Suçu neydi?Eşimle onun suçlu olması sebebiyle 2 aydır ayrı evlerdeyiz
Görüşsün tabii ki ama ona yatılı göndermem de gerekecek bunu hiç istemiyorum kendisi aşırı alkol alan biri saçma bir aile yapısı var bana güven vermiyorlar çocuk bakabilmek konusundaGizlice eve gideceksiniz anahtarla açıp saklanacaksınız. O gelince öğrenirsiniz ne işler çevirdiğini.
Önce bi öğrenin sonra elinizde kanıt olsun boşanırsınız. Ayrıca boşandınız diye çocuk babasından niye boşansın? Görüşecek tabi
Onun bana yaptığı haksızlıkları söyledim diye beni evden kovdu ama gerçekten haklı olan benim kendimden çok ödün verdim bu zamana kadar hiç değer vermedi banaSuçu neydi?
Iste ben de görsün görüşsün isterim ama yatılı göndermeye hiç gönlüm razı gelmiyor düşünmekten gözüme uyku girmiyor..Çok çok üzgünüm ama boşanınca çocuklar babada yatılı olarak kalıyormuş evet.
Kaç yaşından itibaren bilmiyorum.
Supheden haklisiniz da ne yapilabilir aldatsin veya aldatmasin esiniz anlasilabilecek biri degilYani bana söyler misiniz bir insan neden whatsapi kaldırıp 4 saat sonra geri yükler ben şüphe etmekte haksız mıyım
Ben de öyle sandım okurken shshsAdam suçlu deyince cezaevinde sandım ndnd
Boşan. Bunu yapan adamdan hayır gelmez. Ayrıca aşırı alkol kullanıyor diyorsun, yaptığı şeylerde şaibeli. Çocuğun babada kalmasını sorun etme. Sana karşı kötü de olsa çocuğun babası, sıkıntı olursa dava açarsın.beni evden kovdu
Boşanmayı düşünüyorum ama çocuğumla ilgili endişelerim beni engelliyor bir şekilde anlaşayım diyorum ama ortada aldatma varsa kabul edilemez tabii kiAldatsa ne aldatmasa ne.
Boşanmayı düşünüyorsanız başka şeylere gerek yok kanımca.
Zaten işe yaramaz adamın tekiymiş.
Pardon düzenledimAdam suçlu deyince cezaevinde sandım ndnd
2 yaşına girecekÇocuk kaç yaşında?
teşekkür ederim peki ben nasıl kabul edeceğim bu durumu yani çocuğumu Bensiz göndermeyi düşünmeye bile tahammül edemiyorum çaresizliğim sadece buBoşan. Bunu yapan adamdan hayır gelmez. Ayrıca aşırı alkol kullanıyor diyorsun, yaptığı şeylerde şaibeli. Çocuğun babada kalmasını sorun etme. Sana karşı kötü de olsa çocuğun babası, sıkıntı olursa dava açarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?