- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
dediğim gibi nasıl anlatıcam utanıyorum
ama sağlıkla ilgili mesele ama traji komik yani ve sormaya çok utanıyorum ama bişey olur mu acaba diye düşünmektende kafayı yemek üzereyim neyse konuya geliyorum mide bulantım vardı bunun için doktora gittim gastritten şüphelendi ve bir bakteri var oda yapabilir diye dışkı testi istedi 1 saat içinde raporlar çıkar acele et dedi neyse benimde hiç tuvaletim yok, o gün kalsın ertesi gün yapalım testi diycem şehir dışına çıkma durumumuz vardı o gün mecburdum yani.büyük tuvaletemi yapıcam diye kendimi çok zorladım kadınlar doğum yaparken nasıl sıkar kendini ıkınır öyle gibi baya yıprattım kendimi
bu sırada çömeşmiş bir vaziyette durmaktan ve kendimi kasmaktan belimden aşağı öyle bir ağrı girdi sanki içim boşalmış gibiydi eve zor yürüdüm ayaklarımın dermanı kesilmişti neyse 2-3 gün vücudum ağrıdı ters zor hareket yapmaktan geçti(uzun süre spor yapmadıktan sonra yapmışken ki ağrı gibi) ..geçti diyordum aslında 1 hafta oldu bu olay olalı ve belim tekrar ağrımaya başladı böyle romatizma olmuş gibi ayaklarıma kadar sızlıyor anneme diyorum kendimi sıkmak zarar vermişmidir diye bilmiyorum hiç zorlanır mı o kadar diyor ama napayım o an çok acildi ve farkedemedim böyle zorlandığımı
sonuçta diyorum doğum yapan insanlar daha çok sıkıyor kendini ıkınıyor falan ciddi bişey olucak olsa onlarada olur ama bide diyorum damarlarıma yada belime falanda bi zarar mı verdim ki? normal doğumdan sonra falan da böyle şeyler olur mu ya bilenlere sormak istiyorum yoksa durum anormal mi?tuhaf bi konu oldu ama insanın başına tuhaf tuhaf şeyler geliyor valla ya gülsem mi ağlasam mı bilemedim
not:bel ağrısına hangi bölüm bakar?

not:bel ağrısına hangi bölüm bakar?
Son düzenleme: