Bu nasıl mesaj

mugederinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
57
0
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar.

Ben 1,5 yıllık evliyim daha çocuğumuz yok dün çok acı bir şey yaşadım kısaca anlatacağım.

Dün iş çıkışı arkadaşımla alışveriş yapalım dedik eşime eve geçgeleceğim söyledim tamam dedi saat 21,30 gibi ben eve dönmeden aradım bir şey istiyormusun diye hayır dedi canım nerdesin dedi 5 dakikaya evdeyim dedim ve arabayı garaja koymak üzere garaj kapısını açtım bide baktımki eşimden mesak mesajı olduğu gibi yazıyorum.

5dk. sonra geçici olarak servis dişiyim... :(
sende 2 gün servistesin... :( 2 gün
sonra görüşmek dileğiyle sevgi kelebeğim...! :)

Şaşırdım anlam veremedim noloyor dedim o hışımla eve girdim bu ne demek oluyor dedim bana mesaj attığını bilmiyor tabi tekrar tekrar sordum ve telefondaki mesajı gösterdim rengi kızardı bozardı görmeniz gerek nasıl kıpkırmızı oldu anlatamam açıklama olarakta arkadaşına yazmış falan falan akşam kapımı kilitledim ve uyudum sabah işe geldim aradı ama cevap vermedim sizce ne yapmam gerek nasıl acı çekiyorum anlatamama...!

bi açıklama yapmadı mı ? gerçi gayet net aldatıyo.kendini bu adam için üzme dicem de ne kadar işe yarar bilmiyorum.çocuğun varmı

pardon söylemişsin zaten çocuğunun olmadığını.sağlıklı karar vermek için güzelce düşün.hayrlsı olsun hakkında

bi açıklama yapmadı mı ? gerçi gayet net aldatıyo.kendini bu adam için üzme dicem de ne kadar işe yarar bilmiyorum.çocuğun varmı

Hayır canım çocuğum yok.

Dediğim gibi arkadaşıma yazdım hasta izinli servisle gelemeyecekmiş o yüzden gırgır olsun diye yazdım dedi ama inanılacak gibi değil.

Sevgi kelebeğim
Herşey çok açık,aldatıyo belli ki
Karar sizin artık
Ya tamam ya devam :31:

siz 5 dk ya gelirim demişsiniz oda 5 dk sonra servs dışıyım geçici olarak demiş.öldürmek istedim şuan kocanızı

sakın kendinde bir kusur yada suç arama
bu tamamen onun karaktersizliği
bikaç gün geçsin al karşına konuş yapsın açıklamasını
bakalım itiraf edecekmi??

sakın kendinde bir kusur yada suç arama
bu tamamen onun karaktersizliği
bikaç gün geçsin al karşına konuş yapsın açıklamasını
bakalım itiraf edecekmi??

Ben dayanamıyorum bakalım akşama o eve gidersem çıldırırım diyorum belki gitmem ama çok acı insan direk kendini sorguluyor.

hiiç kendini suçlama hiç bi kadın bunu haketmez.aldatılmakk..kandırılmakk..başka bi kadın çook zor.ya affediceksin ve devam edceksin.yada çocuğunda yokken bırakcaksın o adamı öle ortada sonra napıyosa yapsın.affetsen de sevilmediğini bildiğin halde nasıl mutlu olcaksın nasıl güwenceksin.kararın ne yönde ne dşünüyosun

gidebilecek başka yerin varsa gıtmeni tavsiye ederim
haklısın hemen ben ne yaptım ki
acaba neyim eksikti
yada niye ben diye kendıne dönüyor insan ama
bılıyosun o kadar çok yaşanmışlık varki burdada okuduğumuz
acil karar verme
dinle
sonra aklının ve kalbının sesıne kulak ver
bakalım ne diyecek
hangisi ağır basacak..

oooooooofffffff çok zor durum...
ne yazıkki bariz aldatıyo...
hepte arkadaşa şaka yaparken olur bunlar...
bi konuş bakalım...

Resmen aldatıyor işte hemen ayrılmalısın
ve olur da yalvarırsa inanıpta sakın ola affetme bence
çünkü affedersen de devamı geleceğine emin olabilirsin..

hiiç kendini suçlama hiç bi kadın bunu haketmez.aldatılmakk..kandırılmakk..başka bi kadın çook zor.ya affediceksin ve devam edceksin.yada çocuğunda yokken bırakcaksın o adamı öle ortada sonra napıyosa yapsın.affetsen de sevilmediğini bildiğin halde nasıl mutlu olcaksın nasıl güwenceksin.kararın ne yönde ne dşünüyosun

Henüz bir karar vermiş değilim şu anda çok öfkeliyim sağlıklı düşünemiyorum.

Back
X