Aynen canim Esimde bisikleti seven bi insan bu halinde bile gidip bakayim kazanin oldugu taraflara belki bulurum diyoortalık potansiyel katil ve hırsızlarla dolu işte
Biri adama çarpmış
Diğerleri de eşyalarını çarpmış
Çok geçmiş olsun
Ben de işe bisikletle giden bi insandım
Ama Türkiye de bisiklet araçtan sayılmıyor
Arabalar üstüne sürüyor
O yüzden korktum bıraktım
Saatin manevi degeri oldugu icin cok uzuldu esim. bende sana bisey olmamis bosver saati bisikleti dedim ben sadece insanlarin nasil bu denli olabildigine cok üzüldüm.99 depreminde göçük altında kalanların yüzüklerini,bileziklerini çalmışlardı..
Saatin ortadan kaybolması çok hafif inanın.
Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun.Dunden beri canim cok sıkkın ..
Dun sabah esim ise giderken biskiletinin arka tekerine bi araba carpmis .carpmanin etkisiyle yere dusup bayilmis esim ve carpan kisi de kacmis hemen etraftaki insanlar ambulans cagirmislar hastaneye goturmusler tabi benim hic biseyden haberim yok öğlene dogru eve geldi esim kolu sarili yuzu gozu bere halinde cok korktum olayi anlatti carpan kisiye cok kizdim bu nasil bi insanliktir nasil bi bencilliktir kocam orda olebilurdi hastaneye gec kalinmis olabilirdi hic mi vicdani yok tamam kaza bu sonucta olabilir ama brakip kacmasi insanliga sigarmi .aksi gibi ara sokak oldugu icin mobesede yok bulamadik kim oldugunu plakayida almamislar.Esim sadece beyaz bi sahindi diyo ayrica esimin bisikletide yok ortada annemin aldigi damatlik saatide dusmus kolundan oda yok esim cok uzuldu .Allahtan onemli bisey olmadi ama yinede hazmedemiyirum boyle insanlarin olusunu.sadece icimi dokmek istedim bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?