Ben sadece leke miktarını göstermek istedim. Ama kadın kadını anlamadikdan sonra anca şeytan taşlar gibi tasliyorlar ben sizin kardeşimiz olarak böyle birşey paylaştım açtığım konulara kimse cvp vermedi .tamam paylaştığım şey olmaması gereken birşey ama kimse cvp vermeyince bende böyle denedmYalniz bu lekelenmeye gore daha fazla bence doktoa gidin
En azından ben atacağım arkadaşlarım sizin gibi vijdansiz değil.Neden acaba??? Herkes sizin vajinanizdan gelen kani gormek zorunda mi? Bunu buraya koymaya, bu kadar insanin midesini kaldirmaya utanmiyor musunuz? Arkadaslariniza msj olarak atin bakayim yiyorsa, ne tepki alacaksiniz? Anonim diye her seyi yapabileceginizi saniyorsunuz.
Keske simdi burda bi hacker sizi bulup ifsa etse bu rezilliginizi
Tarif ederim ben sana. Beyaz pastanın üzerinde 3 tane vişne varmış gibi düşünİyi ki yetisemedim ortamda pasta yiyorum
Harikasın calci, öyle güzel betimledin ki şu an okurken daha bi iştahla pastamı yudumluyorum teşekkür ederim akakakskslwlwpwkskekTarif ederim ben sana. Beyaz pastanın üzerinde 3 tane vişne varmış gibi düşün
O zaman ona atin da bakalim ne tepki veriyor? Ustelik ben sizin arkadasiniz olmadigima gore size vicdanli davranip sizi pispislamama gerek yok, dogru 1 tanedirEn azından ben atacağım arkadaşlarım sizin gibi vijdansiz değil.
Vişneli pastalar iptalTarif ederim ben sana. Beyaz pastanın üzerinde 3 tane vişne varmış gibi düşün
Yaw heheee sen dogrusun .O zaman ona atin da bakalim ne tepki veriyor? Ustelik ben sizin arkadasiniz olmadigima gore size vicdanli davranip sizi pispislamama gerek yok, dogru 1 tanedir
Ay yok vajinasindan cikan vucut sivisinin fotosunu buraya koymaya utanmayan sen dogrusunYaw heheee sen dogrusun .
Kusura bakmada plajda kıçı başı açık olan sizin gibiler doğru ben bir foto atmışım size yanlış geliyor yaw hehhe de get loAy yok vajinasindan cikan vucut sivisinin fotosunu buraya koymaya utanmayan sen dogrusun
Bende onun için randevu almaya çalışıyorum da yok yani . O yüzden yazdım buraya . teşekkür ederim en azından sizin gibi insanalr hala varKardeş doktora gözük sen.
Belki kist,miyom bişey vardır.
Detaylıca bakılır.
Geçmiş olsun.
Her zaman. Reca ederimHarikasın calci, öyle güzel betimledin ki şu an okurken daha bi iştahla pastamı yudumluyorum teşekkür ederim akakakskslwlwpwkskek
Sen böyle yazınca yine midem bulandı bakAy yok vajinasindan cikan vucut sivisinin fotosunu buraya koymaya utanmayan sen dogrusun
Senin k*çın başın kapalı da ne oluyor?Kusura bakmada plajda kıçı başı açık olan sizin gibiler doğru ben bir foto atmışım size yanlış geliyor yaw hehhe de get lo
İçinden gelen geçeni herkes görüyor .Senin kıçın kapalı da ne oluyor?
Plajdaki kadın = ben ne alaka?Kusura bakmada plajda kıçı başı açık olan sizin gibiler doğru ben bir foto atmışım size yanlış geliyor yaw hehhe de get lo
Kazeni bırak burayı herkes görüyor sadece üyelere özel değil kiBisey sorcam bu fotolari atanlara
Hadi bizden utanmadiniz
Bari kazenden utanin ya biktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?