Bu ne bicim Koca`?

Şiddet olmasın diye kural mı koyulur yahu olmaması gerekir zaten, bu evde sigara içilmeyecek diye kural koymaya benzemez ki.

O dedi yazalim onu kural olarak diye... Aman ne biliyim canim ya. Cözemedim ben onu.
Bi bakiyosun dunyalar iyisi bi bakiyosun canavar.
Diyorum ya evi temizler bulasik makinesine varana kadar bosaltir falan..
Bana daha kavgadan bir gun once "hep mutlu ol tamammi" benim bile seni uzmeme izin verme.. gibi laflar eden
Daha kavgadan 15 dk once Seni Seviyorum diyen..
Bayram icin kendisine hic birsey almayip kolumdan magaza magaza dolastiran illa sana bayramlik alalim diye tutturana bak?
Ya hangi sifatina inaniyim ki?
Hani sadece siddet gorursun tamam BITSIN dersin
Veya..
Sadeec sevgi gorursun TAMAM DEVAM dersin..
NE Onla Nede Onsuz gibi bi durum benimkisi.. Bana cok bagliydi sacimin teline zarar getirmezdi ne biliyim bu 4 ay icinde ben onda gormedigim huylarini gordum ya. Siddet olsun hakaret olsun ama bi yandanda iyilikleri var, Offf cidden bilmiyorum.

Bosanman icin seni oldurmesi mi gerekiyor. .arkadasim seni dovuuor adam beyin travması geciriyorsun hastanelik oluyorsun. Sonra birsey olmamis gibi tipis tipis eve donuyorsun.kusura bakma ama sizin gibi kadinlarinda saglikli bir beyin yapisi yok.siddete mi aşık oluyorsunuz anlamadim..

Aynen ama onla konusamiyoruz biz, ya tartisiyoruz yada odadan ayriliyoruz.
Bunu kendisi anlamasi lazim. Ya tamam ben hata yaptim demesi lazim oda yok..
Hem anlamiyor hemde yakinligina karsilik vermedigim icin tavir aliyor.
Ha bide her kavgada bosaniyorum demeside cabasi..
Bosanmak isteyen bosaniyorum diyip tehdit etmez git ac davayi dedim artik en sonunda gina geldi..
Samimiyiz o arkadaslarla ama yinede. Dost var düsman var? Düsmani sevindirmeye ne gerek var ki!

Ha kural olmasa vuracak yani rahat rahat adama bak ya
Benim sana zarar vermeme izin verme diyorsa öfkesini kontrol edemiyor demektir tedavi olması gerek. Öyle kuralla olacak iş değil.

Ikinci evliliginiz nasil gidiyor ya aynen.. Son bi hareketini bekliyorum 8 sene hatrina dayaniyorum ama böyle devam ederse, artik bende bosanmak istiyorum'la karsisina cikacam ve onun yaptigi gibi lafta degil icratta birakicam. Hayirlisi ne ise o olsun..

Darp raporu alsaydin keske

Almanyada yasiyorum eger esim yapti deseydim, cok kotu neticelenirdi. O yuzden dolaba vurdum dedim..
Ama bosanma davasi gibi bi durum oldugunda raporu alabilirim hala.. Hersey bilgisayarda kayitli

Erkekler evlenince çok değişiyor.bunu çok kişiden duydum.
annesi konusunda şaka yapmışsınız..bunu yanlış anladı diyelim . kafanıza vurması mı gerekiyordu..normal değil yaptığı..
darp işin içine girince korkarım..bir sonraki daha şiddetli olabilir.

SANKİ EŞİN HENÜZ YENİ ERGEN TAVIRLARINDA
YAŞI KAÇ Kİ
OLGUNLAŞMASI LAZIM
AİLE OLMUŞ YUVA KURMUŞ
GİTMEZ BU BÖYLE

Parayla kim kimi susturur ya ne diyosun sen? Ya dogru durust kirmadan yorum yap yada yorumlarin eksik kalsin.
Istedigim yorumu yaparim.beyin travmasi geciriyorsun sonra birsey olmamis gibi o adamla evine gidiyorsun.gece nasil uyuyorsun ya yine delirirse.sen normal birseyden bahsetmiyorsun.sevgi ask demeyin bana boyle adama asik misin pes

yok yok bu erkekler evlenince bi hallere giriyolar gerçekten.
restini çek bu ne böyle
bir ömür boyu böyle geçer mi bir düşün?
tavrını koy restinide çek sahipsiz olmadığını ona mecbur olmadığını anlasın. evliyseniz evlisiniz birbirinize kul köle olmak zorunda değilsiniz kimse kimseye eziyette edemez.
al karşına konuş adam akıllı. anlarsa ne âla...

Canım zaten bu yeni eşimin öfke problemi var. Ama savaşıyor dediğim gibi, diğer beş para etmez çok önce seneler öncesinde kaldı. Eşiniz size iyi davranıyor olabilir ama ya beyninizde kalıcı hasar kalsa ? Ya ölseniz Allah muhafaza!

Evet kafama vurdu, bircok kez.. Hastane direk alinmasi gerek kontrol altinda olmasi gerek 1 hafta dedi o yok ailemiz duymasin yok burasi pis binbir bahaneyle cikartti kendi imzasini atarak.

Hastane pis demesi de tamamen bahane. Ailelerin kulağına gitmesin diye sağlığınızla oynamış resmen. Hem beyin travması geçirtiyor size, hem de böyle ciddi bir durumda hastaneden çıkmanız için imza atıyor ve hayatınızı tamamen riske atıyor. Sizi asla düşünmüyor. Düşünse kafanıza kafanıza vurmazdı zaten. Şiddet hiç uygulamazdı da, bu kadar ciddi bir durumda sizi hastaneden çıkartması...

Okula sirf onla bi evde durmiyim diye erken geldim, yoksa kavga ediyoruz.
Simdide whatsapp'dan durmadan kacta geliyorsun ona göre birsey planliyorum falan diyor..
Hic birsey yokmus gibi devam ediyor ya.. Ya napcam ben bu kocayi bilmiyorum. Bi insan oluyor bi insanlik disi, hangi yuzune inanacagim?

Cok agladim cok caresizim. Bosanmak istiyorum ama yaptigi iyilikler aklima geliyor, merhametime yenik dusuyorum.
Vee en onemlisi ailem. Ailemin basi one egilecek diye kendimden nefret eder oldum..
Ya asaga tukursem sakal, yukari tukursem biyik. Caresizim!

Madem ailesi konu olunca akan suların duracağını biliyorsun neden bile bile lades diyorsun?
Neden bile bile tartışmanın içine giriyorsun?
Neden bile bile konuyu uzatıyorsun?
Kazanmayacağın oyunu oynama bence.
Erkekler böyle. Aileleri konu olunca maalesef böyle.
O yüzden onları ağzına almadan yaşamayı öğrenmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…