- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
Uzak akraba degil, olsa olsa 2. dereceden kuzenler.
Didisinin didisinin didisi diye anlatinca cok uzak geliyor tabii kulaga. Halbuki kardes cocuklari degil de kuzen cocuklariymis. Annesiyle babasi kuzenmis diye kisaltinca hic de o kadar uzak degil.
Bence siz ayip etmissiniz o kiza karsi. Iliskiniz birbirinizi her turlu kizdan erkekten, hatta akrabadan bile kiskanacak kadar sığsa, bu o kizin sucu degil. Ben de erkek kuzenime canim derim, o da bana der. Ne var, simdi birbirimizin esi, sevgilisi icin tehdit unsuru mu olduk? Bence ikiniz de bakis acinizi degistirin. Bu kadar guvensiz iliskiler pek uzun omurlu, huzurlu ilerlemiyor. Karsi cinsle girilen her dialogta boyle sorunlar cikiyor. Haberiniz olsun. Ayrica akrabaya, omur boyu yuzune bakilacak insana boylesi bir sebepten beni bir daha arama yazmasi cok ayip. Yaziklar olsun boyle akrabaya, ne diyim. Aranizdaki guven sorununun acisini baska insanlardan cikarmayin. Asin artik bazi seyleri.
Kıskançlığın dozu biraz kaçmamışmı sence ,yani nişanlanınca yada evlenince sosyal hayat da bitiyormu ,nasoıl onun kız senin erkek arkadaşın olmayacak,olan arkadaşlar ne olacak ,ben artık nişanlıyım beni arama mı denilecek ,bana garip geldi ,kuzen meseleside epey uzak bir akrabaymış ama neticede akraba ,tabi çok canımlı cicimli konuşmalar hoş değil ama ,sizin tavrınızda hoş olmamış,canım derken ,ve beni bir daha arama çok sert bir çıkış,sanki telefon sapığı arayıp rahatsız ediyorda beni bir daha arama demiş nişanlınız ,ne bileyim dilaloglar çok basit geldi bana .ne olursa olsun sizi tebrik eden biri var karşınızda ve bu kişi hem akraba ,hem bayan hemde yalnış bişey söylememiş ,tebrik etmiş ,teşekkür etmek bu kadar zor olmamalıydı ,ben o kızın yerinde olsam bilemiyorum ama daha yüzüne bakmazdım kuzeniminde nişanlısının da .
Kizlar yeni nisan taktim iki bucuk senedir de beraberiz. Nisanlimin ailesinde bi kiz var. Bana kuzenim diye tanistirmisti. Neyse ben halasinin teyzesinin kizi falan saniyorum. Meger nisanlimin babasinin dayisinin kizinin kiziymis. Sok oldum bjnu duyunca. Nasil bir kuzen anlayamadim. Halamin kizi iki sene once evlendi enistemin kardesi ile evlerimiz yakin artik akraba olduk sayilir diye bizde kuzen gibi goruyoduk birbirimizi yasit olunca da arkadastik. Nisanlim o kuzen sayilmaz bilmem ne diye esmis gurlemisti gorusmemi yasaklamisti. Kizla bi sorunum yok ama bana yaptigini anlasin diye bende oyle davrandim. nisanlandiktan sonra canimli cicimli bi mesaj geldi kizin birinden nisanlkma nisanlanmissin hyirli olsun vs. Yaziyodu. Biz bi soz verdik birbirimize benim erkek onun kiz arkadasi olmaycak diye. Biraz kiskancliktan bende canim drrken diye mesaj attim nisanlimda beni bi daha arama yazdi. Birbirimize hesap sormak icin. Aksamina bi dayisinin kizinin kizi nisanlimi ariyo iste beni arama demissin niye oyle dedin cok uzgun bilmem ne bir suru sorgu sual canimi sikmaya basladi acikcasi. Sizce bu kiz kuzen sayilir mi ben ne yapmaliyim
Canim diyen arkadasmis liseden yanlis anlattim sanirim hesap sormak icin aramis sizz kuzen diyosunuz oyle olsun. Neden ara demis onun hrsabini sormak icin ariyor
Kizlar yeni nisan taktim iki bucuk senedir de beraberiz. Nisanlimin ailesinde bi kiz var. Bana kuzenim diye tanistirmisti. Neyse ben halasinin teyzesinin kizi falan saniyorum. Meger nisanlimin babasinin dayisinin kizinin kiziymis. Sok oldum bjnu duyunca. Nasil bir kuzen anlayamadim. Halamin kizi iki sene once evlendi enistemin kardesi ile evlerimiz yakin artik akraba olduk sayilir diye bizde kuzen gibi goruyoduk birbirimizi yasit olunca da arkadastik. Nisanlim o kuzen sayilmaz bilmem ne diye esmis gurlemisti gorusmemi yasaklamisti. Kizla bi sorunum yok ama bana yaptigini anlasin diye bende oyle davrandim. nisanlandiktan sonra canimli cicimli bi mesaj geldi kizin birinden nisanlkma nisanlanmissin hyirli olsun vs. Yaziyodu. Biz bi soz verdik birbirimize benim erkek onun kiz arkadasi olmaycak diye. Biraz kiskancliktan bende canim drrken diye mesaj attim nisanlimda beni bi daha arama yazdi. Birbirimize hesap sormak icin. Aksamina bi dayisinin kizinin kizi nisanlimi ariyo iste beni arama demissin niye oyle dedin cok uzgun bilmem ne bir suru sorgu sual canimi sikmaya basladi acikcasi. Sizce bu kiz kuzen sayilir mi ben ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?