Bu ne bicim Koca`?

Aynen cunku disardakiler onun boyle bir insan oldugunu bilmiyor, bilmelerini istemiyor.
Ben kalacam dedikce o zaman bosanalim diyor ya dusunsene..
Ben acildeyim koltukta oturuyorum iceri cagirlmasini bekliyorum karsima cikmis
"Simdi sirasi degil ama bosanalim olmuyor böyle dedi!" bende "Tamam" dedim.
Mutsuzsun baksana ! dedi.. MUTSUZ EDEN KIM ? KIM YA ? HEM MUTSUZ ET HEMDE BEN MUTSUZUM DIYE HAKLI CIKMAYA CALIS Offffffffffff. Dusundukce cildiriyorum

beyin tramvasını neden gecırdınız

Kafana mı vurdu
4 ay ne yaa 4 dk durulmaz bu kocanın yanında..

Ailemin başı yere gelecek diye canından olan kadınlar var. Kimsenin gururu bir candan daha kıymetli değil ne olur bunu unutma.

Katlanılması zor bir eşiniz var. . Hadi başkasının yanında bağırmasını geçiyorum size şiddet uygulamış. . Evliliğiniz gidişatı pek iyi sayılmaz doğrusu

Boşanınca ailenizin başı önüne eğilmez. Aksine size kalıcı derecede kötü bir şey olursa o zaman başları öne eğilir. Siz mutsuz bir evliliği devam ettirdiğiniz sürece onların başı öne eğilir zaten. Ben de boşandım. Ailem çok üzüldü. Çok mutlulardı ben mutluyum diye. Bilmiyorlardı çektiklerimi. Ama öğrenince en büyük desteği onlar verdi bana. Boşanmaya bu şekilde bakmayın lütfen. Eziyet çektirmeyin kendinize. Bu duruma düşürmeyin kendinizi. Biraz dik durun. Siz şiddeti bile alttan almaya devam ederseniz bu şiddet aynen devam eder.

Şaka mı bu?

Beyin travması geçirmenize neden olan adam için dünya iyisi diyebiliyor musunuz cidden?

Yemin ederim, sizin yerinize ben ağlayacağım artık. Bu adamın yanında ne işiniz var hala?! Kendinize hiç mi acımıyorsunuz? Allah korusun bu darbeler sonucu kötürüm kalsanız ne olacak? Ya nasıl bu kadar körsünüz? Kendinize hiç mi saygınız yok? Anneniz elin adamı gelsin dövsün diye mi doğurdu sizi?

Gerçekten böyle konuları okudukça delireceğim.

Benim esim oyle bir sahsiyet ki, haksizken bile kendisini nasil hakli cikartacagini bilir. Bir bakarim ki ben haksiz olmusum aileme kadar inandiriciligini surdurur. Evde bana bagrirdi evlendigimiz ilk zamanlari vurur yerden yere atardi, aileme laf atardi. ama aileme söyledigimde ailemin karsisinda sanki melek varda ben melegi kiskirtmisim gibi gösterirdi, sanki aileme laf eden o degil siddet gösteren hakaret eden o degil benmisim gibi gösterirdi, beni bile süphe icine birakirdi Acaba benimmi sucumdu yaa dedirtirdi.. Ve bu yine böyle olacak. Ben yine aileme gidip söylicem anlaticam, ailem bizim damat bitane o yapmaz öyle seyler diicekler, neden? cunku onlara gercek yuzunu gostermiyor bende gormemistim evlenene kadar onlarin gormesini bekliyemem.

çift kişilikli midir nedir?
sanki mutsuzluktan başını duvarlara vurmuşsun da hastaneye gitmişsin..

2 konuda maalesef pek gelişme olmuyor gözlemlediğim kadarıyla;

- şiddet
- aldatma

bu ikisi affedildiğinde çok yüksek ihtimalle tekrarlanıyor

Ne desen haklisin.

kimseye , ailenize bile bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz.
bu evliliği kapalı kapılar ardında yaşayan sizsiniz.
insanlar "sevgim bitti" diyerek boşanırken sizin kimseye bir şey ispatlamaya ihtiyacınız yok ...

Aileniz bu derecede yalan söyleyebileceğinizi düşünmez sanıyorum? Sizi tanıyorlar sonuçta, siz onların kızısınız. Neden eşinizi yalanlarla kötü yansıtmak isteyesiniz ki?
Ve ben de eşinizin çift karakterli olabileceğini düşünüyorum. Fiziksel şiddet olmasa da psikolojik olarak çöküntüye uğrarsınız bu şekilde devam ederse.

Samimiyetsiz diğer iyi dediğiniz konularda bence. Kendisini düşünüyor sanki daha çok.
Psikolojik sorunu mu var acaba?
Boşanmak istemiyorsanız tedavi görsün? Ama bana kalırsa zaman aleyhinize işliyor gibi.
O istediği kadar kıvırsın, siz onun yaptığı kötü anlarda takılı kalın izin vermeyin sizi şüpheye düşürmesine.
Bunlar anormal şeyler.

kimseye , ailenize bile bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz.
bu evliliği kapalı kapılar ardında yaşayan sizsiniz.
insanlar "sevgim bitti" diyerek boşanırken sizin kimseye bir şey ispatlamaya ihtiyacınız yok ...

Suan bile aglayarak okuyorum ve yaziyorum, cok sagolun..
Kendisine whatsappdan yazdim "kendine ya ceki duzen verirsin yada cidden biter bu is diye"
Ama anlayacagindan sanmiyorum, bitsin o zaman diye yazacagindan eminim.
Biterse bitsin 4 aylik evliligimde ben gurursuzda oldum, ezikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…