bu nasıl iş insanı oynatıyorlar resmen?

iş ile özeli karıştırmayın
tanıık bile olsa siz evi gösterin
sonuçta şöyle düşünün tanıdığıınıza düştüğünüz para kadar hediye verirmisiniz? hayır başkalarına da sorun, birde tapuyu halledelim hemen havale yaparız sözlerine asla itibar etmeyin
haziran ayında burda bdv de konu vardı büyük bir firma tapuyu almış bir türlü ödemeyi yapmıyorlardı karşılıklı alıp veme yapılcakken muhasebe müdürünün cenazesi var demişler tapu dairesinde adam boş bulunmuş vermiş, firma ödeme için 1 haftadır oyalıyor dye konu vardı... firmalar bile ödeme yapmazken şahıslara para alınmadan işlem yapılmasına karşıyım

para alınmadan zaten tapuyu vermeyiz kesinlikle. tapuya gidelim diyolar paramız hazır diyolardı. ama inanmıyoruz. onlara satmaktan vazgeçtik. başka oyunlara girdiler sanırım şu an. evi akrabalarına başkasıymış gibi arattırıyolar. muhtemelen daha ucuza alırız diye düşünüyolar ama rüyalarında görürler anca.

Satmayin o kişilere kırk kat yabancıya satın daha iyi ki biz yani ailem öyle yaptı hiç tanimadigimiz birine sattik. Tanıdıklara satmadik tanidiklar bedava isteyecek neredeyse siz kendiniz o paraya ev bulursan banada haber ver dedi annem en sonunda 10 tane alacam ama artık insanı çileden cikariyorlar.

Acaba söyle birsey olabilir mi asıl evi alacak olan kişi tanıdığınız değil de emlakçı olmasın üzerine kar koyup satmak için yoksa neden sadece eve kadın baksin eğer bir ev alinacaksa ailecek bakılır.

eve sadece kadın bakmadı. eve gelmşti eskiden komşumuz normalde. evi almak isterken gelip bakmadılar. bugünde o emlakçı tanıdıklarına sanki yabancı biri gibi arattırdılar 2 sefer. bende şöyle şüphelendim. o emlakçı başkasına alıyomuş gibi alıcak daha fazla indirim yaptırcak güya. böyle bi planları var gibi geldi. yarın o emlakçı tanıdıkları ararsa baya bi saydırmayı düşünüyorum. kaç gündür alıcaz diye oyaladılar bi de çakallık yapmaya çalışıyolar.

1 kuruş bile indirim yapmayin hatta daha fazla yüksek söyleyin.

1 kuruş bile indirim yapmayin hatta daha fazla yüksek söyleyin.

sence adamı deşifre edeyim mi peki ararsa. yoksa fiyatı yüksek söyleyip. zaten başka bakanlar var indirim yapmıyoruz mu diyim? aslında bi ders vermek istiyorum sanki çocuk kandırıyor. eve başka 2 kişi de bakıcak inşallah alırlar onlar. bu sefer insan acaba başka arayanlarda mı bunların adamı diyor. ister istemez şüpheleniyoruz. o yüzden adam ararsa epey bi bozmayı düşünüyorum aslında ama bilemedim

Ben olsam söylerdim eğer eminsem ki sen eminsin söyle gitsin.

Ben olsam söylerdim eğer eminsem ki sen eminsin söyle gitsin.

eminim. soyadları aynı ve akrabamız emlakçı dediler. adam da cia da emlakçı diye çıktı. ve 2 kez aradı. ve söyledikleri bariz ele veriyodu. yüzde yüz yani. umarım arar yarın çok fena bozucam ararsa :)

cia nedir? cahilliğimi mazur görün lütfen...

app store dan yada play store dan indirilen bi program. telefon numarasını giriyosun eğer kişi gizli tutmamışsa başkalarının o kişiyi nasıl kaydettiğini görüyosun. direk kimliğini görüyosun aslında. çok faydalı şiddetle tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…