• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne anlama geliyor ?

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
İyi geceler.
Belki bilirsiniz beni tehdit eden eski erkek arkadaşım hakkında konu açmıştım.
Samimi olduğum sınıf arkadaşım hakkında bir daha yanında görürsem mezara koyarım demişti.Şimdiki erkek arkadaşım hakkında sa sizi gorursem çok kötü olur tarzı tehditler savurmuştu.
Bende cevaben ondan korkmadığmı uzatırsa savcılığa gideceğimi.Şuan cok mutlu ve huzurlu olduğumu.Ona da iyi dileklerimde bulunduğumu ve artık bir daha asla cevap atmayacağımı belirten elveda dediğim bir mesaj attım.
Dün gece bana cevap olarak şunu atmış ki hiç anlayamadım ne demek istediğini.Kızlar mesaj şu.
Helal olsun bi ogrenco bu kadar hızlı ve hevesli olduğunu düşünmezdim hicbisey icin ama İnan zerre kadar kafama takmıyorum hiçbirşeyi öncelikle savcılığa vermek isterim demissin tanıdığım cok sağlam savcılar var yardımcı olabilirim bu konuda ki kimse sana zorla cevap yazdırmadı neyse
Beni yazin son cagırdıgında tahmin etmistim biseyler biliyomusun belkide onun icin gelmedim yanina söylenecek hicbir soz kalmadı artık ve gercekten bi cevap istemiyorum
Sana sadece rahatsız oldugum birkaç şeyi söyledim ama bu kadar büyük bi tepki beklemedim gercekten arkanda seni dolduran sana güven veren biri olduğunu anladım ben cok şeyin üstünü kapattım sana inandım ama olmadı İnsanlara zerre kadar bi duygu besleyemiyorum artık
Sana bu kez gercekten son olarak söyleyecek iki çift lafım var bazı insanlar sahip olmadıkları kalitenin ait olmadıkları kişiliğin ve yaşamadığı mutluluğun reklamını iyi yaparlar bunlardan uzak dur herkes kendine yakışanı yapar ben bunu sana hic yakistiramadim umarım bundan sonraki hayatın istedigin gibi olur dertsiz sıkıntısız ... Hayatta basarılar dilerim elvedalar benden olsun.

Ay deli mi ne yaa.Tanidigi savcilar varmis ta bilmem ne.Enistem polis olayina donmus:KK70:.Sen de deseydin ya tanidigim en iyi reklamci sendin uzak duruyorum iste diye.Gozum korktu demiyoda laga luga yapiyo.
Mesaj içeriğinde ne söylemek istedi onu anlayamadım ben.

Hele bu çocuk manyak galiba ???
Sana sadece rahatsız olduğum şeyi söyledim nedir çok gükdüm, tehdit etmenin adı bu muymuş:KK70::KK70: gece gece eğlendim:KK70:

Bu seni kıskanma tiplerine girmiş ve niyeti bozmus tekrardan birleşme istiyomus baksana konusmalarina çok belli senden yüz bulacağını saymis ay beni kiskaniyo demekki hala seviyo bende yüz veriyim biraz gibi dusunmeni bekleyiş ama duvara toslayinca bozulmuş baya iyi yapmışsın tepkiye tepki:KK9::KK14:

Yok yazmadım,yazmayacağım ama ne demek istedigini anlamadım.Mesajın son kısmında bana mı kişiliksiz,mutlu olmayan kalitesiz bir insansın mı demek istedi yoksa boylelerinden uzak dur mu demek istedi
Bu mesajin 'bence' turkcesi: acayip kiskandim yeni birini bulunca seni tehditte ettim ama sonrada popom yemedi suan geri adim atiyorum. Son kismi icinde demek istedigi kiskancliktan oluyorum senin onunla mutlu oldugunu gorunce.. bu kadar yani, kaale almana gerek yok bence

asıl mesele korkulacak olay kalmadı çünkü göze alamadı umudu vardı kırıldı...onun mesajıda duygusal geldi bana karşındaki kişiye karşı seni uyarıyor sanki ama konudaki gizli özneyi tam çözemedim

Havlayan kopek isirmaz diye bosuna demiyolar:KK48:
Mutlu degilsin rol yapiyosun demek istemis galiba. Onsuz mutlu,huzurlu olman imkansiz cunku:KK51:
Çünkü o varken böyle hissettirmiştim.Sadece o vardı,onsuz olamazdı ama oluyor hatta şuan çok huzurluyum.
Bunu sindiremiyor.Bana huzurlu değilsin rol yapıyorsun demek istiyor sanırım

asıl mesele korkulacak olay kalmadı çünkü göze alamadı umudu vardı kırıldı...onun mesajıda duygusal geldi bana karşındaki kişiye karşı seni uyarıyor sanki ama konudaki gizli özneyi tam çözemedim
Bana mı dedi sen rol yapıyorsun karaktersizsin mutlu değilsin diye yoksa böyle insanlardan uzak dur mu demek istedi.

sen savcı falan filan karıştırınca kuyruğunu bacakları arasına sıkıştırıp, arabesk soslu birşeyler gevelemiş.
hiçbir cevap yazma,adam ergen.

Back
X