merhaba kızlar uzun zamandır kafamı kurcalayan bir sorunumu sizinle paylaşmak istiyorum.4 yıllık ilişkimi size biraz anlatmak istiyorum .Karşımdaki sorumsuz ve hayattan zevk almayan insanla üniversite sıralarında tanıştık .Bu adam ilk senemizde ne doğum günüm kutladı ne doğru düzgün beni aradı.Her neyse sonra okulunu bitirrip gitti aylarca gelemedi yanıma sonra geldi hediye almış çok şaşırdım ve çok beğendim sonra öğrendim ki iş arkadaşı bir kızla birlikte gidip almış yani hediyeyi kıza seçtirmiş.Sinirlendim ama neyse dedim sonra çok da önemli değil.Her neyse yıllar geçti iş bulamadığımız için evlenemedik biz ama ciddi düşünüyoruz güya ne bileyim kızlar sorun şu ki hepimizin evlilik gelinlik alyans hayalleri var ben bunlardan bahsettiğim zaman kalkıp tek kelime bile etmiyor fikrini söylemiyor.Eşyadan bahsedince ya çok pahalı diyor o yaa da o kadarına ne gerek var vs.Onu bırakın başka bişey hakkında konuşurken bile sözümü bölüyor ya da sus tamam zorlama falan diyor:)))yani sanki hayattan bezmiş inanın çok üzülüyorum insanın hiç mi bir hayali olmaz da tek kelime söylemez erkenden uykusu gelir yatar .Herşeyden sıkılır iş bulmadan konuşsak bile beni susturur bu nasıl insan ya.Geçen takıldım ona ilk maaşınla bana ne alacaksın diye:))O da sırada bekleyen çok kişi var falan dedi:))Küplere bindim inanın artık onunla konuşmaktan zevk alamıyorum ben
cümle aralarında gülücük mü var?