Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir tv de mi izleyim aklimdan mi gecireyim dediAdam ne yapayım diye fikrini paylaşmış siz kafanız çatlayana kadar dert etmişsiniz. İzlerken sizi düşünemez değil mi? Madem bu kadar dert edineceksiniz dediğini yapsaydınız.
Ben çok mecbur kalmadikca yazmam.ozelimi buraya yazarken bile utandim çok .sagolun yinede yorum içinAdam ne demişki ya.Senden istemiş.Eşler arasında olabilir böyle şeyler.Neden her şeyi buraya yaziosunz ki...
Öyle mi dersiniz![]()
Sizi kızdırmak için demiş, erkek kafası işte, güya o öyle deyince siz de kıskanıp ayy sakın kimseye bakmasın diye istediğini yapacaksınız :) sizin tepkiyi görünce ben ne dedimki moduna girmiştir garibim :)))Hayir tv de mi izleyim aklimdan mi gecireyim dedi
Evet yazmayi unuttum seni kizdirmak için oyle dedim dediSizi kızdırmak için demiş, erkek kafası işte, güya o öyle deyince siz de kıskanıp ayy sakın kimseye bakmasın diye istediğini yapacaksınız :) sizin tepkiyi görünce ben ne dedimki moduna girmiştir garibim :)))
Evet cinsellik yönünden hic bir problemimiz yok .cokta seviyoruz birbirimizi sanırım regl den dolayi.cok tesekkur ederimBence öyle . Çünkü bir kadının eşinin cinsel ihtiyacını bir şekilde rahatlatması kadar doğal bir şey yok bence . Hani vazifesi görevi vs demiyorum . Yardımcı olabilirdiniz alınganlık yapmak yerine . Eminim sizi çok seviyordur başkasını falan da düşünmüyordur .
Şimdi abartılı bir şekilde kızgınsınız sizi çok iyi anlıyorum ama inanın hep hormonlardan, hormonlar düzelince bu tartışma bile çok saçma gelecek size. Kırmayın birbirinizi, sakin olmaya çalışın. Eşiniz sizi sevip istemese size yanaşmaz, bazen saçma sapan şeyler söyleyebiliyorlar idare edinEvet yazmayi unuttum seni kizdirmak için oyle dedim dedi