Bu nasıl mesaj

benim eşim öle bişey yapacak demeyin burda yapmaz diyip ertesi gün aldatıldım diyen çok kişi gördük.Büyük konuşmayalım.Ayrıca saçını tutup yolduğun kişi için gururunu ayaklar altına almaya değermi sence şakası bile kötü.bu bayanda belki öyle diyordu kendince bu kadar şaşırdığına göre

hayır hayırr Allah korusun benim başıma gelmez demiyorum gelebilir Allah korusun hiç kimsenin hiç bir bayanın başına gelmesin kınanıcak bir durum değil tabiiki herkezin başına gelebilir ancak herkez hak ettiğini almalı, o kadında hak ettiği değeri almalı yanına kalmamalı onu kast ettim

valla canım sizin cicim ayları çabuk bitmiş gibi ama fevri davranma derim ben. o mesajıda bence sakla.biraz izle eşini davranışını ,sana olan ilgisini kararını ona göre ver şuan senin içinde bir kurt girdi seni kemiriyor ama şunu unutmaki çok erken fire vermiş eşin ve Allahın işi sana bunu gösterdi.Kararlarını ona göre ver görücü usulmü yoksa severekmi evlendin bilmiyorum yani tanıma fırsatın mı olmadı diycem hoş bir çatı altına girmeden 5 yıl çıksanda eşinle huylar değişiyor.

hayır hayırr Allah korusun benim başıma gelmez demiyorum gelebilir Allah korusun hiç kimsenin hiç bir bayanın başına gelmesin kınanıcak bir durum değil tabiiki herkezin başına gelebilir ancak herkez hak ettiğini almalı, o kadında hak ettiği değeri almalı yanına kalmamalı onu kast ettim

işte sorun orda belki bekarım diye kandırdı ki yüksek ihtimalle öyle ama bekarım dese bu kadın 5 dk sonra servis dışıyım diyen birine neden diye sorar bence biliyor evli olduğunu

karşıdaki kadının haberi olmayabilir adamın evli olduğundan, zaten kadın sorumlu değil ki , adam sorumlu, evli olan o. ne yapılacaksa kocaya yapılmalı, kadının haberi varsa sonra kadınla istersen hesaplaşırsın...

karşıdaki kadına eşiyle konuştuktan hemen sonra 5 dakika sonra kapsama alanın dışındayım diyorsa kadının evli olduğunu bildiği apaçık belli, karım geliyor alarm veriyorum beni arama zaten sende 2 gün yoksun demek bu

Son düzenleme:
moralinizi bozmak istemem ama
affettiğiniz durumda eşinize güvenerek çocuk sahibi olmayı planlayabilecekmisiniz:26:
herkesin şartları farklıdır şunu yapın diyemem size kesinlikle
ama düşünürken enine boyuna düşünün lütfen:44:

hiç bilmiyorum canım kimdir imin nesidir ihtimaller üzerine işte

çalışıyosun dimi?bence çok üsteleme konuyuda açma.biraz sessiz kal.eminim için kanıyor hesap sormak istiyosun ama şuan sessiz kal.Üstüne düşersen daha çok dışarıda olmasına sebep olursun.şuan belki kendinde bile suç arıyrsun ve aciz hissediyorsun sakın bu yanını ona gösterme durumun iyi ise ye iç keyfine bak bakalım bu hali ne zamana kadar devam edecek.ona göre kakarını verirsin çocuğun da yok ben yine söylüyorum herzaman da bunun tarafındayım hemen yuva yıkma olayına girip bunu şantaja çevirme çünkü çok yeni evlisiniz.Çocuğun da yok ben senin eşini sevdiğini anladığım için biraz sabret diyorum yinede sen bilirsin

daha 1.5. senelik evlilik nerdeyse cicim aylarında aldattıysa affedersen yapabileceklerini düşünemiyorum çocuğun olmaması büyük bir şans bence hemen ayrıl arkana bile bakma hiç kimse böyle afedersin enayi yerine konulmayı haketmiyor seni ikna etmesine izin verme o seni hak etmiyorr:34::34::34:

sen beş dakika sonra geleceğim diyorsun ve eşiniz de 5 dk sonra servis dışıyım diyor. arkadaşı olsa niye servis dışı olsun ki? Umuyorum başka biri yoktur eşinizin hayatında :(

Bu erkeklerdeki doyumsuzluğu anlamıyorum..
Zaten evlisin, bir tane gül gibi karın var. 2. şahsiyet niye?
Madem gözün dışarda olacaktı ne diye evlenip karının hayatını mahvediyorsun..
Allah önce gözlerini doyursun aldatanların..:47:

allahın işine bak mesajı yanlışlıkla size atmış ha ...hiçbirşey gizli kalmaz allahın iyi kuluymuşsunda ne mal olduğu ortaya çıkmış

Merhaba Arkadaşlar.

Ben 1,5 yıllık evliyim daha çocuğumuz yok dün çok acı bir şey yaşadım kısaca anlatacağım.

Dün iş çıkışı arkadaşımla alışveriş yapalım dedik eşime eve geçgeleceğim söyledim tamam dedi saat 21,30 gibi ben eve dönmeden aradım bir şey istiyormusun diye hayır dedi canım nerdesin dedi 5 dakikaya evdeyim dedim ve arabayı garaja koymak üzere garaj kapısını açtım bide baktımki eşimden mesak mesajı olduğu gibi yazıyorum.

5dk. sonra geçici olarak servis dişiyim... :(
sende 2 gün servistesin... :( 2 gün
sonra görüşmek dileğiyle sevgi kelebeğim...! :)

Şaşırdım anlam veremedim noloyor dedim o hışımla eve girdim bu ne demek oluyor dedim bana mesaj attığını bilmiyor tabi tekrar tekrar sordum ve telefondaki mesajı gösterdim rengi kızardı bozardı görmeniz gerek nasıl kıpkırmızı oldu anlatamam açıklama olarakta arkadaşına yazmış falan falan akşam kapımı kilitledim ve uyudum sabah işe geldim aradı ama cevap vermedim sizce ne yapmam gerek nasıl acı çekiyorum anlatamama...!

:47::47::47:

En kısa zamanda boşanma haberinizi bekliyorum.:19::19::19:

canım erkek milleti için dökülen her gözyaşı boşa akar bunu unutma.ben 5 yıllık evliyim bundan öncede 4 yıllık beraberdik toplam 9 yıl. eminimki her erkeğin içinde vardır bu herzaman 2.kişiye bakma merakı.nıyedır bılınmez.erkekler sadece kadınını sever ama kadın herzaman aşıktır erkeğine..onlar sadece sevdikleri için çok kolay bişekilde hayatına başkalarını sokabiliyolar.9yıl boyunca aldatıldım mı bilemiyorum ama böyle bir şey olsaydı napardım onuda bilmiyorum sen önce beynini boşaltman lazım ya ıkıncı şansı verip once bi ceza verip sonrada takibe alıcaksın yada çocugun yokken ayrılacaksın senin yerınde olsaydım eger eve gelınce ona hıcbısey bellı etmeden telını karıstırdım o yanımdayken herkesı arattırırdım emınımkı erkek kaydetse bıle ıclerınden bırı mutlaka bayan cıkıcaktı sonrada mesajı gosterırıdım vay ozaman halıne..ama sen evı terketsen ona hıc bı zarar olmıcak onu alma eve.o kim oluyo seni haketmeyen o o evide haketmeyen o..boşanmadan önce cezalara başla daha evliliğiniz çok yeni belki kurtarabilirsin :((ama kalp kırıklılığı ve okadının sen ağlarken gülmesi kim bilir nekadar kötü bi durumdur..allah yardımcın olsun umarım vericeğin karar senin için hayırlısı olur .sen sadece kendin için yaşamayı bil sen mutlu huzurlu olursan hayatın tadını çıkarabilirsin herkes şu dünyaya bikere geliyor unutma ne istiyorsan önce kendin için yaşa ama sakın evinden çıkma o evi haketmeyen eşin:( umarım doğru kararı verirsin :(((

bendeevliliğimin 6. senesinde başıma geldi çok zor affettmedim ama 2 çocuk var ve işim yok şans verdim ama çok zorr aşamalardan geçtim çocugun yoktur ve çalışıyorsun benim imkanımda böyle olsaydı çocukta yok asla ve asla dönmezdim affetmezdim k affetmedim zaetnde yani evliliğime 2. şansı vermezdim zamanal acısı belki bi nebze duruyor ama asla unutulmuyor durumunuz çok uygun çekmeyin derim sonraki aşamalar çok zor geçicek kendimden biliyorum rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah

Kızlar dün eve saat 20,00 gibi gittim baktım gelmemiş aramadımda saat 11,30 gibi mesaj atmış ben bu akşam annemde kalacağım diye.

Cildirdim bu nasıl bir soromsuzluk anlamadım hiç cevap yazmadım aramış açmadım. Ben kesinlikle ailemle konuşup bu adamı en kısa zamanda boşuyorum.

Back
X