- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Nasıl sutu ne karıştı larEvet sütüne bile karıştılar lafta yavrum bebeğim Birtanem diyor ölürüm sana diyor ama bi yardımı bile esirgedi bizden sanki kendi götürecekti. Allaha şükür rahatladı kuzum yok ya ölüyorum desem en son arayacağım insan kv Allah eline düşürmesin
İşte bana inanmadı o abarttigi mi sandı ya insaf gözüyle görmüş gibi birşey olmaz abartmasin demiş şaka gibiCanım.benim ya Allah şifa versin sen beklemissin ve esin de görmüş sana haksızlık ettiğini ama olan yavruna olmuş düşüncesiz kadın ya bizimkiler çocuk grip olsa doktora götürelim der
Canım ilk konuma bakarsan geçmişte yazmıştımNasıl sutu ne karıştı lar
Gel de bu insanlarla iyi ol ışte arasın sana soylesin kızım bişey olmaz tedirgin olma filan desin bari ama yaptığı çok ayıpİşte bana inanmadı o abarttigi mi sandı ya insaf gözüyle görmüş gibi birşey olmaz abartmasin demiş şaka gibi
Tamam canım bakiyorumİşte bana inanmadı o abarttigi mi sandı ya insaf gözüyle görmüş gibi birşey olmaz abartmasin demiş şaka gibi
Tamam canım bakiyorumİşte bana inanmadı o abarttigi mi sandı ya insaf gözüyle görmüş gibi birşey olmaz abartmasin demiş şaka gibi
Bu uygulamayı indireceğim canımTelefonunuza BiTaksi uygulaması indirin. Böyle durumlarda çağırırsınız. İstanbul'un merkezinde bir sürü de hastane vardır eminim. Kendiniz bir şeyler yapabilmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Suç kimsede değil sadece kendinizi muhtaç gibi gösterip işlerinizi halledememenizde.
Eşinizin size bağırması da bence çok saçma olmuş burda.
mama vermeye zorluyolardı seni dimi doğru hatırladım?Evet sütüne bile karıştılar lafta yavrum bebeğim Birtanem diyor ölürüm sana diyor ama bi yardımı bile esirgedi bizden sanki kendi götürecekti. Allaha şükür rahatladı kuzum yok ya ölüyorum desem en son arayacağım insan kv Allah eline düşürmesin
Yok canım minibüs otobüs geçiyor ama çocuk kusunca inemedim aşağı hastane yakın evimize arabayla 10 15 dk suruyorHastane uzakmı evinize ? Mesela taksi geç geliyor demişsiniz ya ne bileyim otobüs minibüs falan geçmiyormu yakınlarınızdan en azından kendiniz gidersiniz hiç tatsızlık çıkmazdı
mama vermeye zorluyolardı seni dimi doğru hatırladım?
ay bırak kız bu son olsun işte. haklısın gayet. eşin de bişey diyemez sanıyorum ki bundan sonra...
Canım aynen eşimle çocuk cerrahindan randevu aldık en kısa zamanda gideceğim bu bütün hayatını etkileyecek kucumsenmeyecek bir problem kv gibi insanlar anlayamasa da beni anlayanlarin olması ne guzelTuvalet eğitimi insanın psikolojisini oluşturan en temel eğitimdir. Öz güvenden, cinsellik kavramına kadar her şeyi etkiler. Eğer çocuğunuzun tuvalet sıkıntısı varsa gazdır, kabızdır demeden sakince ve rencide etmeden ilgilenmeli, çözüm aramalısınız. Bağırsakları düğümlü olabilir veya kakanın çıkacağı anüs bölgesi olması gerekenden dar olabilir. Veya dönemsel bir sorun da olabilir. Taramadan geçmeli. Durumun ciddiyetini belli edin ve sadece kendi çocuğunuzun derdine düşün eşinizle.
bence de kendinize kızmanız gerekiyor. Bence de derdiniz zaten burası değil. evladı söz konusu olduğu halde annesi-babasını hastaneye götürmeye ikna edemeyen, edemediği gibi dönüp size hadi taksiyle git diyeceğine bağırıp laf eden kocanızla sizin derdiniz.Götürmedim evet kendime kızıyorum zaten neyi bekledim diye kv üzerinden bir takım şeylere niye gireyim ki ben başka isim mi yok ben çocuğumun hastalığını kullanıp kv ye laf mı sayacagim burdan başka derdim mi kalmadi benim Allah aşkına ya
kendileri eziklik olmasın diye taksi vs bi şekilde kendileri götürürler kafanızı yormayın siz.Çok teşekkür ederim yorumun için. Bazı insanlar anlayamıyor gerçekten o an aramış bulundum bu bana ders oldu bir daha ne olursa olsun asla aramam onları. Kendileri eziklik olmasın diye çocukları ölsede aramazlar gururlarindan
Konuya nasıl başlayayım bilmiyorum inanın sinirden başıma ağrılar girdi
Bugün sabahtan beri kızım tuvaletini yapmadı yapamadı. Saat 17.30 civarı karnını doyurdum 2 dk sonra içtiği mamaya vs herşeyi yavrum ağzından burnundan çıkarttııkınmaktan krizlere girdi. Eşim cok yoğun olduğu için gelemez diye eşime söyledim babana haber verde 2 dk doktora gidelim baktiralim. Neyse eşim aramış KB mi. Kv de açmış abarttığımı düşünüp bişey olmaz ne gerek var gibi birşey söylemiş KB min gelmesine izin vermemiş yani.
Eşim aradı kızdı bıktım senin panik atagindan beni insanları telaşa veriyorsun abartma dedi. Birşey olursa ara dedi aramadım kızımı sakinleştirip uyuttum. Eşim geldi 10 da eve neyse otururken kızım feryat figan ağlıyor baktık olmuyo hemen gittik acile ama çocuk nefes alamıyor ağlamaktano arada eşim aradı baya tartıştı kv ile haklı olarak zaten eşimin gelme imkanı olsa kimseyi aramam çok şükür arabamız var ama mecbur kaldım çocuk durmayinca.
Şimdi ben bu kadına ne diyeyim Allah aşkına bi akıl verin bana ihtimal vermemiştim ama hastaneye giderken bile ne gerek var gaz sancısıdır diyor inanılmaz asabım bozuldu gece gece başınızı sisirdim kusura bakmayın buraya yazdım rahatlamak içinbana inanmıyor bari torununa acısın insafsız kadın Allah seni bildiği gibi yapsın.
ARADA EŞLER KALIYOR.Diyemez tabi tepkim büyük oldu bir daha ölsem ailenden yardım istemem baba inanmayanlarla isim olmaz dedim çocuk kendini parçalıyor halen abartma diyor annen dedim o da sinirlendi iyice annesiyle tartisti
Boş konuşuyorsun sen cidden manyak mıyım ben ya ne diyorsun sen resmen çocuğumu kullandım mı yani kızım 1 defa kustu eşim eve geldiğinde kızım uyuyordu sancıyla gece 11 de uyandı şu dediklerine dikkat et bi çocuğun kusmasi durunca bende bekledim sakinleştirdim kızımı masaj yaptım biraz rahatladı uyudu zaten sonra lütfen yorum yazma ya sen kendin öylesin demek ki benide kendin gibi görüyorsun galibabence de kendinize kızmanız gerekiyor. Bence de derdiniz zaten burası değil. evladı söz konusu olduğu halde annesi-babasını hastaneye götürmeye ikna edemeyen, edemediği gibi dönüp size hadi taksiyle git diyeceğine bağırıp laf eden kocanızla sizin derdiniz.
Ve derdiniz bu olunca ne yaptınız? Daha ufak dert olarak gördüğünüz kızınızın istifra etmesini eşiniz gelene kadar ertelediniz ki o eşiniz de görsün sizi haklı bulsun ve annesini-babasını size karşı savunmasın.. Arayıp bu defa onlara bağırsın. Ha yok yapar mıyım öyle şey diyebilirsiniz evet doğru siz taksi geç geliyor diye hastaneye gitmediniz pardon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?