• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl dert bilmiyorum ama?!

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
arkadaşlar sürekli sevgilim diye konular açan insanlara sinir olurdum ama işin içinden çıkamıyorum ve çıldırmak üzereyim.

Özet geçeyim:1.5yılı aşkın süredir birlikte olduğum, hatta bır ıkı aya nişanım olacak olan, tüm komsusunun akrabasının beni tanıdığı sevgilimle ayrıldık.
Tartışıyorduk evet, huysuzum kabul ama evlenmeye ruhsal olarak hazır olmadığını da söyledi.

Bugun ayrılalı birkaç hafta oluyor. Ben ona barısalım dedim pazar günü, o böyle mutlu değilim ama barışsak daha mutlu olamam olurumuz yoktu dedi.

Neyse bu arkadaş sosyal medyada paylaşım vs yapmaz pek. En son 13-14 ay önce whatsapp durumunu değiştirmişti. Bende psikologum Üzerime alınasım var ama bu ne ola kı acaba?! Yardımınıza ihtiyacım var herkese teşekkürler

Son düzenleme:
Mantık öğretmeni olan sensin önce bu ifadenin mantıkta sonra da ilişkiniz hakkında ne ifade edebileceğini bilmemiz gerekir.

p => q nun açılımı: 4 durum var. 3ü doğru biri yanlış olarak hesaplanır. Değili oldugu için 3 yanlıs durum,1 de doğru söz konusu.

Yani p=1 q=0 ise sonuç=1
p=1 q=1 ise sonuç 1
p=0 q=1 ise sonuç 0
p=0 q=0 ise sonuç 1dir

Gerisi hikaye,
Q'ya P'ye ne kadar değer verirseniz verin,ı ıh.

Ona bir hafta öncesinde bunu ben söyledim, fevri biridir de bir ihtimal nispet olabilir. Ya da arkadaşlarımın ısrarla siz ayrılmazsınız söylemleri de beni etkiliyor olabilir. Ama bu ne manasız durumdur yani

p => q nun açılımı: 4 durum var. 3ü doğru biri yanlış olarak hesaplanır. Değili oldugu için 3 yanlıs durum,1 de doğru söz konusu.

Yani p=1 q=0 ise sonuç=1
p=1 q=1 ise sonuç 1
p=0 q=1 ise sonuç 0
p=0 q=0 ise sonuç 1dir
Ama o sayı yazmamış ki:temizlik:
Amaan sende x=>y değilse yaz gitsin :P

Yani p=1 q=0 ise sonuç=1
p=1 q=1 ise sonuç 1
p=0 q=1 ise sonuç 0
p=0 q=0 ise sonuç 1dir

Bu ifadeyi cok az kişi anlar sanırım. Sizinki üçüncü durum herhalde.

Yani p=1 q=0 ise sonuç=1
p=1 q=1 ise sonuç 1
p=0 q=1 ise sonuç 0
p=0 q=0 ise sonuç 1dir

Yanı ??? Ne demek ıstemıs

( en son lısede grmıstum bunları ya cok sıkıcı :D )

Bu şekilde 4 sonuç olduğunu biliyorsa olumsuz yani 0 olan sonuç belki de olumlu yanlarınızın yanında (1 olan sonuçlar) şu an ayrı olmanıza sebep olan olumsuzluğu ifade ediyor olabilir aklıma bir tek bu geldi...

Yani p=1 q=0 ise sonuç=1
p=1 q=1 ise sonuç 1
p=0 q=1 ise sonuç 0
p=0 q=0 ise sonuç 1dir

Hocam bir kodlama vardır mantıkta, bilirsiniz, 10 numara yanlış diye...

Bu internette biliniyor mu acaba caps vs dedim de sanırım değil. Bunu bilecek olan hayatında uc bes kısı var yoktur heralde , birisi de benım üstelik

Lisede gördüğüm matematik dersinden hatırlıyorum bende ise ve veya vardı... Sizin kadar ayrıntılı bilemem tabi.

P ise q değilse.. bence saçmalamış size laf cakarken aforizma çıkartmaya çalışmış ama lakin ki öyle olamamış.) Ya da p ise q, değilse boşluk belli değil mi demek istemiş diyeceğim ama o da saçma yav.

Valla arkadasim dedigini yazip baktim ne kadar birsey anlamasam da yani tamamen meraktan bence demek istemis ki tabi bence diyorum bana gore mantikli olani diyom yani :D anlamam yani sembollerde dogrular yanlislar ise ancak ve ancak oldugu icin bence dogru bildigin ya dogru degilse demis hani bana gore :D yoksa vallaha da anlamam billaha da :D

Back
X