• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl sevgi!

damla123_

İçimdeki boşluk </3
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
1.240
1
36
Bursa
Beni seven çocuk ve yakın arkadaşım arkamdan konuşuyorlar :53: o kadar üzgün ve kırgınımki beni sevn çocuk bana beni sevdiğini aşık olduğunu niyetinin ciddi olduğunu söylemişti ama ben ona karşı birşey hissetmediğim için hep hayır dedim bu çocuklada yakın arkadaşız iyi anlaşırız bu arada.İşte benim ne kadar inatçı olduğumu söylemiş diğer en yakın arkadaşıma benim gözüm yükseklerdeymiş ben öğretmen avukat olan kişileri istiyormuşum-ve böyle birşeyde yok- nasıl böyle düşünebilir ya :( şimdiki konuşmalarındada nerdeyse hakaret derecede konuşmuş beni seven çocuk! bu nasıl sevgi hayır dedim diye böyle alçaltmaları hakaret etmeleri ne demek ya sizce seven insan böyle konuşurmu? ya en yakın arkadaşım ne demeli beni savuncağına.. beni seven çocuk demişki "damlayı peşimde koşturacağım" dedi ve en yakın arkadaşımda! "ben yanınızdayken koştursan"dedi ;( bu nasıl olur ya :((

"Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der"unutma güzelim ve hiçç üzülme..bu arada bu lafları sana getiren kim??

yaşlar kaç çok merak ettim.seni seven çocuk sandığın gibi seni sevmiyomuş en yakın arkadaşın da en yakın arkadaş değilmiş bu kadar basit.

aslında getiren yok yazışmalarını gördüm benim hiç yapmayacağım birşey ama ne olduysa tıkladım ve adımı gördüm okudum facene girmeme izin verdi işim vardı sonra ne olduysa yazışmalarını gördüm :(

Son düzenleme:
evt haklısın ama işte canımda yanıyor demekki tanıyamamışım onları :(

bence seni seven oğlan hala çocukmuş.ki bu yaşlarda erkeklerden olgun davranmalarını beklemek zaten saçma.bence bu kadar ciddiye alma ama yakın arkadaşını hayatından çıkar seni anında sırtından vurmuş.

bence seni seven oğlan hala çocukmuş.ki bu yaşlarda erkeklerden olgun davranmalarını beklemek zaten saçma.bence bu kadar ciddiye alma ama yakın arkadaşını hayatından çıkar seni anında sırtından vurmuş.

arkadaşım bana karşı çok iyi çok yakınız kardeşiz resmen ama o yazışmaları..çok kötü oldum ya :( :( en çokda arkadaşımın bana böyle birşey yapması kırdı beni :( :/

Bu arada bu bildikleriminden haberleri yok :( söylesem ne değişecek diye düşünüyorum ama bazen yüzlerinede vurmak istiyorum nasıl böyle konuşabildiklerine :/

o 21 yaşında 22 yaşına girecek

kendi fikrimi söylemem gerekirse daha ergen yaşlar beklyodum yanlnş anlama bu senden kaynaklanmyo anlattığın bu durum lise cagında olyodu. ama gercekten cok ayıp etmişler cocugu b.ver gitsinde arkadasın nedn öle yapmış bence onu düşnmelisin :54:

kendi fikrimi söylemem gerekirse daha ergen yaşlar beklyodum yanlnş anlama bu senden kaynaklanmyo anlattığın bu durum lise cagında olyodu. ama gercekten cok ayıp etmişler cocugu b.ver gitsinde arkadasın nedn öle yapmış bence onu düşnmelisin :54:

Arkadaşım neden böyle yaptı bilmiyorum dediğim gibi bana karşı çok iyi sıcak ama neden öyle söylemiş bilmiyorum :(

Arkadaşım neden böyle yaptı bilmiyorum dediğim gibi bana karşı çok iyi sıcak ama neden öyle söylemiş bilmiyorum :(

cnm bak eger bu arkadasın senin arkandan böle seyler yaposa ya gercek arkadsn degildir yada cocuga asıkdır. ama neolursa olsun ondan uzak durmalsn cnm kesinlikle bu arkadslıgı sürdürmek dogru diil.

cnm bak eger bu arkadasın senin arkandan böle seyler yaposa ya gercek arkadsn degildir yada cocuga asıkdır. ama neolursa olsun ondan uzak durmalsn cnm kesinlikle bu arkadslıgı sürdürmek dogru diil.

aşık olmadığını biliyorum ona abi diyor yani ama söylemelimiyim sizce bildiğimi?

aşık olmadığını biliyorum ona abi diyor yani ama söylemelimiyim sizce bildiğimi?

tatlm bence aşık olmadığını biliyorum deme hoşlanyodur isterse brak abiyi baba desin ne kızlar var. bizat yasadm o yüzden sölyom. vee bak diosunki sölemelimiyim...????? söleme git yüzüne vur ve arkadslıgı bitir...! sen ilerde tekrar böle bişi yaşamk istosan başka tabi:50:

tatlm bence aşık olmadığını biliyorum deme hoşlanyodur isterse brak abiyi baba desin ne kızlar var. bizat yasadm o yüzden sölyom. vee bak diosunki sölemelimiyim...????? söleme git yüzüne vur ve arkadslıgı bitir...! sen ilerde tekrar böle bişi yaşamk istosan başka tabi:50:

Haklısın bu işi halletmeliyim yoksa 2 değil 3-5-10 olacak bu :(

Back
X