- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.211
- 598
Ayys haklisin onlari unuttumKazeni bırak burayı herkes görüyor sadece üyelere özel değil ki
Tam olarak öyle işte, yoldan geçen bu kan ne kanı diye sormuş ha burda sormuşAyys haklisin onlari unuttum
Aslinda sokaga cikip elinde pedle gezmekten pek farki yok buraya koymanin
Senin kapali da ne oluyor, en mahremini buraya attiktan sonraKusura bakmada plajda kıçı başı açık olan sizin gibiler doğru ben bir foto atmışım size yanlış geliyor yaw hehhe de get lo
Burda gizli takiliyoruz diye de her halti koymayi nasil kendimize yediririz anlamiyorumTam olarak öyle işte, yoldan geçen bu kan ne kanı diye sormuş ha burda sormuş
Çok şey oluyor ama senin gibiler bunu anlamazSenin k*çın başın kapalı da ne oluyor?
O konuyla bu konunun ne alakası var saygısızAldatildigi halde dogum gununu kutlamadigi icin esine sadece “kirilan” birisine laf anlatamazsiniz hanimlar.
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana heavy metal az anlayacaginiz.
Regl kanini sergilemekten cekinmeyen sen saygilisin yani; oyle mi?O konuyla bu konunun ne alakası var saygısız
BENİM GİBİLER derken? Ne oldu? Kocan k*çı başı açık biriyle aldattı da ondan mı bu karın ağrın? Çok şey oluyormuş belli!Çok şey oluyor ama senin gibiler bunu anlamaz
Uuu cok sert, demek ki oyleymisBENİM GİBİLER derken? Ne oldu? Kocan k*çı başı açık biriyle aldattı da ondan mı bu karın ağrın?
HshsshshshshshshshAnacım milletin gözüne de sokmuyoz bu ne diye. En kötü ihtimal dr a gidiyoz. Ona bakarsan bende burayaresmi atsam sende aynı tepkiyi verirsin ama kendi una aynı tepkiyi vermezsin. Tişikkirler
Bence top 90 a gitti tebriklerBENİM GİBİLER derken? Ne oldu? Kocan k*çı başı açık biriyle aldattı da ondan mı bu karın ağrın? Çok şey oluyormuş belli!
Dedi kanlı pedini atan kırılgan naif kadınO konuyla bu konunun ne alakası var saygısız
Ay bu yorumunuz nasıl kaçmış gözümden. Kesinlikle haklısınız. Bu yüzden Hemen tamamlayalım.Kadın kadının düşmanı zaten. Terbiyesiz
Kanlı pedinin fotosunu atıyorSenin k*çın başın kapalı da ne oluyor?
Bnde duphastan kullandım adet geçikmesi yapıyor dedi doktorum hafif şekilde lekelenmem olmuştu on gün sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah hamilesinizdirDuphaston kullandıktan 5gun sonra azar azar lekelenme geldi .ama kahverengiyle kırmızı normalde adetim yoğun olurdu ve ağrılarım olurdu. Ama şuan böyle bir lekeler ve ağrım yok arada sırada sırtıma ve karnıma kiramp giriyor sizce ne olabilir .gebelik değil diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?