Öyle bir konuşuyor ki kendimi suçlu hissediyorum bana çocuğun anne ya da babasından ayrı kalmasına sebep oluyorsun diyor hepSupheden haklisiniz da ne yapilabilir aldatsin veya aldatmasin esiniz anlasilabilecek biri degil
Almak bile istemeyecek belki ?teşekkür ederim peki ben nasıl kabul edeceğim bu durumu yani çocuğumu Bensiz göndermeyi düşünmeye bile tahammül edemiyorum çaresizliğim sadece bu
Adam güvenilir değil bu evliliğin devamı için fedakârlığı sizden bekliyor çünkü kendini hiç hatalı görmüyor, aldatıyor,aldatacak evlilik size cehennem azabı ona her haltı yiyeceği yemeği önünde , yemediği ardında cennet......Öyle bir konuşuyor ki kendimi suçlu hissediyorum bana çocuğun anne ya da babasından ayrı kalmasına sebep oluyorsun diyor hep
O zaman neden çocuk yaptınız bu adamdan diye sorarlar.Görüşsün tabii ki ama ona yatılı göndermem de gerekecek bunu hiç istemiyorum kendisi aşırı alkol alan biri saçma bir aile yapısı var bana güven vermiyorlar çocuk bakabilmek konusunda
Bir anne için zor bir durum ama zamanla alışırsın. Sana tavsiyem aynı durumda olan annelerden fikir al. Mesela benim bir tanıdığım iki çocuğunu hafta sonları babalarına bırakıyor. Adam yemek yapmayı bilmediği için kadın çocuklara basit şeyler hazırlamayı öğretmiş. Babalarına gidince makarna sandviç filan yapıp karınlarını doyuruyorlar. İlk zamanlar o da çok endişeliydi ama şimdi bir duzen oturttular. Çocukları gidince o da kendisi plan yapıyor, kendi işlerini hallediyor.teşekkür ederim peki ben nasıl kabul edeceğim bu durumu yani çocuğumu Bensiz göndermeyi düşünmeye bile tahammül edemiyorum çaresizliğim sadece bu
O istemese annesi zorlar çok gıcık insanlar nereden düştük içlerine AllahimAlmak bile istemeyecek belki ?
Peki kaç yaşında yatılı göndermeye başlanıyor bu konuda bilginiz var mıBir anne için zor bir durum ama zamanla alışırsın. Sana tavsiyem aynı durumda olan annelerden fikir al. Mesela benim bir tanıdığım iki çocuğunu hafta sonları babalarına bırakıyor. Adam yemek yapmayı bilmediği için kadın çocuklara basit şeyler hazırlamayı öğretmiş. Babalarına gidince makarna sandviç filan yapıp karınlarını doyuruyorlar. İlk zamanlar o da çok endişeliydi ama şimdi bir duzen oturttular. Çocukları gidince o da kendisi plan yapıyor, kendi işlerini hallediyor.
Haklısınız da başımı duvarlara vursam da ne fayda artıkO zaman neden çocuk yaptınız bu adamdan diye sorarlar.
Boşanabileceğiniz adamlarla evlenin.
haklısınız bir anne olarak mantıklı karar vermem lazım o haldeAdam güvenilir değil bu evliliğin devamı için fedakârlığı sizden bekliyor çünkü kendini hiç hatalı görmüyor, aldatıyor,aldatacak evlilik size cehennem azabı ona her haltı yiyeceği yemeği önünde , yemediği ardında cennet......
o kısmı o zaman düşünürsünüz. çocuğunuz belki de kalmayacak, istemeyecek babası. kalacaksa da bir gece kalması mı daha iyi yoksa her gün huzursuz bir evde büyümesi mi? babası sonuçta, çocuğu dövüp eziyet edecek değil diye umuyorum.Peki kaç yaşında yatılı göndermeye başlanıyor bu konuda bilginiz var mı
Çocuğa karşı zararı yok ama alkol ve öfke problemi olan biri ailesi dahi ona engel olamıyor gözü döndüğü an evi dağıtıyor çocuğumu ben ortamdan uzaklaştırıp koruyordum ben olmasam nasil olur bilmiyorum çünkü babasının ne zaman neye kızacağı belli olmuyor aşırı asabi ters biriCocuk kac yasinda? Coguga karsi zarari var mi? Bunlar mi gondermeme sebebiniz onu ogrenelim ona gore yorum yapalim. Sayet bunlar sebep degilse baba evlat iliskileri icin görüşmeleri lazim
2 yaşına girecekCocuk kac yasinda? Coguga karsi zarari var mi? Bunlar mi gondermeme sebebiniz onu ogrenelim ona gore yorum yapalim. Sayet bunlar sebep degilse baba evlat iliskileri icin görüşmeleri lazim
Bir de geçenlerde tersleştiğimiz bir gün bana o çocugu senden almak için elimden geleni ardıma koymam demişti bu da çok kafama takılıyoro kısmı o zaman düşünürsünüz. çocuğunuz belki de kalmayacak, istemeyecek babası. kalacaksa da bir gece kalması mı daha iyi yoksa her gün huzursuz bir evde büyümesi mi? babası sonuçta, çocuğu dövüp eziyet edecek değil diye umuyorum.
belli ki aldatıyor sizi. bunları yiyip yutup devam etmek daha mı iyi? kendi düzeninizi kurmaya bakın şimdiden. boşanmanız çocuğunuz için daha hayırlı olur.
Cok kucuk zaten yatili kalmasi yonunde karar cikmaz diye dusunuyorum. Ama bir gunu babasiyla da dolu dolu gorusmesinde fayda var2 yaşına girecek
Onu bilmiyorum. Babası yatılı almak istemeyedebilir. Bence çocuğa olan zaafını göstermesen işin cok daha kolay olur. Erkeklerin öyle bir yönü var çünkü. Sen yatılı vermek istemiyorum dersen illa alcam diye tutturur ama sen vermek istersen alıp bakmaz.Peki kaç yaşında yatılı göndermeye başlanıyor bu konuda bilginiz var mı
aynen oyle bu surecte dik dur zaaflarini belli etme direnirse cocugu alicam falan derse bile al bak buyut ben de hayatimi yaşiyim dedigin an eger bakmak istemiyosa sana birakir zatenOnu bilmiyorum. Babası yatılı almak istemeyedebilir. Bence çocuğa olan zaafını göstermesen işin cok daha kolay olur. Erkeklerin öyle bir yönü var çünkü. Sen yatılı vermek istemiyorum dersen illa alcam diye tutturur ama sen vermek istersen alıp bakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?