- 10 Ağustos 2017
- 37
- 17
- 3
- 30
- Konu Sahibi guvercinkafesi
-
Cok garip. Nedense burdn bana " bogan kiz' izlenimini vermediniz yani sorunun bu oldugunu dusunmuyorum ben.
Sakin bi vakte oturup " seni dinlemek istiyorum, kendince neden evdeyim dediginin aciklamasini duymak isterim" vs diye suclamadan, sebeplerini arastirmak adina bi konussaniz. " yalan soyleme" bana demek sebepleri halinin altina itmek demek. Oysaki sebepler ve bunlarin genel kavrami olan" dusunce yapisi" en onemli seydir.
Çok haklısınız. Fakat dediğiniz gibi de çok konuştum. "Üstüme gelme" deyip konuyu zorla kapattırıyor, yani düzgün bir şekilde 5 dakika konuşmam bile mümkün değil, asla izin vermiyor. Hadi onu sıksam bunaltsam bu bir nebze belki yalana teşvik olur, ama öyle bir durum asla yok. İzne geldiği gibi 180 derece döndü.. Çok teşekkür ediyorum size de yorumunuz ve tavsiyeleriniz için..
Rica ederim ne demek:).
Peki ailesiyle iletisim halindemisiniz? Ornegin ablasi abisi kardesi annesi?
Onlarda seziyormu bu degisikliligi?
Aslinda askerligini yapan erkege olgunlasti,adam oldu gozuyle bakilirki,bulundugu ortamda ev/aile ortamina gore daha disiplinlidir ama senin sevgiline ters etki yapmis anlasilan,bence bulundugu yerde lakayit arkadaslar edindiyse eger muhtemelen onlar bozmuslardir,yalan soylemesine gelince cok kotu bir durum suan ufak birseyde bile yalana basvuruyorsa aranizda ciddi bir guven sorunu ortaya cikacak gibi ilerde
Yaşlarınız kaş bilmiyorum ama 7 sene çok uzun bir zaman. Aşklar biter monotonlaşır filan. Askere gitmek farklı bir ortam birden bunların görünür hale gelmesini sağlamış olabilir yani aynı şey sizin de başınıza gelebilirdi. Beni bırakma diye ağlaması samimidir elbette ama insan birinden uzaklaşmaya başladığında kendi de önce kabullenmek istemez. Moral bozmak istemem ama eğer yaşlarınız gençse bunun sonunu iyi görmüyorum. Ayrıca siz ya da o ne kadar çabalasanız da ilişkinin o yoğun zirve dönemlerine dönüş olmuyor maalesef. On yıllarca süren ilişkiler de dönüşüyor sonuçta
Bende tam 15ay asker beklemistim ve benzer seyleri yasamistim cok degismiti ama. Gekince duzeldi hersey asker psikolojisi cok farkli bisey
Hep orda kalmayacak sana dusun suan asiri anlayisli ilan alttan alan uzatmayan kisi ol sen
Askerlik bitincede ayni olursa o zaman konusursun ama suan degil benden tavsiye...
Ben diyorum, bayanlara arıza diyorlarya bu erkekler...
Aslında kendileri arızaa!!
Hep onlar değişiyor, sonra bizim de adımız onlar yüzünden çok konuşan dırdırcı haline geliyoruz.
Konu sahibi kendini geri çek derim, 7 sene uzun bir süre farkındayım ama bu davranışlarından memnun değilim ifadesini kullanıp kendini geri çekmelisin... Ozaman anlar sanırım...
madem bizden tavsiye istiyorsun canım burda herkes bir şekilde tecrubeyle yazıyor sana ;
kendını geri çekeceksin kesinlikle arayan soran sen olmayacaksın
1- eğer askerlik psikolojiyse bir şekilde düzelir eski gunlerine geri döner aşkınıza kaldıgınız yerden devam edersiniz ve bu arada birbirinizi kırmamış olursunuz ,
ve 2- kendını geri çektiğinde aradaki baglar koptuysa bu senın için en hayrılısı diye düşün , yalancıdan ilgisiz ınsan seni enınde sonuda üzecektir ,
geri çek derken ilgisiz soguk sen beni aramazsan bende seni aramam bende sana haber vermem gezerim tarzında değil o ince çizgiyi iyi koru canım
Değişmeyen tek şey değişimdir
7 sene... İlk günkü gibi olması mümkün değil
Ve bana ilk günkü gibi niye haber vermedin diyen sevgilim olsa 7 senede yerimizde saymisiz hiç yol katetmemis derim
Bence geri çekmelisiniz kendinizi. Adı üstünde ufakta olsa yalan söylemiş size...Gerçekten doğru söylüyorsunuz. Aynen dediğiniz gibi biz dırdırcı oluyoruz, bana da öyle davranıyor. Çok abartıyormuşum, çok üstüne gidiyormuşum. Halbuki sadece sorunu çözmeye çalışıyorum sakin bir şekilde. Alttan mı almak daha iyi olur yoksa uzaklaşmak mı? Gerçi o yalan ve tavırlardan sonra içimden yakın durmak asla gelmiyor.Umarım dediğiniz gibi anlar kendini.. Çok teşekkür ederim fikriniz tavsiyeniz için..
Yok canım ne hatasıHer aradığımda başka bir yerde olunca ve evdeyim dediği halde dışarıda olduğunu duyunca o cümleyi kullandım. Çünkü kendisi ben aramadan merak etmeyim diye haber veren birisidir, asla izin almak anlamında değil dediğim gibi. Ben zaten en çok yalan söylemesine takılıyorum üzülüyorum.. Sizce ben mi hatalıyım bu durumda, ilişkinin bu duruma gelmesinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?