bu nasıl ve neyin ağrısı

yeniyeni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
922
342
103
kızlar nolur bilen cevap versin göğüs altım yani karnımın üst kısmı feci ağrıyor ölücem resmen ağrıdan nefesim kesiliyor bebek bi yerini dayamıştır diyor annem ama değil öyle olsa anlardım 3 gündür el süremiyorum acıdan karnıma sizce bu neyin nesi

Bence bebek dayamistir. Aynı sorun bende de oluyor. Dik oturamadigim anlar bile oluyor ve oraya dokunduğunda canım yanıyor.
Dr uma sordum kızım ayaklarını dayamis :)

benim minik kuşum da öyle ablası sürekli poposu kafasını dizini dayayıp duruyor :52: endişe etme sancı yaparsa ve bu sancılar 10.dk'dan az olursa endişelen canım

1 haftadır bende de var bu dayanılmaz ağrı....elimi dokunamıyorum yanıyor sanki orası içerisi yara olmuş gibi...biran önce geçsin diye dua ediyorum..

Bebişlerimiz annelerine dayanıyor işte. Aynısını bende yaşıyorum. sanki elini ateşe tutarsın ya yanar ya öyle bir yanma oluyor. Ama ben razıyım sağlıkla gelsin de..
Güzel anneler çarşamba günü benim evlilik yıldönümüm 2 yılımızı dolduruyoruz bu sene. Ve çok endişeliyim ki çarşamba günü babam Bypass olacak. :(
Lütfen dualarınızı esirgemeyin.. hayırlı geceler..

Son düzenleme:
Bebişlerimiz annelerine dayanıyor işte. Aynısını bende yaşıyorum. sanki elini ateşe tutarsın ya yanar ya öyle bir yanma oluyor. Ama ben razıyım sağlıkla gelsin de..
Güzel anneler çarşamba günü benim evlilik yıldönümüm 2 yılımızı dolduruyoruz bu sene. Ve çok endişeliyim ki çarşamba günü babam Bypass olacak. :(
Lütfen dualarınızı esirgemeyin.. hayırlı geceler..

dün gecede ben aynısını yaşadım o kadar canım yandı ki anlatamam..hatta sırtıma kadar vurdu ağrısı..ama hareket edince geçiyor =)) cnm bizimde evlilik yıldönümümüz salı günü..çekirdek ailenle nice uzuuun sağlıklı senelerin olsun.baban içinde endişelenme Allah tez zamanda şifasınjı verir inşallah

dün gecede ben aynısını yaşadım o kadar canım yandı ki anlatamam..hatta sırtıma kadar vurdu ağrısı..ama hareket edince geçiyor =)) cnm bizimde evlilik yıldönümümüz salı günü..çekirdek ailenle nice uzuuun sağlıklı senelerin olsun.baban içinde endişelenme Allah tez zamanda şifasınjı verir inşallah[/

Allah razı olsun..
Bu arada bir ömür boyu çocuğun(ya da çocuklarınla) uzun mutlu bir yaşam geçirirsiniz umarım..

Back
X