• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ne demek sizce?

litarature27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
5
3
86
37
Arkadaşlar çok canımı sıkan bir konu oldu öğretmenim. Bir proje yaptık ve onun sunumu için tüm protokol geldi ben de o gün ona göre giyindim, okula gittim.Tüm arkadaşlarım o gün sağ olsunlar çok beğendi, biri hariç. Görevimiz bittikten sonra çıkmıyor musunuz diye bir muhabbet oldu ben de ben birazdan çıkacağım diyince bahsettiğim kişi(kadın) " Bugün çok şık olmuşsun sen buralarda biraz daha kal" dedi. Kötü niyetli olarak söyledi. Kişisel hiçbir meselem yok ama çok kırıldım ben mi yanlış anladım ama sanmıyorum imalı bir şekilde dedi. Sizce bunun anlamı nedir. Hiçbir şey söylemedim ben bu insana nasıl davranayım şimdi?

Son düzenleme:
Sevimsiz şey uzak dur ve iletişim kurman gerekirse mutlaka yanında üçüncü bir kişi olsun içten pazarlıklı belli.

Kıskanmıs, beğenısını bastırmak ıcın genelde kadınlar bu sekılde yapıyor fesat olanlar yani. Ben olsam asla muhattap olmazdım daha fazla, yerı geldıgınde de ona uygun bi laf mutlaka sokardım. Onunla muhattap olmadıgımı da mutlaka bellı ederdım, bozmayın hanımefendılıgınızı tam bır varos bence

Çok beğendiyseniz hergün böyle şık giyinirim derdim ben gülümseyerek. Sonrasında da hiç takmazdım ))

Arkadaşlar çok canımı sıkan bir konu oldu öğretmenim. Bir proje yaptık ve onun sunumu için tüm protokol geldi ben de o gün ona göre giyindim, okula gittim.Tüm arkadaşlarım o gün sağ olsunlar çok beğendi, biri hariç. Görevimiz bittikten sonra çıkmıyor musunuz diye bir muhabbet oldu ben de ben birazdan çıkacağım diyince bahsettiğim kişi(kadın) " Bugün çok şık olmuşsun sen buralarda biraz daha kal" dedi. Kötü niyetli olarak söyledi. Kişisel hiçbir meselem yok ama çok kırıldım ben mi yanlış anladım ama sanmıyorum imalı bir şekilde dedi. Sizce bunun anlamı nedir. Hiçbir şey söylemedim ben bu insana nasıl davranayım şimdi?

Ne niyetle dediğini siz daha iyi bilirsiniz ama neden o anda '' bu ne demek ? Anlayamadım biraz daha açar mısın konuyu ? '' diye sormadınız ?

Bekarsanız ve okulda bekar öğretmenler varsa sizi görüp etkilenen biri çıkar belki diye aklınca böyle bir imada bulunmak istemişte olabilir veya kendi dilince ettiği iltifat dili yanlış anlamanıza da sebep olmuş olabilir yada tamamen iyi / kötü düşünceyle söylemişte olabilir bunu en iyi yine siz bilebilirsiniz.

Benim düşünceme göre ortada gerçekten verilmesi gereken bir tepki varsa yerinde ve zamanında verilmesi daha uygun olanı.

Back
X