Bu nasıl mesaj

Ne demek gitmeyeceğim eve arkadaşım, sen utanılacak birşey yapmamışsın ki sen neden evine gitmiyorsun asıl o gelmesin eve gazabından korksun utansın yaptığından.. Git evine hayatını için sızlasada rutin olarak devam et ama onu görme evde derim ben trip gibi değil, ne kadar değersiz hale geldiğini görsün sen bana açıklama yap deme o kadar görmemezlikten gel ki o itiraf etmek zorunda kalsın. ha birde anlatmaya başladığında "eğer yalan söyleceksen hiç anlatma dinlemek istemiyorum, eğer doğruyu bir şekildekendim öğrenirsem daha kötü olur"vs gibi şeyler söyle ki senin durumu çokta öğrenmek istemediğini ama öğrenmek istersend doğruca herşeyi öğrenebileceğini düşünsün kendisi anlatmak zorunda kalsın. Üzülme desemde boş canım benim Allah yardımcın olsun içindeki sızıyı durdursun bi çözüm yolu göstersin. Ben bu aldatma ve aldatılma olaylarına dayanamıyorum Allahım düşmanıma bile göstermesin sizlere bi an önce derman versn :(

Ne demek gitmeyeceğim eve arkadaşım, sen utanılacak birşey yapmamışsın ki sen neden evine gitmiyorsun asıl o gelmesin eve gazabından korksun utansın yaptığından.. Git evine hayatını için sızlasada rutin olarak devam et ama onu görme evde derim ben trip gibi değil, ne kadar değersiz hale geldiğini görsün sen bana açıklama yap deme o kadar görmemezlikten gel ki o itiraf etmek zorunda kalsın. ha birde anlatmaya başladığında "eğer yalan söyleceksen hiç anlatma dinlemek istemiyorum, eğer doğruyu bir şekildekendim öğrenirsem daha kötü olur"vs gibi şeyler söyle ki senin durumu çokta öğrenmek istemediğini ama öğrenmek istersend doğruca herşeyi öğrenebileceğini düşünsün kendisi anlatmak zorunda kalsın. Üzülme desemde boş canım benim Allah yardımcın olsun içindeki sızıyı durdursun bi çözüm yolu göstersin. Ben bu aldatma ve aldatılma olaylarına dayanamıyorum Allahım düşmanıma bile göstermesin sizlere bi an önce derman versn :(

belli ki şu aşamada eşinin yüzünü görmek bile istemiyor doğal olarak
çokta doğal
utanılacak bişey yaptığından değil
aksine eşi kadar yüzsüz olmadığından..
onun yalanlarını henüz dinlemek istemediğinden belki..

Canım eve gidince içim daralıyor anlatamam ev üstüme üstüme geliyor.

Amin canım allah düşmanıma göstermesin.

Allahın sevgili kuluymuşsun. Bir şey bu kadar net ortaya çıkamazdı. Hem de yazılı olarak, delil bile sayılır. Eşin çok pis faka basmış.

Ben şimdi sana afftme çık git hayatından derim..
amaa öyle olmayacağını hissediyorum ben .

Yerinde olsam beklerdim,dinlerdim,sonrada özür diler hayatınıza devam ederdiniz..
2.bir şans verilmeli bence..
hee bir kere dahamı yaptı,o zaman onun ağzına s...ç bi dahada hayatında yer verme

belli ki şu aşamada eşinin yüzünü görmek bile istemiyor doğal olarak
çokta doğal
utanılacak bişey yaptığından değil
aksine eşi kadar yüzsüz olmadığından..
onun yalanlarını henüz dinlemek istemediğinden belki..

Aynen öyle yalanları dinleyecek durumum yok içim acıyor.

Nasıl zor şeyler yaşadık nasıl zor birleştik nasıl benim yapmış olduğum fedakarlığı görmez üzüldüğüm şeyler o kadar çok ki ve içim o kadar acıyorki anlatamam.

Evine gitmemezlik etme yine de arkadaşım. geç git biraz gez dolaş git ama yine de git evine derim ben.
Eşin gibi yüzsüzlük et demiyorum tabiki ama ona aslında sen değer vrdiğin için orda olduğunu göster değer vermediğinde evde bir hiç olduğunu bi anlamı olmadığını adamolmadığını hiçbirşey söylemeden hissettir ona derim. Sana ilişkine devam et rutin güllük gülistanlık devam et zaten demiyorum yapılabilecekiş değil o zaten. Hiçbirşey söylemeyerek ez onu, önce o açıklamaya başlasın tutuşsun sonra sen gel hakkından. Ama neden yaptın, haketmedim, hakedecek ne yaptım gibi cümleye ilk başlayan sen olma...

Ben şimdi sana afftme çık git hayatından derim..
amaa öyle olmayacağını hissediyorum ben .

Yerinde olsam beklerdim,dinlerdim,sonrada özür diler hayatınıza devam ederdiniz..
2.bir şans verilmeli bence..
hee bir kere dahamı yaptı,o zaman onun ağzına s...ç bi dahada hayatında yer verme

Canım şimdi hiç bir şey düşünecek durumda değilim sadece içim acıyor sabahtan beri ağlıyorum.

siz 5 dk ya gelirim demişsiniz oda 5 dk sonra servs dışıyım geçici olarak demiş.öldürmek istedim şuan kocanızı

çok çok çok can acıtıcı bir durum:52: allah korusunnnn amaaaa benim eşim böle yapıcakkk o kadını bulurrr saçından sürüklerrr bir güzel evire çevire döver yolunmadık yer bırakmam:47: eşinede ayrı bir ceza vermek gerek:47:

o evden gidecek biri varsa oda o adam. kendinde de suç arama canım. kafanı toparla zamanla karar verirsin öfkeyle karar verme :34:

Daha 1,5 senelik evlisiniz yuh yahu.
Ne çabuk buldu bu sevgi kelebeğini.
Onun kanatlarını yolup kocanızın ağzına tıkmalı töbe töbe ya.
Allah karşınıza çıkarmış yoksa çok uyuturdu sizi.
Ne yalanlar , senaryolar yazar artık.
Madem arkadaşına atıyor niye siz eve gelince servis dışı oluyor acaba.
Allah sabır versin ne diyeyim.

Bende bunu anlamıyorum vallahi çıldıracağım nasıl bir şey anlamadım bariz yalan koskocaman yalan...!

çok çok çok can acıtıcı bir durum:52: allah korusunnnn amaaaa benim eşim böle yapıcakkk o kadını bulurrr saçından sürüklerrr bir güzel evire çevire döver yolunmadık yer bırakmam:47: eşinede ayrı bir ceza vermek gerek:47:

benim eşim öle bişey yapacak demeyin burda yapmaz diyip ertesi gün aldatıldım diyen çok kişi gördük.Büyük konuşmayalım.Ayrıca saçını tutup yolduğun kişi için gururunu ayaklar altına almaya değermi sence şakası bile kötü.bu bayanda belki öyle diyordu kendince bu kadar şaşırdığına göre

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum.

Siz eve gelince nasıl da hemen haber veriyo 5dk sonra servis dışıyım diye. Kusura bakmayın şu söyleyeceklerim için ama,

ne utanmaz adam bunlar ya! senin hiç mi ahlakın yok? madem tek eşli yapamayacak kadar sapık ruhlusun ne diye evlenirsin, boğazına yapışan mı var? Allah bunları bildiği gibi yapsın...

Neyse ki bebeğin yokmuş...

bazen unutulmayan eski sevgililerle tekrardan görüşme durumlarıda olabiliyor. Yani geçmişten biri olabilir bencede bu kadar kısa bir sürede arayış içersine girmiş olmamalı eğer öyleyse bu adamın yapısı hep böyleydi demekki bukadar kısa zamanda bu kadar rahat olabilmesi yapısının buna müsait olduğunu gösterir. Ya çok güzel hayatının rolünü oynamış ve siz onu tanımamışsınız yada bu yüzünü hiç görmek istememişsiniz.

karşıdaki kadının haberi olmayabilir adamın evli olduğundan, zaten kadın sorumlu değil ki , adam sorumlu, evli olan o. ne yapılacaksa kocaya yapılmalı, kadının haberi varsa sonra kadınla istersen hesaplaşırsın...

Back
X