Bu ne anlama geliyor?

Eki Görüntüle 1160343

Daha önce de prolaktinime bakildi da hamile diye yazdigini ilk defa goruyorum bilgisi olan var mi?
Bu yukseklikte hamile olmamam gerek ama bu yazan hamile neyi kastediyor?

Hamilelikte süt üretiminin başlaması ve yükselen hormon prolaktin. Eğer hamile değilseniz tedavi olmanız gerek. Dostinex diye bir hap verir doktor ve hormonlar düzelir.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Hamilelik sadece betahcg hormonuna bakılarak anlaşılabilir. Burada prolaktin hormonunun referans değerilerinde yazıyor hamile demek değil, bu değerler arası gebelikte düşünüleiblir diyor herhalde bende çok baktırdım ama hiç yazmıyordu yalnız gebe değilsiniz yani onu bilin. Prolaktininiz yüksek 25 ve üzeri için düşürmeniz için ilaç kullanmak gerekir çok yüksek değil dr gösterin size hap verecek kullanacaksınız değeriniz düşecek o yazanın da neden yazdığını dr sorarsnız zaten hem dr istemiştir hormonu ona sorsaydınız ne olduğunu o yazının.

Teşekkürler cevabiniz icin. Troidi calistirip prolaktini dusurecek muhtemelen doktor daha once de ayni tür tedaviyle degerlerim duzelmisti. Hamilelikle ilgili konulara yabanci oldugum icin acaba burda hamile yazmasinin bir anlami var mi diye düşünmüştüm ama cogu arkadas siz de dahil bilgilendirdiniz. Doktoruma henüz gitmedim bugun saat 18 de aldik sonuclari gidecegim bu haftaici. Meraktan sizlere sordum önce.

Sonucumun cikmasini bekliyordum bugun aldim daha bu haftaici gidecegim. Cevabınız icin teşekkür ederim ogrenmis oldum.

Sonucumun cikmasini bekliyordum bugun aldim daha bu haftaici gidecegim. Cevabınız icin teşekkür ederim ogrenmis oldum.

Rica ederim. Üniversite öğrenciliğim sırasında prolaktin tedavisi gördüm. Ah ne çok baktım o değerlere bilemezsiniz. Ki benimki başladığında 132'ydi. Çok geçmiş olsun. En kısa sürede geçer umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…