Bu Nasıl HAMİLELİK ??

hatice2021

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
31
9
86
MERHABA ARKADAŞLAR
8 haftalık hamileyim gögüslerim çok dolgun bunun dışında hiçbir hamilelik belirtim yok :) ne migdem bulanıyor nede baska bişey var.6 haftalıkken bebegimin kalp atışlarını duyduk.2 haftadır gitmiyoruz.doktorum 10 haftalık oldugunda tekrar gelin dedi.çok korkuyorum bebegime bişey falan mı oldu diye.hiçbir belirti yaşamayan varmı ?
birde bebegimin kalbi dursa ben bunu anlarmıyım ? kanamam falan olur mu ?

şükür etmen gerekiyo bu durumda. negüzel seni hiç üzmüyo ayrıca bulantı 14 haftalıklarda başlayanda oluyor.

Ne ilgisi var yahu mideniz bulanmiyo diye bebegin kalbi durdumu acaba sonucuna nasil varabiliyosunuz¿şükredin rahat geçirdiginize...

ne mutlu mideniz bulanmıyo . Benim 16. haftaya kadar bulandı hayattan bezdm :)
kanamanız ağrınız yoksa rahat olunn

Kanamam agrim yok allaha sukur ama biraz hissettirse icimde oldugunu sanki ben daha rahat edicem :) ama sukur ozaman

Benim de öyle olmuştu oğluma hamileyken 9 ay boyunca sadece göbeğim ve oğlumun tekmeleri dışında hiç belirtim olmadı çok rahat bir hamilelikti içini rahat tut canım şanslı azınlıktansın

Bende hic bir belirti yoktu. Midem bulanmadi cok sukur cok rahat gecirdim. Ayni seyleri bende dusunmustum. Bebege bir sey olsa kesinle sende bi agri bi kanama olur. Simdilik hamileliginin keyfini cikar :) rabbim yardimcin olsun.

Benimde belirtim yoktu canim, adet duzensizligimde oldugu icin gec ogrendim zaten hamile oldugumu. Tek belirtim adet zamanimda bile asla gogus agrim olmazdi, hamile kaldigimda sadece hissettigim felaket bir gogus agrisiydi.

Endişe etme benim hamileliğin başından beri üç kez midem bulandı. Yani hamile olmasam yine o kadar bulantım olurdu. Bazı bebekler hiç rahatsız etmeden büyüyor. Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…