Bu nasıl iş yahu

Pink_Flamingo

♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.061
619
38
Geçenlerde ziraata hesap açtırdım ve bi haftaya kadar kartım elime geçer denilmişti ... dünde gelinmiş ben evde yokmuşum her neyse bugün bankaya gidip sordum evde yokmussunuz dedi ee numara verin arayım dedim kuryeciyi kadında açmazlar ama deneyin dedi ozaman adres verin oraya gideyim dedim belirli bir adresleri bile yok bizde bu firmayla sıkıntılıyız dedi eee nolacak şimdi dedim bilmiyorum denildi yani insanın aklına herşey geliyor ayrıca anlamadıgm şey koskoca devletin bankası ziraat nasıl böyle bir kuryeyle anlaşmaya girmiş ne yapıcam bilmiyorum ayrıca kuryede aktif ileti diye bir kargo hiç duymadım bilmiyorum telefonlar açılmıyor belli bir yerleri yok cnm çok sıkkın ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Neden öylece bıraktınız pratik kart çıkarttırsaydınız isimsiz 5 dakika sürmüyor onlar isim yazılsın diye 1 hafta bekletiyorlar iptal ettirin kart kalmasın ortalıkta.

Karti iptal ettirin musteri hizmetlerinden yeni kart talep edim x subesine gelmesini istiyorum kendim teslim alacağım deyin

Şubeye gitmişken
"Kuryedekini iptal edelim ben burda elden almak istiyorum" deseydin
Alır kartını dönerdin eve.

Yarın yapabilirsin istersen

Aktif ileti kartları getiriyordu biliyorum.Ben netten bizim bölgenin aktif ileti kargosunun numarasını bulmuştum aramıştım.Orda telefonu açan Ada'ma arattırdım başka yerden çıkmış.Numarasını da kaydedip Ada'mla buluşturdum eşimi imzaladık aldık kartı.Sizde numara yok mu cep numarası gibi.Başka yerdeki şubesini arayın bulunduğunuz yerin yetkilisinin numarasını versinler.Olmaz mı ki?

Aktif ileti kartları getiriyordu biliyorum.Ben netten bizim bölgenin aktif ileti kargosunun numarasını bulmuştum aramıştım.Orda telefonu açan Ada'ma arattırdım başka yerden çıkmış.Numarasını da kaydedip Ada'mla buluşturdum eşimi imzaladık aldık kartı.Sizde numara yok mu cep numarası gibi.Başka yerdeki şubesini arayın bulunduğunuz yerin yetkilisinin numarasını versinler.Olmaz mı ki?
Hiç numara bulamadım ki zaten bulsamda ulasılmıyor malesef bilmiyorum ne olacak

Back
X