Bu ne anlama geliyor sizce?

Kumsal80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
594
297
33
Iyi aksamlar, henen derdimi anlatayim.Bugün yeni isimde ilk günümdü haliyle mesafeli durdum ki zaten öyleyimdir.Herneyse sonradan oraya calisan bir adam geldi ki ilk defa gördüm.Bayagi lakayt birisi ilk izlenimim olarak.Ön yargili davranmak istemiyorum ama hep öyle olmustur bende basta hoslanmadiysam cikar bisey.Nasil desem iste herkese konusup öaf atan tipler olurya direkt senli benli konusan onlardan.Ne alakaysa o kadar isin arasinda eger böyle pasif olursan seni ezerler burda dedi.
Ne alaka anlamadim halbuki yok öyle birsey hemde ilk gün.Pardon anlamadim dedim.Konustu öyle gitti.Pasiflikten kasti nedir anlamadim acaba ordakiler uzun zamandir beraber calisiyorlarmis tabiki gidip lak diye yapisamam.Haksizlik etmiyeyim cokta yardimci oluyorlar yeniyim diye ama bu adam sinirimi bozdu.Simdi zaten bu adamla laubali olmam direkt terslesemmi cünkü yeniyim ya baslar baslamaz bisey ciksin istemiyorum.Birde bir sorum daha pasiflik nedir isyerinde sizce isinizi dogru düzgün yapup cikmamakmidir.Farkindayim bilirsiniz ilk günler yeni gelene hep fazla is yaptirilir.Bilmiyorum ya cok iyiydi modum düstü böyle olunca

Adamin tavri cok sacma. Yani bir firsat ver bu kadin daha yeni ise baslamis, hemen gelip moralini bozmak nedir?

Adamin tavri cok sacma. Yani bir firsat ver bu kadin daha yeni ise baslamis, hemen gelip moralini bozmak nedir?
Ya diyorum o kadar itici biriki.Sacma sacma konustu bende kisa cevaplar verdim muhattap olmamak icin cünkü cok yilisik bir tip.Onami bozuldu acaba anlamadim

Ya diyorum o kadar itici biriki.Sacma sacma konustu bende kisa cevaplar verdim muhattap olmamak icin cünkü cok yilisik bir tip.Onami bozuldu acaba anlamadim
Genellikle her ortamda en az bir kisi var boyle bu tipten. İyi etmissiniz muhatap olmayarak. İlerleyen zamanlarda da aynen boyle davranmanizi oneririm.

Adam herhalde siz onun gibi davranmayınca öylesine saçmalmış , kale bile almayın bence ..
Aynen gitsin basimdan diye kisa cevaplar verdim herkese öyle ama ordakiler kimi ciddiye aliyor kimi sallamiyor.Cünkü direkt sanki böyle 40 senedir calisiyoruz beraber gibi espri falan yapinca daha tanisali 10 dalkika olmus bende muhattap olmadim acikcasi

Genellikle her ortamda en az bir kisi var boyle bu tipten. İyi etmissiniz muhatap olmayarak. İlerleyen zamanlarda da aynen boyle davranmanizi oneririm.
Aynen hic hoslanmam bu tiplerden delimidir nedir.Zaten eger ki bir daha ayni hareketleri yapsin uyarmak istiyorum sonucta ayni yerde calisicaz haddini cizgisini bilsin

Bende ilk gün den kaynaşamam sizin gibi, önce tanırım sonra zamanla alışırım herkese..
Adam sacmalamis , şimdilik birşey söylemeyin zaten bir aya kadar herkesi tanırsıniz belki de gereksiz boş konuşan bir tiptir . Dikkate almaya gerek yoktur

Zaten orda calisan birisi de bakti benim davranislarima gerek olmadikca muhattap olma cünkü ne konustugunu bilmiyor dedi.Bakalim dediginiz gibi zaman gecsin bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…