sselam arkadaslar ya ben dün test yaptım 5 dakka kadar bekledim baktımki tek çizgi banyoda unutmusum aradan 3-4 saat gecti testi atmak için elime aldıgımda bi baktım biraz silik ikinci cizgi gördüm şimdi bu ne demek oluyo anlamadım cok fazla ümitlenmekte istemedim ama ilk defa böle bişi oluo (daha önce binlerce kez yaptımda bu testen) bide size sormak istedim...
teşkkr edrm arkadaslar. evet cizgi pembeydi adetimde 4 gün gecti. bende umutlanmaım diorum ama ne mümkün.. dün uyku uyuyamadım bunu dusunmekten. simdi gidip bi test daha alıcam yarın sabah yapmak için bakalım artk hayrlısı ama yanlıs olsada ikinci cizgiyi gormek guzeldi..
teşkkr edrm arkadaslar. evet cizgi pembeydi adetimde 4 gün gecti. bende umutlanmaım diorum ama ne mümkün.. dün uyku uyuyamadım bunu dusunmekten. simdi gidip bi test daha alıcam yarın sabah yapmak için bakalım artk hayrlısı ama yanlıs olsada ikinci cizgiyi gormek guzeldi..
ya bende 10 tane test yaptım
başka markalarlada ikincicizgi oenbe cıkıyor adetime 2 gün var??
Hayirli olsun canım çok büyük olasilikla hamilesin. Ama adetinin gecmesi yine de cok onemli cunku kimyasal gebelik diye bir sey var. Bence adetini gecene kadar bekle sonra bir daha bak, cok daha net göreceksin. Ben şimdiden tebrik edeyim seni.
Allah tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
inşallah hamılsındır canımmmmmm
inş ama testler öle oldugumu gösteriyor
umarım kimyasal gebelik değildir inş:18:
sedase seninde benimki gibi saatler sonramı gördün ikinci cizgi?
didemcim yarın sabah yapcam tekrar test inş hüsrana ugramam.
ya bende 10 tane test yaptım
başka markalarlada ikincicizgi oenbe cıkıyor adetime 2 gün var??
penbelik belli oluyor cokta silik değil
kesinlikle hamilesinama ben bel ağrımdan yola cıkarak yaptım testi adetime 5 gün vardı kaç gündür deniyorum gittikçe penbeleşiyorr
ya canım üzülme inşallah tekrar kalırsın bene şimdi 7 haftalığım çok korkuyorumevet canım, ben testi yaptım, bekledim,bir şey çıkmadı.mikrop yaymasın diye kutusuna geri koyup duşa girdim. banyodan çıkarken alıp atmayı unutmuşum. bir buçuk iki saat sonra eşim görmüş banyoda,atacakmış,atmadan bakmış.çok silik ikinci çizgiyi görünce şaşkın şaşkın yanıma gelmişti. off çok hüzünlendim şimdi :2: benim hamileliğim 7. hafta biterken sonlandı.inşallah hamilesindir, minik kuşuna sağlıkla kavuşursun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?