- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
Kizlar yeni nisan taktim iki bucuk senedir de beraberiz. Nisanlimin ailesinde bi kiz var. Bana kuzenim diye tanistirmisti. Neyse ben halasinin teyzesinin kizi falan saniyorum. Meger nisanlimin babasinin dayisinin kizinin kiziymis. Sok oldum bjnu duyunca. Nasil bir kuzen anlayamadim. Halamin kizi iki sene once evlendi enistemin kardesi ile evlerimiz yakin artik akraba olduk sayilir diye bizde kuzen gibi goruyoduk birbirimizi yasit olunca da arkadastik. Nisanlim o kuzen sayilmaz bilmem ne diye esmis gurlemisti gorusmemi yasaklamisti. Kizla bi sorunum yok ama bana yaptigini anlasin diye bende oyle davrandim. nisanlandiktan sonra canimli cicimli bi mesaj geldi kizin birinden nisanlkma nisanlanmissin hyirli olsun vs. Yaziyodu. Biz bi soz verdik birbirimize benim erkek onun kiz arkadasi olmaycak diye. Biraz kiskancliktan bende canim drrken diye mesaj attim nisanlimda beni bi daha arama yazdi. Birbirimize hesap sormak icin. Aksamina bi dayisinin kizinin kizi nisanlimi ariyo iste beni arama demissin niye oyle dedin cok uzgun bilmem ne bir suru sorgu sual canimi sikmaya basladi acikcasi. Sizce bu kiz kuzen sayilir mi ben ne yapmaliyim