• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne akıntısı sizce ne olabilir.( Resimli rica ediyorum kızmayın)

Anacım milletin gözüne de sokmuyoz bu ne diye. En kötü ihtimal dr a gidiyoz. Ona bakarsan bende buraya 💩 resmi atsam sende aynı tepkiyi verirsin ama kendi 💩 una aynı tepkiyi vermezsin. Tişikkirler
Kusura bakma da ben sizin gibi on yargılı değilim kimsenin💩 una karismiyorum siz her 💩 a böyle tepki veriyorsunuz yazik

Kaç zamandır konu açıyorum bir Allah in kulu doğru düzgün cvp yazmıyor konuma böyle resim atınca dusman kesiliyoruz mübarek
Adet kanamasini neon yesili flan mi saniyorsunuz ? Yeni uye de değilsiniz boyle fotograf atmaya utanir insan ya bi düşünür yani :KK51:

Kaç zamandır konu açıyorum bir Allah in kulu doğru düzgün cvp yazmıyor konuma böyle resim atınca dusman kesiliyoruz mübarek
Neden acaba??? Herkes sizin vajinanizdan gelen kani gormek zorunda mi? Bunu buraya koymaya, bu kadar insanin midesini kaldirmaya utanmiyor musunuz? Arkadaslariniza msj olarak atin bakayim yiyorsa, ne tepki alacaksiniz? Anonim diye her seyi yapabileceginizi saniyorsunuz.

Keske simdi burda bi hacker sizi bulup ifsa etse bu rezilliginizi

Neden acaba??? Herkes sizin vajinanizdan gelen kani gormek zorunda mi? Bunu buraya koymaya, bu kadar insanin midesini kaldirmaya utanmiyor musunuz? Arkadaslariniza msj olarak atin bakayim yiyorsa, ne tepki alacaksiniz? Anonim diye her seyi yapabileceginizi saniyorsunuz.

Keske simdi burda bi hacker sizi bulup ifsa etse bu rezilliginizi

Back
X