Bu nasıl olabilir?????

Kızlar benim bir sevgilim vardı
1-2 ay görüştük.bende ilk eşimden yeni ayrilmistim.yakin arkadaşlarımız falan vardı.aradan zaman geçti ben ayrıldım bu çocuktan.sorumsuzdu.isine gelince mesaj atar,konuşuruz falan.

Aradan 3 ay geçmedi birgün TV de kanallara bakıyorum bu çocuk evlendirme programına çıkmış 😂
Baya baya gözlerime inanamadim.o 3 ayda da 3000 kez aradı falan açmadım.
Arada denk gelince baktım baya talibide vardı 🤣😂
1 yıl kadar sonra da ben evlendim zaten.

Kızlar benim bir sevgilim vardı
1-2 ay görüştük.bende ilk eşimden yeni ayrilmistim.yakin arkadaşlarımız falan vardı.aradan zaman geçti ben ayrıldım bu çocuktan.sorumsuzdu.isine gelince mesaj atar,konuşuruz falan.

Aradan 3 ay geçmedi birgün TV de kanallara bakıyorum bu çocuk evlendirme programına çıkmış 😂
Baya baya gözlerime inanamadim.o 3 ayda da 3000 kez aradı falan açmadım.
Arada denk gelince baktım baya talibide vardı 🤣😂
1 yıl kadar sonra da ben evlendim zaten.
Hahha evleneceksen geeeeell

Hahha evleneceksen geeeeell
Yok başka çok izlenen yerdeydi 😂
Herkese söyledim bakın ben bununla tanışıyorum falan diye kimse bana inanmadı 😂
Ortak arkadaşlarımız da popüler olmak için yaptı falan dediler.

Yok başka çok izlenen yerdeydi 😂
Herkese söyledim bakın ben bununla tanışıyorum falan diye kimse bana inanmadı 😂
Ortak arkadaşlarımız da popüler olmak için yaptı falan dediler.
Sizinle yetinmeyip birlikte tüm Turkiyeye talip olmuş herhalde 😂😂😂

Yaklaşık 8 seneyi birlikte geçirdiğimiz için olabilir mi
Arkadaşım isterseniz 10 yılınızı geçirin.. Sonuç olarak ayrılmışsınız ve barışmak istememişsiniz.. 8 yıllık ilişkinizi bitirmeseydiniz o halde?? Bitmiş demek ki sizin hoşnut olmadığınız durumlar varmış ki bitirmek istediniz.. O zaman hayırlı olsun diyeceksiniz..

Sizi kızdırmak için yazmadım bunu.. Kafanızı gereksiz meşgul edip üzülmeyin bence..

Bir sevgilim vardı ayrıldık baya uzun süreli idi. Sonrasında ayrıldık sonrasında da o başka bir kızla birlikteydi fakat bu süreçte sürekli beni arayıp duruyordu ben cevaplamadım. Daha en son 1 ay öncesine kadar beni arayan adam bugün nisanlanmis bu Nasıl erkekkkk
İki elimde dolu olsun tipi .

Aramis da neden aradigi ne malum? Belki sizi sevmyordu zaten o donem de baska bi sebepten aradi. Neden pesinizde kosuyor gibi yorup nisanlandi diye karaktersiz oluyor anlamadim.. Acmamissiniz ki aramalarini.🤔

Aramis da neden aradigi ne malum? Belki sizi sevmyordu zaten o donem de baska bi sebepten aradi. Neden pesinizde kosuyor gibi yorup nisanlandi diye karaktersiz oluyor anlamadim.. Acmamissiniz ki aramalarini.🤔
Daha önce açtığımda devam etmek istedi fakat ben ona karşı güveni kaybetmiştim. Buna karşın bazı duyguları yenmek içeride kolay olmuyor. Nişanlamadan önce benden haber almak için sağda solda konuşması beni baska arkadaşlarına aratması vs sonra birden dankk diye nisan kusura bakmayın da 2 gün önce seviyorum dedikten sonra bugün böyle nişan yapması ILGINC

Daha önce açtığımda devam etmek istedi fakat ben ona karşı güveni kaybetmiştim. Buna karşın bazı duyguları yenmek içeride kolay olmuyor. Nişanlamadan önce benden haber almak için sağda solda konuşması beni baska arkadaşlarına aratması vs sonra birden dankk diye nisan kusura bakmayın da 2 gün önce seviyorum dedikten sonra bugün böyle nişan yapması ILGINC
kusura bakmam da. İstenmedigi icin 1 gunde bile vazgecebiliyor insan. Her nekadar yasanmislik olsa da. Erkekler farkli dusunuyo sanirim kadinlar kadar duygusal olmuyorlar. Giden gitmis. Hic kafa yormaya degmez.

Herkesin aramasina anlam yuklememek lazim. Size aşik oldugundan aramiyor olabilir. Bir telefon sapigim vardi ( hayatimin en uzun sureli sapigiydi) 1 sene kadar cevap almadigi halde hep ayin belirli gunlerinde ve belirli saatlerde mesaj yazardi. Kimdi hala bilmem, ama aşiklikla alakasi yok. 😬

Ilginç degil bacım adam bildiğin gölgede yetişmiş hıyarmış.

klasik bir profil canım bir taraftan yüz bulmazsa diğerine gider onun için farketmez

genelde böyleler. 2-3 gün üzülüp sonra önlerindeki maçlara bakıyorlar. nişan, evlilik, bazen sadece sevgililik.
siz de hayatınıza devam edin. kendinizi, kalbinizi aşka kapatmayın. sizin yasınızı tutmayan adamın siz de yasını tutmayın. hayat akıp gidiyor, kimse için durdurmayın.

genelde böyleler. 2-3 gün üzülüp sonra önlerindeki maçlara bakıyorlar. nişan, evlilik, bazen sadece sevgililik.
siz de hayatınıza devam edin. kendinizi, kalbinizi aşka kapatmayın. sizin yasınızı tutmayan adamın siz de yasını tutmayın. hayat akıp gidiyor, kimse için durdurmayın.
Biz hala o maçın devre arasında sıkışıp kalıyoruz işte. Zaman gerek..

Bir sevgilim vardı ayrıldık baya uzun süreli idi. Sonrasında ayrıldık sonrasında da o başka bir kızla birlikteydi fakat bu süreçte sürekli beni arayıp duruyordu ben cevaplamadım. Daha en son 1 ay öncesine kadar beni arayan adam bugün nisanlanmis bu Nasıl erkekkkk
Arkadaşlar aldığım takım yaramamış galiba ayrılmışlar 🤔🤔😄

Back
X