Bu ne biçim evlilik!

O zaman kraliçeyi hatırlıyoruz hep birlikte:

Ev işlerinde de önceden daha çok yardımcıydı. Şimdi sadece çamaşır makinesine çamaşır atar o kadar. İkimiz de çalışıyoruz
Fazla boş bırakmişsiniz. Sinir krizi geçirmeli bir kavga edin çocuk evde yokken. Taleplerin şu şu deyip sıralayın.
Evdeki davranişlarinizi yer degiştirseniz siz de öyle olursunuz. Canı sıkılıyor çünkü Pazar onun gözünde iş yok evde. E uyuyayım diyor. Siz tabiki çocuk uyanır açılır vs vs sorumluluktasiniz. Ne ev işi varsa yarısını da o yapacak. Bakın bakalım düzene girmiyor mu

Geceleri geç yatıyor. Bir de çalışıyor diyorsunuz eğer öğlen gitmiyorsa iş o zaman geceleri oturuyor sabahları da uykusunu almadan erken kalkıp işe gidiyor demektir. Böylece hafta içi uyku yoksunluğu yaşıyor pazar da uyuyor. Bu sağlık açısından da iyi bir durum değil. Benim bir arkadaşım vardı böyle hafta sonu bir şeyler yapacağız. Bazen cumartesi akşamdan benim eve yatıya gelirdi pazarsa tüm gün uyur sonra kalkar giderdi. Ben ona yatıya gittiysem daha sinir bozucu olurdu çünkü ben kalkardım o uyurdu. Ben çok erken uyanırım hele misafirlikte erken uyanıp ev ahelesinin uyanmasını beklemek.... Yani düzelir mi bilmiyorum. Bazı kışıler yapı olarak tavuk gibi erken yatıp erken kalkar bazısı da baykuş, geceleri oturur gündüz uyur. Bu iki zıt tip evlenince, ya sıkıntı olur ya da aman boşver deyip geçeceksiniz. Çocuk olunca sıkıntı. Ama adam hafta içi erken yatması lazım ki uykusunu alsın.

Işe gitmiyor mu ya da işi sabah degil mi? Ben de gece ayakta olmayi sevenlerdenim ama iş hayatindan beri tavuk gibi yatip haftasonlari bile sabahin 6-7sinde kalkiyorum resmen

Ben de geceleri oturmaya bayılıyorum, yatış saatim 2-3, bazen 4-5.

Sonra sabah erkenden -eşşek gibi- kalkıyorum.

Çünkü bi ailem var ve yatmak gibi bir seçeneğim yok.

3 yaşındaki kızım babası uyurken sürekli odaya girip uyandırmak istiyor. Zor tutuyorum. Sürekli uyuyan bi insan olsaydı kızıma engel olmazdım. Kısacası çocuğu salsana üstüne onuda umursamıyormu

Alın karşınıza konuşun sürekli sürekli böyle yapamaz. Böyle de ben kafayı yiyorum deyin.

Benimki de bildiğin frankenstain.Tam tersi hiç uyumuyor.Erkenden uyanıyor hemen kahvaltı yapmak istiyor.Mecbur kalkıyorum.Sen kalkma diyor ama tek kahvaltı yapmasına gönlüm el vermiyor.Okullar da açıldı zaten artık erken kalkıcam.

3 yaşındaki kızım babası uyurken sürekli odaya girip uyandırmak istiyor. Zor tutuyorum. Sürekli uyuyan bi insan olsaydı kızıma engel olmazdım. Kısacası çocuğu salsana üstüne onuda umursamıyormu
Yok. Uyumaya devam ediyor

Kafasından aşağı buzlu su dök, arkandayım.

Arada uyusun arada sizinle takılsın bunun dengesini kursun bu alışkanlık olursa kötü çünkü mesela benim eşim de oyun oynar kapanır odaya bu sürekli olsa istemem ama genelde cumaları kapanır sabaha kadar oynar sonra uyur cumartesi pazar duruma göre beraber takılırız ama bizim çocuksuz rutinimiz buydu. Eşimin kuzeni alır kızını 2.5 yaşında parka götürür avmye götürür annesi de kendi takılır en azından çocuğuyla ilgilenmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…