Bu ne biçim evlilik!

Lupetta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.203
11.128
248
Hanımlar 10 senelik evliyim.
Eşim geceleri oturmaya bayılıyor, gündüz de uyuklayıp durur. Neyse çocuk olduktan sonra bu daha çok gözüme batmaya başladı. 3.5 yaşında çocuğum. Bi pazar da kalk birlikte kahvaltı yapalım değil mi? Ama yok. Uyanıyoruz pazarları çocuğumla, ikimiz kahvaltı yaparız. Bu hep böyle. Şu anda da öyle mesela. Bazen gidip boğasım geliyor. Şu an çok sinirliyim başka anlatacak birisi de yok

Ev işlerinde de önceden daha çok yardımcıydı. Şimdi sadece çamaşır makinesine çamaşır atar o kadar. İkimiz de çalışıyoruz

Çok haklısın

Benim için boşanma sebebi ciddi söylüyorum. Uyuyan insana hiç tahammülüm yok. Gece 3’te de yatsan maksimum 9’da kalkılacak. Günü öldürmekten nefret ederim.
Benim her günüm öyle. Bir yere gideceğiz ya, uyumuyor olsa bile her yere geç bırakır bizi

Bir kaç defa kendinizi zorlayıp siz de gece boyu kendisiyle oturun gün içinde de onun yaptığı gibi uyuyun.Önüne yemek gelmeyince, bulaşıklar çamaşır dağ olup yaşam alanı bulabilmek için tünel kazmak zorunda kalmaya başlarsa belkiii ozaman bişeyler olabilir.

Erkeklerde sıkıntı var cidden sabaha karşı bile yatsam en geç 9 10 da kalkıyorum benim çocuğumda yok mecbur değilim yani ama senin hem çocuğun var hem yanlızsın sıkıcı

Eşin monoton hayata başlamış bugün pazar eğer uyuyayım uzanayim falan derse kapanın önüne çıkar eksama kadar gelme temizlik yapacağım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…