bu nasil kuzen anlamadim

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
Kizlar yeni nisan taktim iki bucuk senedir de beraberiz. Nisanlimin ailesinde bi kiz var. Bana kuzenim diye tanistirmisti. Neyse ben halasinin teyzesinin kizi falan saniyorum. Meger nisanlimin babasinin dayisinin kizinin kiziymis. Sok oldum bjnu duyunca. Nasil bir kuzen anlayamadim. Halamin kizi iki sene once evlendi enistemin kardesi ile evlerimiz yakin artik akraba olduk sayilir diye bizde kuzen gibi goruyoduk birbirimizi yasit olunca da arkadastik. Nisanlim o kuzen sayilmaz bilmem ne diye esmis gurlemisti gorusmemi yasaklamisti. Kizla bi sorunum yok ama bana yaptigini anlasin diye bende oyle davrandim. nisanlandiktan sonra canimli cicimli bi mesaj geldi kizin birinden nisanlkma nisanlanmissin hyirli olsun vs. Yaziyodu. Biz bi soz verdik birbirimize benim erkek onun kiz arkadasi olmaycak diye. Biraz kiskancliktan bende canim drrken diye mesaj attim nisanlimda beni bi daha arama yazdi. Birbirimize hesap sormak icin. Aksamina bi dayisinin kizinin kizi nisanlimi ariyo iste beni arama demissin niye oyle dedin cok uzgun bilmem ne bir suru sorgu sual canimi sikmaya basladi acikcasi. Sizce bu kiz kuzen sayilir mi ben ne yapmaliyim

sayilmaz bu ne ya ona bakilirsa hz.ademde hepimiz birlesiyoruz hepimiz akrabayiz mi diyelim? Kuzenler bile birbirine haramken bu kizin-.ki kuzen bile degil-hitap tarzi laubali olmus bence

Senin gorusmelerini kisitlamasina bence izin vermemelisin Sonucta akrabanla gorusuyosun ...

Simdiden boyle.birbirinizi SIK bogaz etmeyin bence ...

Kıskançlığın dozu biraz kaçmamışmı sence ,yani nişanlanınca yada evlenince sosyal hayat da bitiyormu ,nasoıl onun kız senin erkek arkadaşın olmayacak,olan arkadaşlar ne olacak ,ben artık nişanlıyım beni arama mı denilecek ,bana garip geldi ,kuzen meseleside epey uzak bir akrabaymış ama neticede akraba ,tabi çok canımlı cicimli konuşmalar hoş değil ama ,sizin tavrınızda hoş olmamış,canım derken ,ve beni bir daha arama çok sert bir çıkış,sanki telefon sapığı arayıp rahatsız ediyorda beni bir daha arama demiş nişanlınız ,ne bileyim dilaloglar çok basit geldi bana .ne olursa olsun sizi tebrik eden biri var karşınızda ve bu kişi hem akraba ,hem bayan hemde yalnış bişey söylememiş ,tebrik etmiş ,teşekkür etmek bu kadar zor olmamalıydı ,ben o kızın yerinde olsam bilemiyorum ama daha yüzüne bakmazdım kuzeniminde nişanlısının da .

Uzak akraba degil, olsa olsa 2. dereceden kuzenler.
Didisinin didisinin didisi diye anlatinca cok uzak geliyor tabii kulaga. Halbuki kardes cocuklari degil de kuzen cocuklariymis. Annesiyle babasi kuzenmis diye kisaltinca hic de o kadar uzak degil.

Bence siz ayip etmissiniz o kiza karsi. Iliskiniz birbirinizi her turlu kizdan erkekten, hatta akrabadan bile kiskanacak kadar sığsa, bu o kizin sucu degil. Ben de erkek kuzenime canim derim, o da bana der. Ne var, simdi birbirimizin esi, sevgilisi icin tehdit unsuru mu olduk? Bence ikiniz de bakis acinizi degistirin. Bu kadar guvensiz iliskiler pek uzun omurlu, huzurlu ilerlemiyor. Karsi cinsle girilen her dialogta boyle sorunlar cikiyor. Haberiniz olsun. Ayrica akrabaya, omur boyu yuzune bakilacak insana boylesi bir sebepten beni bir daha arama yazmasi cok ayip. Yaziklar olsun boyle akrabaya, ne diyim. Aranizdaki guven sorununun acisini baska insanlardan cikarmayin. Asin artik bazi seyleri.

Canim diyen kuzeni degil yanlis anlattim galiba. Liseden bir arkadasiymis kuzen midir uzak akraba midir neyse o da arayip hesap soruyor neden arama demis.her iliskinjn kurallari vardir. Begenirseniz bizim kurallarimiz boyle begenmeseniz de boyle uzgunum

Canim diyen arkadasmis liseden yanlis anlattim sanirim hesap sormak icin aramis sizz kuzen diyosunuz oyle olsun. Neden ara demis onun hrsabini sormak icin ariyor

deminde bir konuda okudum bu nasıl bir düşünce yapısı yahu biri bana anlatsın kurban olayımm.... tatlım nişanlanıyorsun o çocukda öle. daha şimdiden böyle kısıtlarsan ayrıca kısıtlanırsan sonrasında kimbilir neler gelir... arkadaş arkadaşlıgını bilince, nişanlın adamlıgını bilince kız olmus erkek olmus ne olacak allah askına. bnm erkk arkadaslarım var cok sevdigğim nişanlımın çok tatlı kız arkadasları var.. arkadas bunlar arkadasss...

Kuzen değil, ama yakın akraba yine de.

Kızın arayıp üzüntüsünü belirtmesi normal.
Yıllardır birbirine hal hatır sorabilen insanlar nişan oldu diye artık görüşmeyecekler.
Yaşları kadar tanışıklıkları var, o kadar da belirtsin kırgınlığını.

Gerçi ben olsam ne arar sorar ne de düğüne giderdim.
Aynı ortamda selam bile vermez, soranlara da olduğu gibi anlatırdım.

Sadece sorunuza cevap vericek olursam evet sayilir,sonucta esinizin babasinin kuzeninin kizi babasinin yegeni gibi bir sey yani ikinci dereceden kuzen sayilir.Ben babamin veya annemin kuzenlerinin cocuklarini hep kuzenim olarak sayarim genelde de yasit oluruz zaten.Aramizdaki bagda kuvvetli bi aile bagi olmustur hep kimde birbirine o gozle bakmaz.Yani mesajda canimli cicimli konusmasi baya normal bence.Ama esiniz sizin kuzeninize kuzen sayilmaz diyorsa sizin da bu kuzen sayilmaz deme hakkiniz var.

Pardon yanlis anlamisim mesaji kuzeni yazmamis,tamam baskasinin canimli cicimli konusmasi hos degil kabul ediyorum.Ama nisanlinizin ve sizin tepkiniz de o kadar sığ ve insanliktan uzak ki.Sirf canim dedi diye bir daha beni arama demek ne ya kacinci yuzyildayiz?Ben arkadaslarima canim kuzum bebegim diye konusurum hep onlarda bana oyle konusur.Cok cok abartmissiniz ve iliskinizi cok zedeliyorsunuz.Birbirnize bagimli hale gelip kendinizden baska herkesi etrafinizdan soyutlamaniz hos degil.Kuzeninin de hesap sormak icin degil meraktan aradigina eminim.Fazla kiskancsiniz.

Sinek küçüktür ama mide bulandırır... Bu samimiyet hayra alamet değil...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim diyen arkadasmis liseden yanlis anlattim sanirim hesap sormak icin aramis sizz kuzen diyosunuz oyle olsun. Neden ara demis onun hrsabini sormak icin ariyor

bana kız hesap sormaktan ziyade,
hayırdır ya, dün iyiydik bugün niye ağları kopardık demiş gibi geldi..
yani en azından öyle düşünmüştür.

ha kendimi koydum kızın yerine
bana aramızın iyi olduğu kuzenim,
nişanlandığının ertesi beni arama diye msj atacak,
ben de arayıp, neden diye soracağım..
çok uzak ihtimal,
sağlam fırça atar bir daha da görüşmem zannederim..

nişanlın senin yanında atarlanmış msj falan atmış
ama hiç mi bir araya gelmeyecekler,
akrabalar sonuçta bunlar. çok çok da uzak değiller ayrıca..
yüzyüze geldiklerinde ne yapacak,
nişanlım istemiyor mu diyecek?

o beni görüştürmedi,
dur ben de aynısını ona yapayım mantığı çok yorar insanı, ilişkiyi..
konuşun ve aşın bunları bence..
birbirinize olan güveninizi gösterin.

akrabalık ilişkilerindeki samimiyet de eskisi gibi dereceye bakmıyor artık.
insan yakınındaki akrabası kan bağı olarak uzak bile olsa,
daha çok gördüğünden daha samimi olabiliyor.
uzaktaki amca, dayı, kuzen, yakındaki kadar sıcak gelmeyebiliyor..

bende şunu anlamıyorum
bu ne kendine güvensizlik birinin
kız diğerinin erkek arkadaşı olmayacak

bide şu uzaktan kuzen kıskançlığı da gereksiz olmuş
ama o seni uzaktan kuzenden kıskanıyorsa sende tepki gösterip görüştürmeyeceksin tabi

birbiriniz sıkmayın bu kadar böyle...

Ben şuna takıldım. Ne demek onun kız senin erkek arkadaşın olmayacak? Beraber görüştüğünüz sürece bunda ne sakınca var ki? Ben evliyim. Üniversiteden erkek arkadaşlarım eşlerini sevgililerini alırlar yada üniversiteden diğer kız arkadaşlarımı alırlar bana gelirler. Eşimle hep beraber oturur sohbet muhabbet ederiz. Aynı şekilde eşimin de kız yada erkek arkadaşları gelir hep beraber otururuz. Bu neyin kıskançlığı ben anlayamıyorum? Hiç mi özgüveniniz yok? Bu arada bazen kuzenler vardır amcanın çocuğudur el gibidir. Bazı kuzenler vardır aranızda yedi göbek fark açılmıştır can gibidir. takılınan konu saçma ve gereksiz. üzgünüm. Bu kadar kuralla ömür geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…