, sevmediğim biriyse uyardım ama dinlemedi gitti belasını buldu derim..

millet anasını babasını dinlemiyo bu konularda arkadaşını mı dinleyecek..

ister sinemaya gider ister ormana ister tatile..

aynı odada kalıyor olmanız ona müdahale edebilme hakkını vermez size..

çok rahatsız oluyorsanız odasını değiştirsin..

Ben zaten bi kere soyledim dahada tek kelime etmedim bu konu hakkinda. Evet istedgi yere gider ben sadece durumu anlatmak adina belirttim benim sorunum kiskanclk vs degil kesnlikle..

aman karışma...alan memnun satan memnun.
uyarmışın bir kez. arkadaşlık görevini yapmışın. gerisi onun hayatı. onun bilicegi iş:KK69:

Back
X