bu ne demek şimdi?

nur_45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
1.532
1
116
40
Ankara
arkadaşlar ben test yapmıştım ve pozitif sonucu görmüştüm...bugün doktora gttim ve kan testinde betahcg değerim 317 çıktı...adetim düzensiz olduğu için doktorum geç döllenme olabilir dedi geçen ayda kimyasal gebelik yaşamıştım ama o zman ilk testte beta hcg 66 çıkmıştı....317 kötü bi değerim....saat 2 de bakıcak doktor test sonucuna ama ben merak çatlıyorum...bilen arakadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi

canım test sonucuna göre hamilesin değerinde gayet iyi hayırlı olsundarısıda benim başıma inş.

canım test sonucuna göre hamilesin değerinde gayet iyi hayırlı olsundarısıda benim başıma inş.

ay arkadaşımm bunu duymaya o kadar çok ihtiyacım vardı...değer iyi demi gerçekten...umarım en kısa zamanda bu güzelliği sende yaşarsın

bencede gayet ii hiç sıkıntı yapma 1500 lerde keseyide görürsünüz az bişey kalmış yani benim ilk değerim 17idi düşün yani sabrettim sonuca ulaştım çok şükür büyüttük iice

ay arkadaşımm bunu duymaya o kadar çok ihtiyacım vardı...değer iyi demi gerçekten...umarım en kısa zamanda bu güzelliği sende yaşarsın

canım benim değerin 5 çıksa bile hamilesin demektir seninki 317 çıkmış çok iyi bir değer düşük falanda değil için ferah olsun ben bu değeri görmek için 4 yıldır bekliyorum inşallah bende görürüm yakında hiç kendini boşuna strese sokam hamileliğinin tadını çıkar sadece Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin amin:Saruboceq:

bencede guzel bır deger..hayırlı olsun...

arkadaşlar yazdıklarınız beni çok umutlandırdı ama doktorum salı günü bu değerin 1200 civarında olması lazım dedi kimyasal yada dış gebelik bile olabilir dedi bende çok tedirginim düşünmemeye çalışıyorum ama nolur duaedin

nur'um inş bişey yoktur.değerin güzel bence. ben de dün doktora gittim ve bebeğim kalbinin atmadığını söyledi . çok üzgünüm dualarını bekliyorum...

arkadaşım hayırlısı olsun - hamilesin :)

benim de geç döllenme ile oğluşuma hamile kaldım , çok şükür çok sağlıklı bir bebeğim oldu :)
darısı başına...

dr.una da kızma , olası şeyleri söylüyor sana , ama bana kalırsa olumlu düşün kü olumlu olsun ...
kalp atışlarını duyunca rahatlarsın

nur'um inş bişey yoktur.değerin güzel bence. ben de dün doktora gittim ve bebeğim kalbinin atmadığını söyledi . çok üzgünüm dualarını bekliyorum...

canım arkadaşım çok üzüldüm... bir arkadaşada bebeğin kalbi atmıyor demişti doktor ama sonradan sağlıklı olduğu anlaşıldı inş sizinde öyle olur...doktorda bana öyle dedi işte bende çok tedirginimm bekliyorumm böylee beklemek çok zorr ya rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş...aklımdasınn aeo

doktor çok canımı sıktı geçen hafta gittiğimde kanamam vardı ve bebeğin kalp atışlarını ben de görmüştüm ama bana bu kadar kanama için gelme dedi. bir hafta sonra tekrar daha fazla bir şekilde kanamam oldu ve dün gittim işte bu seferde kalp atışı alamıyorum düşük olursa üstüme alamam dedi ve benim canımı çok sıkan mesele bana ben bir hastanın yüzünü bu kadar sık görmekten hiç hoşlanmıyorum dedi ve bana sen bu kadar sık gelsen ben ne yapcam dedi. benim moralimi bunlar bozdu ve doppler çektirdik ama onda da kalp atışı görünmüyordu başka doktora gitcem p.tesi günü .dualarda buluşmak üzere...

herkes tıp fakültesini bitiryor ama herkes doktor olamıyor.... doktorunu değiştir bencede inş hayırlı güzel haberler duyarız canım ya senin moralin öok önemli sen benden daha iyi biliyorsun biz duaediyoruz inş....herşey rabbimizin elinde hayırlısını versin inş

teşekkür ederim...umarım rabbim banada sağlıklı bir bebek nasip eder...yazdıkların umutlandırdı....

ay ben o doktorun basına gecırırdım hastaneyı klava:klava:klava insallah bısey olmaz canım dıkkat et kendıne Rabbım hayırlısını versın

hıc canını sıkma cnm ben erken gıtmışım doktora kese var bebış yok duser demıştı 15 gun sonra gel dedı o 15 gun boyunca neler cekım tahmın edersın öldum öldum dırıldım bak sımdı 37 haftalık hamıleyım senınde oledır ınsallah hıç sıkma canının Rabbım hayırlısını nasıp etsın :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhaba Nur'cum inş yarın hayırlı haberleri alırsın. ben dün hastaneye yattım ve bebeğin kalbi atmadığı için küretaj oldum maalesef. bu 2. kayıp, sanırım yazın tedavi olmam gerekecek. dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…