• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne demek oluyor

kremprens

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
6
Kızlar beta değerlerim 11 bin den 29 bine yükselmisti bugün kan verdim böyle çıktı boş gebelik mı geçiyorm değerim düşmüş mü normal mi bilmiyorum Allah rızası için yorum yazın

Kızlar beta değerlerim 11 bin den 29 bine yükselmisti bugün kan verdim böyle çıktı boş gebelik mı geçiyorm değerim düşmüş mü normal mi bilmiyorum Allah rızası için yorum yazın
Kadın doguma gitmediniz mi? 3binden sonra kese varsa görülüyor genelde. Eğer döllenme tüplerde oluştuysa dış gebelik, ya da kese var embriyo yoksa boş gebelik olur. Beta değerine bakarak yorum yapmak doğru değil.

Kadın doguma gitmediniz mi? 3binden sonra kese varsa görülüyor genelde. Eğer döllenme tüplerde oluştuysa dış gebelik, ya da kese var embriyo yoksa boş gebelik olur. Beta değerine bakarak yorum yapmak doğru değil.
Kese var göründü Bebek ve kalp atışı gözükmüyor daha erken dedi 1 hafta sonra yine gel dedi

Aşağıda değer eğer hamilelik olmasaydı negatif olduğu anlamına gelecekti 5den kücük diye yukarıdaki de kaç olduğunu gösteriyor büyük ihtimalle 5 7 haftalık gibi değere bakarak
Benim değerim 11 bin sonra 29 bin bugün de ikisi çıktı önceden ikinci kısım diye bişey yoktu hiç

Back
X