- 17 Kasım 2022
- 2.828
- 5.713
- 88
- 31
O zaman kraliçeyi hatırlıyoruz hep birlikte:Hanımlar 10 senelik evliyim.
Eşim geceleri oturmaya bayılıyor, gündüz de uyuklayıp durur. Neyse çocuk olduktan sonra bu daha çok gözüme batmaya başladı. 3.5 yaşında çocuğum. Bi pazar da kalk birlikte kahvaltı yapalım değil mi? Ama yok. Uyanıyoruz pazarları çocuğumla, ikimiz kahvaltı yaparız. Bu hep böyle. Şu anda da öyle mesela. Bazen gidip boğasım geliyor. Şu an çok sinirliyim başka anlatacak birisi de yok
Fazla boş bırakmişsiniz. Sinir krizi geçirmeli bir kavga edin çocuk evde yokken. Taleplerin şu şu deyip sıralayın.Ev işlerinde de önceden daha çok yardımcıydı. Şimdi sadece çamaşır makinesine çamaşır atar o kadar. İkimiz de çalışıyoruz
Uyuyan adamdan nefret ederim.kalk git be adamBenim için boşanma sebebiciddi söylüyorum. Uyuyan insana hiç tahammülüm yok. Gece 3’te de yatsan maksimum 9’da kalkılacak. Günü öldürmekten nefret ederim.
Seda sayanla tek ortak noktamızUyuyan adamdan nefret ederim.kalk git be adam
Benimki de bildiğin frankenstain.Tam tersi hiç uyumuyor.Erkenden uyanıyor hemen kahvaltı yapmak istiyor.Mecbur kalkıyorum.Sen kalkma diyor ama tek kahvaltı yapmasına gönlüm el vermiyor.Okullar da açıldı zaten artık erken kalkıcam.Hanımlar 10 senelik evliyim.
Eşim geceleri oturmaya bayılıyor, gündüz de uyuklayıp durur. Neyse çocuk olduktan sonra bu daha çok gözüme batmaya başladı. 3.5 yaşında çocuğum. Bi pazar da kalk birlikte kahvaltı yapalım değil mi? Ama yok. Uyanıyoruz pazarları çocuğumla, ikimiz kahvaltı yaparız. Bu hep böyle. Şu anda da öyle mesela. Bazen gidip boğasım geliyor. Şu an çok sinirliyim başka anlatacak birisi de yok
Yok. Uyumaya devam ediyor3 yaşındaki kızım babası uyurken sürekli odaya girip uyandırmak istiyor. Zor tutuyorum. Sürekli uyuyan bi insan olsaydı kızıma engel olmazdım. Kısacası çocuğu salsana üstüne onuda umursamıyormu
Kafasından aşağı buzlu su dök, arkandayım.Hanımlar 10 senelik evliyim.
Uyuyan adamdan nefrettttBenim için boşanma sebebiciddi söylüyorum. Uyuyan insana hiç tahammülüm yok. Gece 3’te de yatsan maksimum 9’da kalkılacak. Günü öldürmekten nefret ederim.
Hak ediyorKafasından aşağı buzlu su dök, arkandayım.
Geç bile kaldın☺Hak ediyor
Seda ablam ne haklıymışUyuyan adamdan nefretttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?