bu ne demek? lateral ventrikül

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.204
115
688
39
Lateral ventrikül 5 mm ölçüldü..

demek ne anlama geliyor?bir risk mi acaba? ben nette baktım ama bulamadım. bu konuda bilgiliolan varsa yardımcı olabilirmi?teşekkürler.
doktoruma sordum bunu takip edelim dedi, ve çok ta açıklama yapmadı.. içime kurt düştü kötü birşeymi?

Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama bildiğim kadarıyla sınır 10 mm.Yani bu durumda seninki gayet normal.Belki de rutin olarak takip edilmesi gereken bir değer diye öyle söylemiştir.

teşekkür ederim ama onalrınki benimkinden cokyüksek ve sonuç yazmamışlar..

doktor sınır9 mm seninki 5 mm takip edilmesi gerekir dedi.. hep böle korkutuyor beni yaa.
Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama bildiğim kadarıyla sınır 10 mm.Yani bu durumda seninki gayet normal.Belki de rutin olarak takip edilmesi gereken bir değer diye öyle söylemiştir.

teşekkür ederim ama onalrınki benimkinden cokyüksek ve sonuç yazmamışlar..

doktor sınır9 mm seninki 5 mm takip edilmesi gerekir dedi.. hep böle korkutuyor beni yaa.

Senin doktor biraz fazla tedbirli galiba.Hani 7-8 falan desen neyse de 5 yani.Bence hiiiç kafana takmaa.Doktorlar bayılır böyle insanı tedirgin etmeye.Bebişin gayet iyidir sen üzülürsen o da üzülür.

Senin doktor biraz fazla tedbirli galiba.Hani 7-8 falan desen neyse de 5 yani.Bence hiiiç kafana takmaa.Doktorlar bayılır böyle insanı tedirgin etmeye.Bebişin gayet iyidir sen üzülürsen o da üzülür.

ewet aşırı tedbirli ve temkinli davranır doktorum.. her defasında korkutur böle bişi çıkmaz sonra amaişte ya çıkarsa.. bazen işe yarıyor temkinli olması ama bazen hiç işe yaramıyor işte korkutmaktan başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…