bu nasıl insan?

merhaba kızlar uzun zamandır kafamı kurcalayan bir sorunumu sizinle paylaşmak istiyorum.4 yıllık ilişkimi size biraz anlatmak istiyorum .Karşımdaki sorumsuz ve hayattan zevk almayan insanla üniversite sıralarında tanıştık .Bu adam ilk senemizde ne doğum günüm kutladı ne doğru düzgün beni aradı.Her neyse sonra okulunu bitirrip gitti aylarca gelemedi yanıma sonra geldi hediye almış çok şaşırdım ve çok beğendim sonra öğrendim ki iş arkadaşı bir kızla birlikte gidip almış yani hediyeyi kıza seçtirmiş.Sinirlendim ama neyse dedim sonra çok da önemli değil.Her neyse yıllar geçti iş bulamadığımız için evlenemedik biz ama ciddi düşünüyoruz güya ne bileyim kızlar sorun şu ki hepimizin evlilik gelinlik alyans hayalleri var ben bunlardan bahsettiğim zaman kalkıp tek kelime bile etmiyor fikrini söylemiyor.Eşyadan bahsedince ya çok pahalı diyor o yaa da o kadarına ne gerek var vs.Onu bırakın başka bişey hakkında konuşurken bile sözümü bölüyor ya da sus tamam zorlama falan diyor:)))yani sanki hayattan bezmiş inanın çok üzülüyorum insanın hiç mi bir hayali olmaz da tek kelime söylemez erkenden uykusu gelir yatar .Herşeyden sıkılır iş bulmadan konuşsak bile beni susturur bu nasıl insan ya.Geçen takıldım ona ilk maaşınla bana ne alacaksın diye:))O da sırada bekleyen çok kişi var falan dedi:))Küplere bindim inanın artık onunla konuşmaktan zevk alamıyorum ben

cümle aralarında gülücük mü var?

Iliskide ne nicelik degil nitelik onemli. Bu insanla 4 yil ite kaka getirmissin her gorustugun iliski yasadigin insanla evlenmek zorunda degilsin. Yada ciddi diyorsun uzun oldugu icin mi ciddi dedin yoksa sen mi ciddiyete getirmek istiyorsun? Erkek arkadasinin gonlu yok gibi bazen erkekler cok afedersin kirmak amacli soylemiyorum fiziksel ve duygusal olarak bayanlari kullanir. Sanirsin ki 4 yil beraber olduk beni kullanmiyordur vs... Bir insani ya fiziken yada duygusal anlamda kullanirlar bazen bunu yillarca surduruler ama beraber olduklari bu insanla ne evlenirler ne ciddiyet kazandirirlar oylece askintida kalir iliski. Bir bakmissin senden ayrilmis bir kac ay sonra hooooop bir kiz bulmus evleniyor. Bunun orneklerini cok gordum etrafimda. Yani hani bos durmayayimda veya simdilik bu olsun nasilsa su an evlilik dusunmuyorum diye bazen kisa bir kac ay bazen karsidaki kiz cekip gitmiyorsa yillarca bile devam eder iliski. Bunuda nasil anlarsin canim seni seviyor gibi gozukmuyorsa, seni mutlu etmeye calismiyorsa, ailenle tanismadiysa ve sen onunkiyle tanismadiysan artik yillardan sonra isi ciddiye bindiremiyorsa.... Seni kullaniyor demektir. Lutfen bir an once defet. Eminim dogru kisiyi bulursun.

Bu arada 20 bin ytl cok fazla. Illa herseyi ayni anda almak zorunda degilsin ki. Ben evlendigimde yatak odasi ve salon takimi almistik. Buyuk ekran tv yoktu,zamanla playstation,buyuk ekran HD tv,araba vs.. hersey alindi. Ama param bile olsa ben 20 bin harcamam zaten borclada evlenmedim ailemden de yardim almadi esimin aileside yardim etmemisti.

Son düzenleme:
kızlar bugün ve dün yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum yadırgayanlar olacaktır eminim neden hala berabersin diyenler olacaktır vs:((ama paylaşmak istiyorum beni dinlerseniz sevinirim yorum sizin şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Önceki konularımdan da bu konumdan da biliyorsunuz uzun süreli ilişkim var .Dün yaşadığım olay ben memleketimden sevigilimin memleketine sınava girmek için geldim 1 haftalığına burdayım.Dün onunla bir yere gidecektik .Durakta beni bekleyecekti .Gelmiş durakta beklerken beni aramış ben de annemle konuşuyordum telefonda .Her neyse 15 dk kadar beklemiş beni gittim çok sinirliydi ama öyle böyle bir sinir değil beni görür görmez nerdesin sen burda eşek mi var falan dedi açıklama yaptım dinlemedi .Kolumdan çekmeye başladı beni bana hakaret etti salak ,gerizekalı.....ve daha bir sürü hakaret bir önceki günde ben yakınım bir amcayla görüştüm diye ağzına geleni saymıştı bana.Ben de dünde bana bunları söyledin dedim nasıl söylersin dedim Bu arada sen kendi kuzenlerine bak kız kardeşine bak sabahtan akşam kadar geziyorlar dedim.O da benim kuzenlerim senin gibi elin adamıyla gezmiyor dedi:((Bunu deyince ben çok sinirlendim ve bırakıp gidiyordum ki peşimden geldi ve beni tutup silkeledi.Kaçınca gelip kapşonumdan çekti saçımı da çekmiş oldu tabi:((ne yapıyorsun sen iyi misin dedim ben iyiyim eşek ....eşek dedi.Her neyse bırakıp geldim daha sonra çok aradı açmadım .Akşam aradı açtım bu sefer yengem seni yemeğe çağırıyor dedi.Gelmem dedim ama kadının çok iyiliğini gördüm diye gitmeye karar verdim .Bugün de evleri çok uzakta olduğu için 2 vasıta değiştirmem lazım ve yengenin çocuğuna hediye almak için biraz geç kaldım otobüs gelmedi bekledim bekledim:(((Sonra taksiye bindim bekletmeyim diye iner inmez beni kolumdan tutup çekti nerdesin sen gerizekalı senin yüzünden açlıktan geberdik dedi :(((Sonra sürükledi kolumdan tutup çok korktum ben de geri dönmek istedim peşimden geldi :(((Kolumdan öyle bir tuttu ve çektiki zarar verecğinden korktum bana:((ben dönüyorum dedim koştum ödüm koptu evde bir zarar veri diye :Bir markete girdim gkorkumdan telekom aradım telefon edecek ((tekrar koşup geldi yolun ortasında tabii herkes bize bakıyor ama yemin ederim ilk defa bir insandan bu şekilde korktum yani:((ben de kendimi korumak için bir tane tokat attım ve durağa koştum otobüse bineyim ve kurtulayım diye geldi otobüsten indirdi seni gebertirim falan dedi burda bana nasıl vurursun sen dedi.Bırak beni dedim çekme lütfen ben döncem dedim hatta annemi arayıp haberdar edeyim dedim ne olur olmaz diye telefonumun şarjı bitmişti .Zorla tabi eve götürdü evdekiler çok iyiydi onların hatrına durdum tabi :((çocuğun hediyesini verdim .Senibırakayım dedi kesinlikle gelme dedim artık seni istemiyorum özür üstüne özür ama tabi affetmedim:((

arkadaşım neden katlanıyorsun ki bu saygısız terbiyesiz adama
şiddet hakaret aşağılama ne ararsan var:20:
anamız bizi elin adamı gelsin horoz gibi didiklesin diye doğurmadı yaa
çok sinirlendim okuyunca valla
yol ver gitsin. metin ol, güçlü dur, iradeni kullan yenilme duygularına
ömründen dört yıl çalmış yeterde artar bile
bak ne güzel üniversite mezunusun okumuş etmişsin
Allah kadrini kıymetini bilenle karşılaştırsın seni inşallah

daha önceki konularını bilmiyorum
hatta bu konunun bile ilk ve son mesajını okuyarak yorum yazdım
arada kaçırdığım bişiler varsa affola

çığrından çıkmış arkadaşım bence yol yakınken ayrıl :( şiddete meyilli

Saskinlik icindeyim...:44:

Adam deger vermiyor.. Saygisiz.. Umursamiyor.. Hayalleri yok.. Seni dinlemiyor.. Onunla konusmak istemiyorsun.. Sana nerdeyse el kaldiriyor.. Incitiyor.. Üzüyor.. Korkutuyor..

Daha ne olmali sence ? seviyormusun onu tüm bu olumsuzluklara ragmen onunla mutlu olabilecegini düsünüyormusun? Sana huzur Sevgi verebilecekmi cocuklarinin babasi olabilecek mi sence?

Sanirim biraz oturup düsünsen kendin bulursun egriyi dogruyu allah yolunu acik etsin....

kızlar bugün ve dün yaşadığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum yadırgayanlar olacaktır eminim neden hala berabersin diyenler olacaktır vs:((ama paylaşmak istiyorum beni dinlerseniz sevinirim yorum sizin şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Önceki konularımdan da bu konumdan da biliyorsunuz uzun süreli ilişkim var .Dün yaşadığım olay ben memleketimden sevigilimin memleketine sınava girmek için geldim 1 haftalığına burdayım.Dün onunla bir yere gidecektik .Durakta beni bekleyecekti .Gelmiş durakta beklerken beni aramış ben de annemle konuşuyordum telefonda .Her neyse 15 dk kadar beklemiş beni gittim çok sinirliydi ama öyle böyle bir sinir değil beni görür görmez nerdesin sen burda eşek mi var falan dedi açıklama yaptım dinlemedi .Kolumdan çekmeye başladı beni bana hakaret etti salak ,gerizekalı.....ve daha bir sürü hakaret bir önceki günde ben yakınım bir amcayla görüştüm diye ağzına geleni saymıştı bana.Ben de dünde bana bunları söyledin dedim nasıl söylersin dedim Bu arada sen kendi kuzenlerine bak kız kardeşine bak sabahtan akşam kadar geziyorlar dedim.O da benim kuzenlerim senin gibi elin adamıyla gezmiyor dedi:((Bunu deyince ben çok sinirlendim ve bırakıp gidiyordum ki peşimden geldi ve beni tutup silkeledi.Kaçınca gelip kapşonumdan çekti saçımı da çekmiş oldu tabi:((ne yapıyorsun sen iyi misin dedim ben iyiyim eşek ....eşek dedi.Her neyse bırakıp geldim daha sonra çok aradı açmadım .Akşam aradı açtım bu sefer yengem seni yemeğe çağırıyor dedi.Gelmem dedim ama kadının çok iyiliğini gördüm diye gitmeye karar verdim .Bugün de evleri çok uzakta olduğu için 2 vasıta değiştirmem lazım ve yengenin çocuğuna hediye almak için biraz geç kaldım otobüs gelmedi bekledim bekledim:(((Sonra taksiye bindim bekletmeyim diye iner inmez beni kolumdan tutup çekti nerdesin sen gerizekalı senin yüzünden açlıktan geberdik dedi :(((Sonra sürükledi kolumdan tutup çok korktum ben de geri dönmek istedim peşimden geldi :(((Kolumdan öyle bir tuttu ve çektiki zarar verecğinden korktum bana:((ben dönüyorum dedim koştum ödüm koptu evde bir zarar veri diye :Bir markete girdim gkorkumdan telekom aradım telefon edecek ((tekrar koşup geldi yolun ortasında tabii herkes bize bakıyor ama yemin ederim ilk defa bir insandan bu şekilde korktum yani:((ben de kendimi korumak için bir tane tokat attım ve durağa koştum otobüse bineyim ve kurtulayım diye geldi otobüsten indirdi seni gebertirim falan dedi burda bana nasıl vurursun sen dedi.Bırak beni dedim çekme lütfen ben döncem dedim hatta annemi arayıp haberdar edeyim dedim ne olur olmaz diye telefonumun şarjı bitmişti .Zorla tabi eve götürdü evdekiler çok iyiydi onların hatrına durdum tabi :((çocuğun hediyesini verdim .Senibırakayım dedi kesinlikle gelme dedim artık seni istemiyorum özür üstüne özür ama tabi affetmedim:((

arkadaşım yukarıdakiler senin yazdıkların.bu kadar fiziksel,sözlü ve psikolojik şiddetten sonra herhalde ne yapayım diye fikir istemezsin kimseden.ben olsam bu adamı insan yerine koyup ta selam bile vermem.

arkadaşım tam dört sayfa dolusu ilişkinden şikayet eden konu açmışsın...
sayfalar dolusu akıl vermiş buradaki arkadaşlar ben dahil.... daha ne dememizi bekliyorsun ki...

neyse gelelim yorumuma... seni çok seviyor !!!... öyle seviyor ki bu sevgiyi nasıl göstereceğini bilmiyor !!!...
bence evlen sen bu çocukla...!!! bir daha seni böyle seveni bulamazsın!!!

:19::19::19:

arkadaşım tam dört sayfa dolusu ilişkinden şikayet eden konu açmışsın...
sayfalar dolusu akıl vermiş buradaki arkadaşlar ben dahil.... daha ne dememizi bekliyorsun ki...

neyse gelelim yorumuma... seni çok seviyor !!!... öyle seviyor ki bu sevgiyi nasıl göstereceğini bilmiyor !!!...
bence evlen sen bu çocukla...!!! bir daha seni böyle seveni bulamazsın!!!

:19::19::19:

:42::42::42::42::42: arkadaşım ben de az önce konuyu gördüm şok oldum.yahu dedim ben az önce bu olaya yorum yapmamışmıydım.demekki konu sahibi arkadaşımız bizim yorumumuzu beğenmedi.yeniden birebir aynı msj kopyalayarak yeni konu açtı.bu durumda da bize düşen yeni yorumlar yapmak tabi ki...

bu adam seni çok seviyooor!!!!!..biraz süründür sonra ilişkiye devam et!!!..evlen çoluğa çocuğa karış bak ne iyi yengesi varmış seni yemeğe almış!!!...

yalnız dikkat et.ileride ''eşim tam bir psikopat ne yapayım ben şimdi?'' diye konular açmak zorunda kalabilirsin.

4 yıl geçirdim diye ona bir ömür katlanmak zorunda değilsin. Son yazdıklarını şaşkınlıkla okudum öncesini bilmiyorum ama bence ondan kurtulmalısın. Böyle saçma olay yüzünden tartaklayan, hakaret eden insandan her şeyi beklerim. Birde seni mutsuz eden, böyle düşünmene neden olan bir insanla nasıl bir gelecek düşünebilirsin ki. Söylediği söyler çok ayıp ne terbiyesiz insanmış ya sinirlerim bozuldu.

Back
X