- 25 Ağustos 2014
- 150
- 32
- 38
- Konu Sahibi fairytaless
Mrb kızlar bu konuda sizinde bu konuda ne düşündüğünüzü merakımdan yazıyorum.. Liseden tanistğm arkadaslarimla ayni unv ayni yurt ve ayni odada kalıyorum 3 kişiyiz ama ben sadece bi tanesini cok seviyorum diğer kiz sonradan tek kalinca bizim yanimiza gelmisti lisedeyken..Sonrada unv dede devam etti yanimizda olmaya.. Herneyse bu kiz distan görseniz hanim kiz vs dersiniz ama bn artk soğudum ondan davranislarindan dolayi olay şu ki yurttan konusmadigi kisi kalmadı diyebilirim bize ben kimsyle ckmam sadece konusurm diyodu hernyse daha sonra oranin yerlisi 25 yasnda biriyle tansti kizda 20 yasinda.. Ben kizi sevmiyorum evet ama cocugu hic gozum tutmadi kizi sevmesemde yanls yapmasni istemedim diger arkadasmla cocugu sorduk sorusturduk ve hakknda .. 'ün abazasi diyenler cok oldu arkadssa soledik uzak dur vs diye tabi dinlemedi bizi ckmaya basladilar 1 haftada benim 2 senelik sevgilimle cekilmediğm kadar fotoğraf cekildiler.. çocuk motorla gezdiriyodu 12 de yurda geliyodu bi gun yine gecikti aradik nerdesn gel artk diye cocugn evine gitmis anneside evdeymis ama cocukla daha 1 hafta olmus aksamin 10 unda isin ne orda dedik bize darildi bu sefer nolcak diye.. Yani kiz geziyo tozuyo evine gidiyo öpüyo vs bi onu yapmadigi kaliyor ve annesini gorseniz kizini her seferinde över benim kizim şoyle benim kizim boyle diye.. okul bitti istnbula geldik cocuk buraya geldi ve bulustuklari yer sinema ne kadar sacma olduğu ortada yani.. ve kiz mesela sevgilisyle birlikte olan birini duysa hemen o.. damgasi vurur ama kendisi onun disinda herseyi yaptgi icin gayet düzgn bi kiz olarak görür kendini ben buna deli oluyorum iliski yasanmasina bende karsi biriyim ama bu kiz onun disinda gayet serbest takilip kendini böyle görünce ve annesi her seferinde onu bize övünce ben deli oluyorum konusmamak icin zor tutuyorum kendimi sizce bu kiz nasl smdi ?
Son düzenleme: