Yaklaşık 8 seneyi birlikte geçirdiğimiz için olabilir miBirlikte olmayı istemiyorduysanız neden üzücü geldi ki size??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaşık 8 seneyi birlikte geçirdiğimiz için olabilir miBirlikte olmayı istemiyorduysanız neden üzücü geldi ki size??
Hahha evleneceksen geeeeellKızlar benim bir sevgilim vardı
1-2 ay görüştük.bende ilk eşimden yeni ayrilmistim.yakin arkadaşlarımız falan vardı.aradan zaman geçti ben ayrıldım bu çocuktan.sorumsuzdu.isine gelince mesaj atar,konuşuruz falan.
Aradan 3 ay geçmedi birgün TV de kanallara bakıyorum bu çocuk evlendirme programına çıkmış
Baya baya gözlerime inanamadim.o 3 ayda da 3000 kez aradı falan açmadım.
Arada denk gelince baktım baya talibide vardı
1 yıl kadar sonra da ben evlendim zaten.
Yok başka çok izlenen yerdeydiHahha evleneceksen geeeeell
Sizinle yetinmeyip birlikte tüm Turkiyeye talip olmuş herhaldeYok başka çok izlenen yerdeydi
Herkese söyledim bakın ben bununla tanışıyorum falan diye kimse bana inanmadı
Ortak arkadaşlarımız da popüler olmak için yaptı falan dediler.
Arkadaşım isterseniz 10 yılınızı geçirin.. Sonuç olarak ayrılmışsınız ve barışmak istememişsiniz.. 8 yıllık ilişkinizi bitirmeseydiniz o halde?? Bitmiş demek ki sizin hoşnut olmadığınız durumlar varmış ki bitirmek istediniz.. O zaman hayırlı olsun diyeceksiniz..Yaklaşık 8 seneyi birlikte geçirdiğimiz için olabilir mi
İki elimde dolu olsun tipi .Bir sevgilim vardı ayrıldık baya uzun süreli idi. Sonrasında ayrıldık sonrasında da o başka bir kızla birlikteydi fakat bu süreçte sürekli beni arayıp duruyordu ben cevaplamadım. Daha en son 1 ay öncesine kadar beni arayan adam bugün nisanlanmis bu Nasıl erkekkkk
Daha önce açtığımda devam etmek istedi fakat ben ona karşı güveni kaybetmiştim. Buna karşın bazı duyguları yenmek içeride kolay olmuyor. Nişanlamadan önce benden haber almak için sağda solda konuşması beni baska arkadaşlarına aratması vs sonra birden dankk diye nisan kusura bakmayın da 2 gün önce seviyorum dedikten sonra bugün böyle nişan yapması ILGINCAramis da neden aradigi ne malum? Belki sizi sevmyordu zaten o donem de baska bi sebepten aradi. Neden pesinizde kosuyor gibi yorup nisanlandi diye karaktersiz oluyor anlamadim.. Acmamissiniz ki aramalarini.![]()
kusura bakmam da. İstenmedigi icin 1 gunde bile vazgecebiliyor insan. Her nekadar yasanmislik olsa da. Erkekler farkli dusunuyo sanirim kadinlar kadar duygusal olmuyorlar. Giden gitmis. Hic kafa yormaya degmez.Daha önce açtığımda devam etmek istedi fakat ben ona karşı güveni kaybetmiştim. Buna karşın bazı duyguları yenmek içeride kolay olmuyor. Nişanlamadan önce benden haber almak için sağda solda konuşması beni baska arkadaşlarına aratması vs sonra birden dankk diye nisan kusura bakmayın da 2 gün önce seviyorum dedikten sonra bugün böyle nişan yapması ILGINC
Hazır düğün işte. Koca işi kolay demiş kadın
Ilginç degil bacım adam bildiğin gölgede yetişmiş hıyarmış.Daha önce açtığımda devam etmek istedi fakat ben ona karşı güveni kaybetmiştim. Buna karşın bazı duyguları yenmek içeride kolay olmuyor. Nişanlamadan önce benden haber almak için sağda solda konuşması beni baska arkadaşlarına aratması vs sonra birden dankk diye nisan kusura bakmayın da 2 gün önce seviyorum dedikten sonra bugün böyle nişan yapması ILGINC
Hıyarlık onun için yüksek bir mertebe olurIlginç degil bacım adam bildiğin gölgede yetişmiş hıyarmış.
Biz hala o maçın devre arasında sıkışıp kalıyoruz işte. Zaman gerek..genelde böyleler. 2-3 gün üzülüp sonra önlerindeki maçlara bakıyorlar. nişan, evlilik, bazen sadece sevgililik.
siz de hayatınıza devam edin. kendinizi, kalbinizi aşka kapatmayın. sizin yasınızı tutmayan adamın siz de yasını tutmayın. hayat akıp gidiyor, kimse için durdurmayın.
kalmayalım. kalsak da belli etmeyelim. hep bişey sanıyorlar kendilerilerini.Biz hala o maçın devre arasında sıkışıp kalıyoruz işte. Zaman gerek..
Arkadaşlar aldığım takım yaramamış galiba ayrılmışlarBir sevgilim vardı ayrıldık baya uzun süreli idi. Sonrasında ayrıldık sonrasında da o başka bir kızla birlikteydi fakat bu süreçte sürekli beni arayıp duruyordu ben cevaplamadım. Daha en son 1 ay öncesine kadar beni arayan adam bugün nisanlanmis bu Nasıl erkekkkk