canım test sonucuna göre hamilesin değerinde gayet iyi hayırlı olsundarısıda benim başıma inş.
ay arkadaşımm bunu duymaya o kadar çok ihtiyacım vardı...değer iyi demi gerçekten...umarım en kısa zamanda bu güzelliği sende yaşarsın
allah razı olsun özgecim dualarını eksik etme olur mu salıya kadar aeoinşallah yoktur öle bişey Rabbimsanada evladına sağlık versin dualrım seninle....
amin inş arkadaşım ....inş benim bebeğimde sağlıkla gelir duaet bizehayırlı olsun darısı bana ve bizlere:)
nur'um inş bişey yoktur.değerin güzel bence. ben de dün doktora gittim ve bebeğim kalbinin atmadığını söyledi . çok üzgünüm dualarını bekliyorum...
doktor çok canımı sıktı geçen hafta gittiğimde kanamam vardı ve bebeğin kalp atışlarını ben de görmüştüm ama bana bu kadar kanama için gelme dedi. bir hafta sonra tekrar daha fazla bir şekilde kanamam oldu ve dün gittim işte bu seferde kalp atışı alamıyorum düşük olursa üstüme alamam dedi ve benim canımı çok sıkan mesele bana ben bir hastanın yüzünü bu kadar sık görmekten hiç hoşlanmıyorum dedi ve bana sen bu kadar sık gelsen ben ne yapcam dedi. benim moralimi bunlar bozdu ve doppler çektirdik ama onda da kalp atışı görünmüyordu başka doktora gitcem p.tesi günü .dualarda buluşmak üzere...
arkadaşım hayırlısı olsun - hamilesin :)
benim de geç döllenme ile oğluşuma hamile kaldım , çok şükür çok sağlıklı bir bebeğim oldu :)
darısı başına...
dr.una da kızma , olası şeyleri söylüyor sana , ama bana kalırsa olumlu düşün kü olumlu olsun ...
kalp atışlarını duyunca rahatlarsın
doktor çok canımı sıktı geçen hafta gittiğimde kanamam vardı ve bebeğin kalp atışlarını ben de görmüştüm ama bana bu kadar kanama için gelme dedi. bir hafta sonra tekrar daha fazla bir şekilde kanamam oldu ve dün gittim işte bu seferde kalp atışı alamıyorum düşük olursa üstüme alamam dedi ve benim canımı çok sıkan mesele bana ben bir hastanın yüzünü bu kadar sık görmekten hiç hoşlanmıyorum dedi ve bana sen bu kadar sık gelsen ben ne yapcam dedi. benim moralimi bunlar bozdu ve doppler çektirdik ama onda da kalp atışı görünmüyordu başka doktora gitcem p.tesi günü .dualarda buluşmak üzere...
arkadaşlar ben test yapmıştım ve pozitif sonucu görmüştüm...bugün doktora gttim ve kan testinde betahcg değerim 317 çıktı...adetim düzensiz olduğu için doktorum geç döllenme olabilir dedi geçen ayda kimyasal gebelik yaşamıştım ama o zman ilk testte beta hcg 66 çıkmıştı....317 kötü bi değerim....saat 2 de bakıcak doktor test sonucuna ama ben merak çatlıyorum...bilen arakadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?