Konuya nasıl başlayayım bilmiyorum inanın sinirden başıma ağrılar girdi
Bugün sabahtan beri kızım tuvaletini yapmadı yapamadı. Saat 17.30 civarı karnını doyurdum 2 dk sonra içtiği mamaya vs herşeyi yavrum ağzından burnundan çıkarttı

ıkınmaktan krizlere girdi. Eşim cok yoğun olduğu için gelemez diye eşime söyledim babana haber verde 2 dk doktora gidelim baktiralim. Neyse eşim aramış KB mi. Kv de açmış abarttığımı düşünüp bişey olmaz ne gerek var gibi birşey söylemiş KB min gelmesine izin vermemiş yani.
Eşim aradı kızdı bıktım senin panik atagindan beni insanları telaşa veriyorsun abartma dedi. Birşey olursa ara dedi aramadım kızımı sakinleştirip uyuttum. Eşim geldi 10 da eve neyse otururken kızım feryat figan ağlıyor baktık olmuyo hemen gittik acile ama çocuk nefes alamıyor ağlamaktan

o arada eşim aradı baya tartıştı kv ile haklı olarak zaten eşimin gelme imkanı olsa kimseyi aramam çok şükür arabamız var ama mecbur kaldım çocuk durmayinca.
Şimdi ben bu kadına ne diyeyim Allah aşkına bi akıl verin bana ihtimal vermemiştim ama hastaneye giderken bile ne gerek var gaz sancısıdır diyor inanılmaz asabım bozuldu gece gece başınızı sisirdim kusura bakmayın buraya yazdım rahatlamak için

bana inanmıyor bari torununa acısın insafsız kadın Allah seni bildiği gibi yapsın.