Bu ne demek olabilir?

Ya anlatma taraftarı değildim ama şöyle bir durum var, bu kadın eşini yani eşimin ortağını aldattı. Kadın ikimizin bildiğini de bilmiyor, ortağı bildiğimizi biliyor. hatta onlar kendi aralarında bu durumu kabullenene kadar ailece görüşmedik. Eğer eşime bunu yansıtırsam eşim kalkar sen kendi namusuna bak şeklinde çıkış yapar, olay büyür.

O yüzden belki yanlış anlamışımdır diye düşünmek istiyorum.
Waouuwww adam aldatildigini biliyo yani.ayyy çok zor.kadina diyeydin hayirdir bu neyin kiskancligi bacim

Kızlar selam.

Bir konuda fikrinizi almaya ihtiyacım var. Boşuna mı gıcık oldum diye merak ediyorum.

Eşimin ortağı var. Birbirimize yakın oturuyoruz. İşe beraber gidiyorlar. Belli bir saatleri falan yok kalkınca biri diğerini uyandırıyor ve hazırlanıp çıkıyorlar yani.

İkisinden birinin telefonu kapalı olunca falan da eşler aranıyor. Yani onlar beni, eşim onları falan gibi her türlü kombinasyonda telefon trafiği olabilir. Olmuştur da.

Bu sabah da eşimin telefonu çekmemiş, ortağı beni aradı. Eşim de lavabodaydı o ara. Açtım teli çıkacak birazdan dedim yattım uyudum.

Buraya kadar hiçbir abes durum, saçmalık falan yok.

Az önce eşi aradı, sabah xi neden aradın diye sordu. Dedim tam hatırlamıyorum ama sanki eşimi sormak için o beni aradı diye anımsıyorum, cevapsız çağrı vardı dedi, dedim eşim belki sabah benden aramıştır ama sanmıyorum belki eski falandır. (sevgilime de eşim diye hitap ettiğim tek mecre burası gıcık oldum adam belli olsun diye görmemiş gibi eşim eşim diye geziyorum)

Normalde akşam için programımız var, hani haftada 1 2 mutlaka ailece takıldığımız insanlar. Onu sordum, yarım yamalak cevap verdi konuşuruz akşam üstü falan diye. Normalde bayağı bayağı atlaması lazımdı şöyle yapalım buraya gidelim falan diye. Huyunu biliyorum.

Kadının normalde kıskançlığı ile ilgili namı yürüdü evet ama bana en ufak ters bir hareketi olmadı. Hatta aramız iyidir. Her fırsatta beni falan sorar eder selam söyler.

İyi güzel.

Bugünkü o telefon görüşmesi neydi peki?
''sabah xi neden aradın''
hmm şey x'li kombinasyonu sormak icin .Nicin arıcam elinin köru diye aradım''
Derdim ben.
Var boyle kıtlar.Benim de yengemin basına geldi.Yengemin iş arkadası yengemi erkek ismi olarak kaydetmiş. (Bu da baska bi kıt) Esi de watsaptaki rehberde yengemin resmini gormuş.Gece 12.Yengemin teli çalıyo.Bi acıyo ordan b sahsı dedektif hanım ''senin numaranın benim eşimde ne iş var.''Bilmem belki gezmeye falan cıkmıştır.aa kıt.Watsapta resim gordun diye hemen ne celallaeniyon.Gercek olsa yap desek ara desek aramazsın.Ve bu kadın o telefonu kullanmayı dogru durust bilmiyo.Artık bilse nasıl olurdu.Thmin bile edemiyorum.

Yani dısarda,asagıda,yukarda sizin tahmin ettiginizden daha kıttlar var.Ve bunlarla karsı karsıya kalmak:skandal:

Yav ben bu başlığı slim abartmışsın yani saçmalama denmesi için açtım kadını öldürtceksiniz bana.
Canim abartmissiniz sacmalama denilecek bi durum yok.kadin basbayagi kiskanmis seni.numarani degistir ortaga da verme.yoksa basin agriycak gibi gorunuyo ...

Back
X