Iyi aksamlar, henen derdimi anlatayim.Bugün yeni isimde ilk günümdü haliyle mesafeli durdum ki zaten öyleyimdir.Herneyse sonradan oraya calisan bir adam geldi ki ilk defa gördüm.Bayagi lakayt birisi ilk izlenimim olarak.Ön yargili davranmak istemiyorum ama hep öyle olmustur bende basta hoslanmadiysam cikar bisey.Nasil desem iste herkese konusup öaf atan tipler olurya direkt senli benli konusan onlardan.Ne alakaysa o kadar isin arasinda eger böyle pasif olursan seni ezerler burda dedi.
Ne alaka anlamadim halbuki yok öyle birsey hemde ilk gün.Pardon anlamadim dedim.Konustu öyle gitti.Pasiflikten kasti nedir anlamadim acaba ordakiler uzun zamandir beraber calisiyorlarmis tabiki gidip lak diye yapisamam.Haksizlik etmiyeyim cokta yardimci oluyorlar yeniyim diye ama bu adam sinirimi bozdu.Simdi zaten bu adamla laubali olmam direkt terslesemmi cünkü yeniyim ya baslar baslamaz bisey ciksin istemiyorum.Birde bir sorum daha pasiflik nedir isyerinde sizce isinizi dogru düzgün yapup cikmamakmidir.Farkindayim bilirsiniz ilk günler yeni gelene hep fazla is yaptirilir.Bilmiyorum ya cok iyiydi modum düstü böyle olunca