bu nasıl insan?

wuuuuuuu şimdiden böyle evlenince dumanlamı haberleşiceksiniz.hamileyimide işaret diliyle anlatırsınızda hani ihtiyaçlar var maddi manevi.bırakın allah aşkına.görürsünüz sizden başkasıda almaz bu adamı:)normal bir erkeği eğitmek epey zaman alırken sen bunu bir 20 senede anca yola sokarsın.oda belki.

haklısın canım o kadarçok konuştum ki bu konuyu rahatsız olduğumu bildirdim ama nafile aramaz sormaz çok sık telefonum çekmiyor diye ama bazen de o telefon öyle iyi çekerki anlayamazsınız ama boş benimle bişeyler paylaşmıyorsun dediğim zaman dalgaya vurur işi espiri yaparak geçiştirmeye çalışyor mesela 2 gündür konuşmuyoruz biz evet neden mi bırakamıyorum 4 yılım var ve yan yanayken çooook çoook iyi bir insan ama uzaktayken beni ihmal ediyor

Bu konu bana cok tanıdık geldi. Aman kızım bırak hemen. Bu adamdan bir şey olmaz. İmzamı atarım.

4 sene ile kurtulduğuna dua et hatta sadaka falan ver.

Cok gencsin daha kimler çıkar karsına. Bu yazdıklarımı da sakın unutma.

Zorlama.

niye keyif almadığın bir ilişkiyi zorluyorsun ki;
evlenince yeni biri olup karşına çıkmayacak..
aynı insan + evlilik sorunları ile birleşince, nasıl kaldıracaksın?..
4 senene acıma bence..
fikren uyumsuzsunuz..
şiddetli geçimsizlik evliliklerde böyle oluyor canım..

iyi düşün ve o değerli hayatını öyle yönlendir..
nişanlı çiftler evlilikten dönüyor,flört ederken noktalamak o kadar travmatik olmaz..

baska söze gerek yok ;)

deli olacağım inanın en huzurlu günlerimde moralimi bozdu bu adam ya iyi bir kurumun sınavını kazandım ben kızlar mutluyum bugün erkek arkadaşımla gezerken kafa dağıtayım diye mobilya mağazasına girdik elimi neye sürdüysem o pahalı dedi ilerde şunu alalım bunu alalım dedim yarı şakayla yok ben bu masaya bu parayı vermem yaptırırım yok bu halı bu kadar eder mi şu anda telefonda konuşuyoruz bana diyor ki ben hayatta alamam o malları ben de başka markalar sanki çok mu ucuz dedim hepsi hemen hemen aynı ben alamam diyor 20 milyarlık eşya:((((((((((((((((((((deli mi ne bu nasıl bir ev düşünüyor acaba

deli olacağım inanın en huzurlu günlerimde moralimi bozdu bu adam ya iyi bir kurumun sınavını kazandım ben kızlar mutluyum bugün erkek arkadaşımla gezerken kafa dağıtayım diye mobilya mağazasına girdik elimi neye sürdüysem o pahalı dedi ilerde şunu alalım bunu alalım dedim yarı şakayla yok ben bu masaya bu parayı vermem yaptırırım yok bu halı bu kadar eder mi şu anda telefonda konuşuyoruz bana diyor ki ben hayatta alamam o malları ben de başka markalar sanki çok mu ucuz dedim hepsi hemen hemen aynı ben alamam diyor 20 milyarlık eşya:((((((((((((((((((((deli mi ne bu nasıl bir ev düşünüyor acaba

Cimri biri açık ve net.
Evlenince kısar artık bir tas çorba yetmiyormu ana menüye ne gerek var. :)
Şaka bir yana hala birlikte miydiniz siz

Cimri biri açık ve net.
Evlenince kısar artık bir tas çorba yetmiyormu ana menüye ne gerek var. :)
Şaka bir yana hala birlikte miydiniz siz

evet hala beraberiz canım ya iyi bir insandır ama şok oluyorum her şey pahalı ona göre her şeyyyy örneğin sizce bir yemek masası için 1,5 lira pahalı mı?da ben bilmiyorum ya da bir koltu takımı için 4 milyar ben pek bu işlerden anlamam ama bana akıl verin lütfen yatak odasına 3-4 milyar pahalıymış

ayrılsana arkadaşım bu kadar sıkıntılıysan. üniversite bitirmişsin bir de. ne yapsın burdaki insanlar sana?

canım benim burda yüzlerce üniversite bitirmiş insan sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor ben de yardım istiyorum sizce ben mi yanlış düşünüyorum ben mi haksızım diyorum

canım benim burda yüzlerce üniversite bitirmiş insan sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor ben de yardım istiyorum sizce ben mi yanlış düşünüyorum ben mi haksızım diyorum

bak görünen köy kılavuz istemez adamın ne olduğu ortada. yani nasıl davrandığına bak sen hala düşünüyorsun bu adam niye böyle diye? sana 20 kişi yazsa burdan 11 haksızsın 9 u haklısın dese sen kendini haksız diye mi göreceksin? yapma bunu kendine. yol ver canım yol ver.

Konuyu yeni falan da açmamışsın, hala nesine katlanıyorsun anlamadım ki ben seni. :26:
Bi' de seninle evlenmek istediğine emin misin erkek arkadaşının? Bana pek gönlü yok gibi geldi.
Hem sen bu adamla evlensen ne olacak, evlenince seni avcunun içinde bileceği için hepten umursamayacak. Olumlu yönde değişmeyi bırak, daha da olumsuz olacak ilişkiniz...

evlilik gibi bir şeyde bile paraya kıyamayan bir insanın sana nasl bir gelecek vereceğini sanıyorsun ki?
nişan hazırlıklarında 5 kuruş vermez, en dandik salonu tutar herşeyden geçtim evlenince her şeyden kısar.
Sevgi tamam çok güzel birşeydir ama hakeden insanla...
Senin isteklerine, düşüncelerine önem vermeyen biri çokda aynı evde yaşanabilir kriterleri taşımıyor.
Biz ne dersek diyelim taibiki devam edersin yoluna.
İnsanlar neden ayrılıyor işte bu yüzden.
karşı tarafın fikirlerine önem vermediğinden!
hakkında hayırlısı olsun

ya o degılde dedeıgınz fıyatlar cıdden bıraz pahalı gıbı geldı bana daha ucuz olanlarda war yani ama yınede sen bılırsın tabi. ıyı yondende dusunmek gerek ben bı yemek masasına 1.5 bin wermem mesela her ne alacaksam maddıyatıma gore alırım

belli ki adamın hayat kültürü yaşam kültürü yok ... ya da evlenmeye gönlü yok ya da yada :44:neyse

sevgili arkadaşım, 4 yıllık ilişkiniz var ancak profilinizdeki konulara bakınca sürekli sevgilinizden şikayet etmişsiniz zaten bu ilk değilmiş son da olmayacak !

neden zorluyorsunuz ki ?

hayatlarımızın kalitesi bizim yaptığımız seçimlere bağlıdır, biliyorsunuz değil mi?

evlendikten 1 ay sonra buraya çok mutsuzum die konu açarsın cnm... söylemedi deme....

olmuyorsa olmuyordur...

bırak gitsin gidene güle güle gelene hoşgeldin rahat olmak lazım vallaa ne bu???

çok iyi insan demişşsin...

özünde herkes çok iyidir....

önemli olan düşünceli kibar iletişim kurabileceğin biri olması cnm...

üni.mezunusun yazık etme kendine derim....boşanmak daha zor evlenmekten...

daha neler çıkar neler,hiç zülmeye bile değmes......

bencede bırak geçtiğimiz yaz aynı şeyleri bende yaşadım bir tektaşın lafını yapan bi sevglm ve babası vardı :( şimdi ayrıyız iyiki ayrılmışız seni seviyorsa zaten bunların lafını bile yapmaz şimdi almıycakda ne alcak bunları :O kendi kıymetini bil koyver gitsin :) burdan bizim söylememiz kolay biliyorum ama şu an dışardan bakamadığın için anlamıyor olabilirsin.

evet hala beraberiz canım ya iyi bir insandır ama şok oluyorum her şey pahalı ona göre her şeyyyy örneğin sizce bir yemek masası için 1,5 lira pahalı mı?da ben bilmiyorum ya da bir koltu takımı için 4 milyar ben pek bu işlerden anlamam ama bana akıl verin lütfen yatak odasına 3-4 milyar pahalıymış

canım pahalı kavramı herkese gore degısır bnm durumum varsa gozume 5 bın ble olsa gorunmez ama yoksa 1 tl yı ble bosa harcayamam... zaten evlılık oyle hop demeyle olacak ıs degıl bırıkım lazım ıyı bır ıs lazım ama her dedıgne pahalı deyıp basından savıyorsa daha sımdıden ılerde nasıl davranır kım bılır yanı bunları goz onunde bulundur

yazmayım yazmayım dedim ama duramadım.
Arkadaşım bak bu yaşadıklarının evlendikten sonra 10 katı fazlasını yaşayacaksın. çocuğunuz olur bi oyuncağa bile pahalı gerek yok der o kadar iyi biliyorum ki. kendi zevklerinden (sigara gibi mesela) asla ödün vermezken bazen çok istediğin bişeyi bile alamassın içinde kalır pahalı olmadığı halde. Seni sevse daha şimdiden bunları yaşatmazdı sana.
yol yakınken arkana bakmadan kaç kurtul derim yoksa evlendikten 15 gün sonra yine konu açacağına bahse girerim.

Back
X