• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ne anlama geliyor ?

Yediremedi kendine iste.Senin arabesk dinleyip kiyida kosede aglamani bekliyodu.Sende yeni asklara yelken acinca zoruna gitti.Bir kuyruk acisi hikayesi yani.
Benim çok büyük hayallerim vardı onunla.Şimdi böyle olunca insanın içi bir garip oluyor.Hiç tahmin etmezdim ki bunları yaşayayım.

Siz savcılığa gidip şikayet ederseniz tanıdığı savcılar var, size yardım edebilirmiymiş :KK53: Kaçırma bu fırsatı :KK53:
Böyle bir kırodan kurtulduğunuz için şükür edin.. Yaptıklarıda düpedüz kuyruk acısı, eğer tehditleri yazılı mesajsa saklayın..
Bişey yapamaz belki ama ne olur ne olmaz, şimdi derin bir kuyruk acısı var, o birini bulup ona sarana kadar sıkın dişinizi..

Siz savcılığa gidip şikayet ederseniz tanıdığı savcılar var, size yardım edebilirmiymiş :KK53: Kaçırma bu fırsatı :KK53:
Böyle bir kırodan kurtulduğunuz için şükür edin.. Yaptıklarıda düpedüz kuyruk acısı, eğer tehditleri yazılı mesajsa saklayın..
Bişey yapamaz belki ama ne olur ne olmaz, şimdi derin bir kuyruk acısı var, o birini bulup ona sarana kadar sıkın dişinizi..
Bence artık düştü peşimden ya.
Bilmiyorum ben bu mesajdan bunu çıkardım.
Tabiki saklayacağım mesaji ama bitti artık bence.

İyi geceler.
Belki bilirsiniz beni tehdit eden eski erkek arkadaşım hakkında konu açmıştım.
Samimi olduğum sınıf arkadaşım hakkında bir daha yanında görürsem mezara koyarım demişti.Şimdiki erkek arkadaşım hakkında sa sizi gorursem çok kötü olur tarzı tehditler savurmuştu.
Bende cevaben ondan korkmadığmı uzatırsa savcılığa gideceğimi.Şuan cok mutlu ve huzurlu olduğumu.Ona da iyi dileklerimde bulunduğumu ve artık bir daha asla cevap atmayacağımı belirten elveda dediğim bir mesaj attım.
Dün gece bana cevap olarak şunu atmış ki hiç anlayamadım ne demek istediğini.Kızlar mesaj şu.
Helal olsun bi ogrenco bu kadar hızlı ve hevesli olduğunu düşünmezdim hicbisey icin ama İnan zerre kadar kafama takmıyorum hiçbirşeyi öncelikle savcılığa vermek isterim demissin tanıdığım cok sağlam savcılar var yardımcı olabilirim bu konuda ki kimse sana zorla cevap yazdırmadı neyse
Beni yazin son cagırdıgında tahmin etmistim biseyler biliyomusun belkide onun icin gelmedim yanina söylenecek hicbir soz kalmadı artık ve gercekten bi cevap istemiyorum
Sana sadece rahatsız oldugum birkaç şeyi söyledim ama bu kadar büyük bi tepki beklemedim gercekten arkanda seni dolduran sana güven veren biri olduğunu anladım ben cok şeyin üstünü kapattım sana inandım ama olmadı İnsanlara zerre kadar bi duygu besleyemiyorum artık
Sana bu kez gercekten son olarak söyleyecek iki çift lafım var bazı insanlar sahip olmadıkları kalitenin ait olmadıkları kişiliğin ve yaşamadığı mutluluğun reklamını iyi yaparlar bunlardan uzak dur herkes kendine yakışanı yapar ben bunu sana hic yakistiramadim umarım bundan sonraki hayatın istedigin gibi olur dertsiz sıkıntısız ... Hayatta basarılar dilerim elvedalar benden olsun.
Karşısında ayakları üzerinde duran birini görünce hemen nasıl çark etmiş :) Sert kayaya çarpmış ve laf kalabalığı yapmış.Tanıdığı savcılar varmışmış utanmasa benim savcım seninkini döver yazacakmış :) :) Cevap yazmamalısın bence

O laflar sana.
Sen yazmişsinya : cok mutluyum huzurluyum vs.

Bence cevap bile yazma...ve birdahada böyle arabesk insanlarla gecligini harcama.
Heeee...bide azcik okuluna konzentre ol.

Ay bu ne yaa adamin daha ne demeye calistigi anlasilmiyor :KK53:bosver hic muhatap olma acayip sacmalamis bildigin kıro ya

İstediğin savcılığa gidebilirsin diyor.
Son satırlarda da olmayan mutluluğunun havasını atma diyor kısaca.

Yok yazmadım,yazmayacağım ama ne demek istedigini anlamadım.Mesajın son kısmında bana mı kişiliksiz,mutlu olmayan kalitesiz bir insansın mı demek istedi yoksa boylelerinden uzak dur mu demek istedi

sana mutlu olmadığı halde rol yapan insansın sana yakıştıramadım demek istemiş.

İstediğin savcılığa gidebilirsin diyor.
Son satırlarda da olmayan mutluluğunun havasını atma diyor kısaca.
Anlamıyorum yani beni görmüyor çok uzun zamandır bi geçen gün avmde karşılaştık o zamanda arkadaşlarımla komik birşey konuştuk gülüyorduk.Cok sonra farkettim ki karışımdan geliyormuş.
Yani nasıl bu kanıya varabiliyor ki.
Ayrıca aynı cumlede kalitesiz kelimesi de geçiyor.Öyleyse hem mutluluk rolu yapan hemde kalitesiz bir insansın demek istedi

O laflar sana.
Sen yazmişsinya : cok mutluyum huzurluyum vs.

Bence cevap bile yazma...ve birdahada böyle arabesk insanlarla gecligini harcama.
Heeee...bide azcik okuluna konzentre ol.
Okulda gayet iyiyim bi gecen sene tökezledim onun yüzünden yoksa başarılı biriyim.
Cevap yazmaktan öte artık ne derse desin muhatap olmayacağım.
Bu mesajı da beni kışkırtmak ve kendimi açıklamak zorunda bırakmak için yolladı eminim ki

Karşısında ayakları üzerinde duran birini görünce hemen nasıl çark etmiş :) Sert kayaya çarpmış ve laf kalabalığı yapmış.Tanıdığı savcılar varmışmış utanmasa benim savcım seninkini döver yazacakmış :) :) Cevap yazmamalısın bence
Yok zaten cevap felan atmayacağım da işte bu soyledikleriyle aklımı karıştırmaya çalışıyor.
Ben normalde böyle sert biri olamadığım için ona karşı o da böyle bir geri dönüşdönüş yaptı sanırım

Anlamıyorum yani beni görmüyor çok uzun zamandır bi geçen gün avmde karşılaştık o zamanda arkadaşlarımla komik birşey konuştuk gülüyorduk.Cok sonra farkettim ki karışımdan geliyormuş.
Yani nasıl bu kanıya varabiliyor ki.
Ayrıca aynı cumlede kalitesiz kelimesi de geçiyor.Öyleyse hem mutluluk rolu yapan hemde kalitesiz bir insansın demek istedi

Aynen öyle.
Siz kendiniz mutluluğunuzu dile getirmişsiniz.
O da ona istinaden öyle yazmış görmese de.

Okulda gayet iyiyim bi gecen sene tökezledim onun yüzünden yoksa başarılı biriyim.
Cevap yazmaktan öte artık ne derse desin muhatap olmayacağım.
Bu mesajı da beni kışkırtmak ve kendimi açıklamak zorunda bırakmak için yolladı eminim ki

atma zaten...havlasin Dursun.

sen kendi hayatina odaklan.
basarilarina konzentre ol. daha galiba cok gencsin...suandaki ve gecmisdeki iliskin icin hayatindan ve geleceginden taviz verme.

Ama aynı cümlede kalitesiz kelimesi de geçiyor.Demekki aynı zamanda kalitesiz de demek istedi

Bence de onu demiş dolaylı yoldan. Sen savcılıga şikayet etcem demeseydin onu da açıkça yazardı. Tırsmış kısacası.

Size yem atmış "hayır öyle değil yanlış düşünüyorsun" deyip konuyu uzatman için. Sakın cevap verme. Onun hakkında ne düşündüğü önemli olmamalı artık.

Back
X